UM Babylove 1

7276
21.2.11 15:24

UM babylove 1

Máte někdo zkušenost s jedničkou od Babylove? hodně z vás tu píše,že používáte 2,3,ale co jedna?plně jsem kojila měsíc,málo přibírala,teď jednou kojím,jednou UM,většinou ale i po kojení musím dokrmit,měly jsme Sunar,ale měla zácpu,takže zkoušíme babylove,dnes po něm krásně kajdila..je to levné mléko,ale nemusí to znamenat,že je nekvalitní,co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s dm Babylove kojenecké mléko 1?

Přidejte zkušenost s dm Babylove kojen...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1922
21.2.11 15:32

ahoj ja ho taky davala,protoze ze sunaru mela zacpu a jsem s babylove spokojena i s 2 i 3.
takze za me doporucuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.2.11 16:01

Já ho také dávám a nemusíš se bát, že když je levné, že by mělo být špatné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
21.2.11 16:57

taky jsme používali 1, ale malý po něm měl takové tuhé kakání tak jsem přešla na Bebilon(polská obdoba Nutrilonu) jinak každé mléko musí splnovat nějaké normy, takže si myslím že na něm není absolutně nic špatného :-D akorát z mojí zkušenosti o proti Nutrilonu a Bebilonu se musí víc promíchat jinak mi dělal hrudky, ale to ničemu nevadí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.2.11 18:53

prve sme používali nutrilon 1 a tady jsem četla hodně chvály na um babylove, tak jsem zkusila a jsem spokojená, malé chutná a nemá s ní žádné problémy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.2.11 13:02

Ahoj, já jsem začla sunarem a malá se mi po něm akorát ucpala a nemohla se vykadit. Tak jsem zkusila Babylove 1 a jsme na ní do teď. Nemůžu si jí vynachválit a i ta cena je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.7.12 06:52

Nekdo novy, kdo dava diteti Babylove 1???Vcera jsem byla dokoupit zasoby a prijde mi, ze ty jednickovy regaly s Babylove jsou porad plny, tak jsem jedina, kdo uziva Babylove??
Je tu nekdo z Chrudimi, kdo dava Babylove???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
20.7.12 08:16

Malá taky měla Babylove 1 a vše OK, chutnalo jí a problémy se stolicí neměla… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.7.12 08:27

Malá neměla s Babylove 1 žádný problém. Přešly jsme z něj z Nutrilonu, po kterém se ucpala, bolelo jí bříško a nemohla se vykakat. Teď má stoličku 1-2 x denně, míchaná vajíčka. Nemá ale HA řadu ani probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.7.12 08:28

Junkyska : A doktorce jsi ukazovala krabici na prekontrolovani??? Diky :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
20.7.12 08:46

Ahoj holky kde se dá koupit toto mléko a kolik stojí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.7.12 08:54

Jee, ted mi to vypadlo a to jsem to vcera kupovala, ale myslim, ze je to 139,– za krabici, ale je k sehnani jen v DM :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
20.7.12 09:15

@monatkaa Se vtírnu, proč na překontrolování Dr.? Všechna mléka splňují co mají, babylove je levné protože tam neplatíš značku, jako u Nutrilonu atd. Hlavně, to co dávám svému dítěti je na mě, na na Dr., ta mé dítě nezná jako já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.7.12 09:23
@Janinna23 píše:
@monatkaa Se vtírnu, proč na překontrolování Dr.? Všechna mléka splňují co mají, babylove je levné protože tam neplatíš značku, jako u Nutrilonu atd. Hlavně, to co dávám svému dítěti je na mě, na na Dr., ta mé dítě nezná jako já :mrgreen:

jen ze zvedavosti…zajima me i nazor jinych dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
22.7.12 19:48

Ahoj, my taky používali a bylo to super. Malá byla spokojená a pak jsme přešly i na 2 a 3 a v poho pořád, takže za mě určo doporůčo :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová