UM Babylove 1

Máte zkušenost s dm Babylove kojenecké mléko 1?

Přidejte zkušenost s dm Babylove kojen...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
22.7.12 19:48

Ahoj, my taky používali a bylo to super. Malá byla spokojená a pak jsme přešly i na 2 a 3 a v poho pořád, takže za mě určo doporůčo :palec:

• Citovat
  • Upravit
3370
23.7.12 10:16

My používáme Babylove 1 a spokojenost. Jen jsem si ještě v lékárně koupila Lactobacílky (probiotika) a sypu 1× denně do papaní.
Taky jsem do toho šla hlavně kuli ceně a i že si to dost lidí chválilo :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
23.7.12 21:57

Nevím kde jsem četla, že někdo psal, že ty Babylove mají větší odměrku - tedy větší spotřeba a cena tim pádem není tak výhodná.
Ale Babylove má odměrku 4,5g a Nutradefense 4,3g takže zas takovej rozdíl v tom není… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.3.13 21:18

Ahoj maminky, my jsme na doporučení porodnice také dávali Nutrilon, jenže Matylda se ucpal a nemohl se vykakat, pak jsem zkusila Sunar, taky žádný zázrak a poté jsem došla k babylove a je to super výrobek. Matylda si jen mlaská :-) hezky kaká a je spokojený a hlavn dobře napapný. Takže také jen vidím u nutrilonu a podobných výrobků to, že je to jen reklama a humbuk okolo toho zaplacený. Babylove je pro nás jednička a vůbec si nepřipadám jako krkavčí matka, když je to podstatně levnější než ostatní produkty. Nešetřím na Matyldovi, ale důležité je pro mě to jak se cítí a po tomto se má skvěle :-) střídám kojení s UM a v 7 týdnech což nám bylo teď v úterý, tak váží 5, 22 :D je to miláček :srdce: tak jen se nebojte levných věcí, nemusí to být špatný, jen nemá jednoduše takovou reklamu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
18.5.14 13:35

Ahoj holky, prosím nemůžete mi někdo sem vložit složení toho UM babylove Bio 1? Nikde na netu jsem to nenašla. A chtěla bych porovnat složení s Hami které mám doma. Mám ráda výrobky z Německa a ráda bych možná dávala toto mléko, nemohu kojit. Děkuji. Klidně vložte foto obalu s hodnotami všeho. Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
18.5.14 21:52

My zatím kojíme, ale tady to je: http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…_1_600g.html kliknout na výživová hodnota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.5.14 07:17

Děkuji moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
19.8.14 18:49

Ahoj, mám jeden dotaz ohledně mlíčka Babylove 1. Od narození jsme papali Bebu Pro 1 a teď jsem přešla na tohle mlíčko z DM. Když ho ale ochutnám přijde mi že má takovou umělou chuť :oops: neměl jste to někdo podobně? jinak malému chutná, zatím i dobře kadí tak bych u něho chtěla zůstat. díky za odpovědi :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.8.14 19:07

@Mar098 Mně smrdí každý mlíko, umělý jsou všechny a všechny jsou umělý stejně, jen v některých je něco navíc. Neochutnala a neochutnám žádný, takže v tom neporadím.

• Citovat
  • Upravit
73
19.8.14 19:11

Ahojky, taky jsem ke kojení na třech měsících přidala UM a to Babylove 1 a jsem naprosto spokojená. Malé chutná a nemá žádné problémy. Navíc příznivá cena, takže vyhovuje ve všech směrech. Takže mohu jen doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
19.8.14 19:34

@Mar098 malé je 8m, do šestinedělí měla také Bebu, od té doby jsme na Babylove…dříve jsme brali Babylove 1 BIO, často jsem na něj chodila sama, chutnalo mi, pak byl výpadek a místo něj začali dělat i NEBIO, což se už jíst nedalo, byla to a je jiná konzistence i chuť a malou tak nezasytilo, naštěstí to bylo v době, kdy jsme zaváděli příkrmy, tak jsem dala rovnou Babylove 2…bohužel i když jsem měla bio i nebio, už to bylo umělé, od kamarádky jsem zkusila i zpět BIO 1, po tom, co ho vrátili zpět na pulty, ale ta stará dobrá chuť už to není…takže ano, taky souhlasím, že už je to vše cítit takovou umělinou, ale naštěstí, malé to chutná, ať už je to BIO či NEBIO a chutná to jakkoli:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
19.8.14 20:07

Taky pouziame zatim 1 a super, po Sunaru mela divnou stolici a po Babylove se nam spravila a vse je ok. Za chvili budeme prechazet na 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
19.8.14 20:20

Měl ho starší i mladší a za mě žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.8.14 22:16

Holky a jaky je rozdil mezi babylove 1, babylove PRE a babylove 1 bio - krome teda ceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
19.8.14 22:45

@Tereza84 Mě prodavačka v DM řekla, že PRE je to samé jako jednička ale že je to lepší na bříško…ale že by to nebylo nějak extra lepší to se mi tedy nezdá :think: jo a pre je také jen 500g oproti 1(600g) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová