Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím všechny a moc prosím o radu. Máme 4,5 měsíční mimi, které je asi 3 neděle na UM - Beba.Předtím jsme od Vánoc kojili s přikrmováním.Poslední dobou se v noci strašně kroutí, háže sebou, naříká,někdy to přejde v pláč. Myslím, že je to bříško. přijde mi už velký na to aby se nevyprděl. A to máme lahve Avent,doporučené proti polykání vzduchu. Může to být po té UM? Měli bychom jí změnit? Přes den nemá žádné problémy, je neustále v pohybu, mlátí nožkama o 100 šest, na břicho se točí neustále. Máte někdo podobné zkušenosti? díky
Naší malé jsou taky 4,5měsíce,je plně kojená a v noci dělá totéž.Kroutí se,občas zapláče a až ráno se vykaká,tak jsem zvědavá na odpovědi.Taky jsem myslela,že už je velká na to aby se vyprděla sama.Ale u vás to možná bude tím UM,tak možná přejít na jiné UM.Ale u nás ![]()
Příspěvek upraven 22.02.11 v 10:30
Tak my přešli se Sunaru Nutra defense na Beba senstive+dávám laktobacilky od Swissu a větříky jsou pryč.
My také kakáme ráno
. Pravidelný rituál cca v 7 hodin a pak jíme. Ale Od 5 hodin do těch 7 je místo manžela v posteli, občas mu skrčím nožky, poplácám, podám dudlík.