Četnost kojení - 2. měsíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
4.5.11 21:53

No nevim na takhle maly miminko se mi to zda malo :nevim: 10h bez tekutin a jidla je preci jen dlouho
Ale uvidis co ti poradi holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.5.11 21:54

Ve dvou měsících, to jsem kojila jak malá chtěla, někdy 8×, někdy 11× za den. V noci ani jednou, tou dobou mi spala těch 8-9hodin v kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
4.5.11 21:56

prave ze misto abych spala kdyz spi on tak nervozne koukam jestli to neni moc…Ale cetla jsem ze maly deti maj podobnej spankovej rezim jako dospeli a to tak od 4 mesice nebo tak nejak a ze se jim strida spanek po 2 hodinach slabej se tvrdym a v tom slabym se vzbudi a neni to prej hlady a staci ten dudlik… ale i tychne a znama to prej delaly stejne jako ja…mimco si nezvykne na nocni kojeni a spi celou noc
rikam si ze kdyby mel hlad tak by se nenechal uspat dudlikem a rval by :nevim:
uvidim dalsi rady ale asi bych to 1 kojeni zatim nechala :-) i pro muj klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.5.11 22:01
Ajla píše:
prave ze misto abych spala kdyz spi on tak nervozne koukam jestli to neni moc…Ale cetla jsem ze maly deti maj podobnej spankovej rezim jako dospeli a to tak od 4 mesice nebo tak nejak a ze se jim strida spanek po 2 hodinach slabej se tvrdym a v tom slabym se vzbudi a neni to prej hlady a staci ten dudlik… ale i tychne a znama to prej delaly stejne jako ja…mimco si nezvykne na nocni kojeni a spi celou noc
rikam si ze kdyby mel hlad tak by se nenechal uspat dudlikem a rval by :nevim:
uvidim dalsi rady ale asi bych to 1 kojeni zatim nechala :-) i pro muj klid

Mne mala spala celou noc od mala, asi jen prvni 2,3tydny chtela jednou najist v noci. Dok¨tora sem se ptala, zda budit, pry pokud pribira tak nemusim. Sice spala tak tech 8-9h, vic zacala az tak ve 3mesicich. Nebudim ji, kdyby mela hlad a zizen, tak si rekne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
4.5.11 22:02

to jsem rada ale kdyz mi malej vnoc broukn a ja ho utisim dudlikem to snad taky nevadi a nema hlad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.5.11 22:05

Nevim, jak tvuj malej, ale ja když jsem se pokoušela tišit malou dudlikem a mela hlad, tak začala ječet jako siréna. Když hlad neměla, tak zacumlala, usnula a pak ho vyplivla:-) A rano jsem ji ho nasla vzdycky za uchem:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
4.5.11 22:20

no ja to ted pocitala a k memu udivu zjistuju, ze kojim tak 5-6× za den 8-o
pribira krasne, v noci vetsinou spi 6-8 hodin v kuse, takze nic neresim a jsem spokojena
10 hodin spanku bez jidla mi teda taky prijde docela dost, ale jestli pribira a u tebe to nema vliv na mnozstvi mlika, tak je to asi OK - ja uz bych ale mela z postele rybnik mlika :lol:

• Citovat
  • Upravit
8384
4.5.11 22:58

malej prave nerve tak si rikam ze asi hlad nema kdyby rval tak bych mu dala..treba ted jedl ve 200: tak pocitam ze kolem 3 bych mu zas dala nebo jak se vzbudi aby to prece jen nebylo tak dlouho…

No 10 hodin bylo dsot i na me :_D mela jsem prsa dost nality ale neprosaklo nic pouzivam vlozky od Chicca a ty jsou fakt nejlespi tekutinu meni v gel a neprotece ale je fakt ze rano mela jedna vlozka snad pul kila :-) a prijde mi ze mlika mam spis vic asi jak se to tam nakupilo a malej to nevypil :nevim: ? yla jsem lina pres den odsat ale kdyz bude takhle spat tak rano po kojeni budu muset jeste odsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
4.5.11 23:00
TehotnaTerezka píše:
pribira krasne, v noci vetsinou spi 6-8 hodin v kuse, takze nic neresim a jsem spokojena
10 hodin spanku bez jidla mi teda taky prijde docela dost, ale jestli pribira a u tebe to nema vliv na mnozstvi mlika, tak je to asi OK - ja uz bych ale mela z postele rybnik mlika :lol:

no ja taky tak 6× pisu si kdy kojim a fakt pokazdy 6× max 7× a kdyz hodne spi tak 5×…pribira krasne az moc :-) porodni 3550 a ted minuly tyden mel 5510…ma sice 60 cm ale dr rikala ze bude dost velkej po nas a vzdycky rika jak ma napapanej pupik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.5.11 06:46
TehotnaTerezka píše:
10 hodin spanku bez jidla mi teda taky prijde docela dost, ale jestli pribira a u tebe to nema vliv na mnozstvi mlika, tak je to asi OK - ja uz bych ale mela z postele rybnik mlika :lol:

Né, to já zas v noci vstávám a něco odstříkám, jinak bych fakt měla rybník. Vliv na množství to nemá, mám ho čím dál víc, nalejvaj se mi prsa jak blázen, i když třeba nekojím jen 3 hodiny. No přibírá dobře, mudr říkal, že až dost na to, že jen kojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
5.5.11 09:04

teda holky docela vám zavidím :mrgreen: můj prcek se budí v noci tak 2× nebo 3× a vždycky chce papat, dudlíkem ho neochčiju ani omylem :mrgreen: navíc nedávno se mi začal budit co hodinu, tak jsme začali na noc dokrmovat UM. Ale stejně se budí. Chodí spát kolem půl devátý, poprvé se budí o půlnoci, pak kolem třetí a pak ráno v šest a to už je většinou konečná. ještě že jsem byla zvyklá vstávat na pátou do práce, jinak bych to takhle brzo nedala :mrgreen: Akorát je mi divný, že většinou, když maminky začaly krmit UM, tak jim dítko začalo spát celou noc. Můj prcek bude nejspíš nějakej nespavec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.5.11 09:13

treba melo rustovej spurt a chtel casteji…ne u kazdyho to zabira ale nam jo ale musim rict ze dnes jsem dudlik snad ani nepodala nebo max 2× a jedl ve 20 pak v 4:15 a ted dopisu a jdu mu dat napapat az se vyprdi v postylce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
5.5.11 09:35

ahojky holky, :mavam:
mám 7 týdeního syna,
závidím vám že vám miminka tak krásně spinkají.Malej od porodu moc nespí,je dost zhůru/někdy vydrží 4 až 5 hodin vzhůru,trpí na prdíky,takže někdy dost křičí,ale někdy je prostě jen vzhůru a nechce spát/ a spí jen tak hodinku,ještě neklidně,zabere jednou denně tvrdě asi na 3až 4 hodky,i první spaní večer je asi 3 až 4 hod,pak jede po 2 hodinách,pak asi 30 až 45minut kojíme,kojím přibližně každé 2až 3 hodiny,i v noci,dýl to nevydrží,to řve jak pavián hledá a cucá prstíky,dudlík moc nechce,hned ho vyplivne,docela se těším až tohle obdíbí bude za nama,první dcerka byla spavec,ta zase od porodu spala pořád vydržela spát celou noc a spoustu hodin přes den,tu sem musela na kojení budit,najedla se a spala zase,to spaní jí zustalo dotet -je jí 12let,můžou vdle ní střílet a ona nic neví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.5.11 16:20

ahojky hele malej mi dudlik porad plival a tak jsem zkusila jinej druh od MAM se sametovou savickou a ten drzi poradne a dost ho uklidnuje…nekdy zkusil i vicdruhu nez nasli ten co neplive…zkus to taky muze to pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
2.3.15 20:45

Kojim v noci co dvě hodiny, malý se budí. Kdy už se to bude natahovat?:-) si to už nepamatuji :-D. Kéž by spal 4,5 hod. vkuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová