Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte zkušenost s dm Babylove kojenecké mléko 1?
Přidejte zkušenost s dm Babylove kojen...Taky davam 1. taky sme měli sunar a taky se po něm maly zacpal
na babylove si nestěžuju ![]()
Dobrý den, vidím, že příspěveky jsou sice staršího data, ale přece jen zkusím dotaz - používali jste BIO nebo normal babylove? děkuji! Stále nevím co je lepší :-/
@xmaki Bio je asi o kousek lepší. Bývá u něj problém, že v zimním období občas bývá výpadek mléka v ČR. Je nedostatek bio syrovátky. Ze začátku jsem používala bio a později obyč.
Ahoj, my pozivame a spokojenost. Meli jsme i bio, ale byl pi nem vic ucpanej, tak jsme presli zpet na normal babylove a jsme dakt spokojeni. ![]()
Ahoj holky, obnovuji diskuzi, najde se někdo kdo používá tohle um od narození? Nějaké nové zkušenosti?
@Včelička992
Děkuji. A kolik ti malý vypil v šesti týdnech nevíš? My jsme měli hami, ale začal mi po něm zvracet, tak sem zkusila koupit babylove bio, ale přijde mi, že mu sice chutná, krásně prdi i stolice pravidelná, ale že ho moc nezasyti
Ahoj je zde někdo kdo používá toto mléko babylove 1 z dm? Jsme na sunaru ale malý ma po něm bolesti bříška, nutrilon byl taky katastrofa. Zajímalo by mě jak zasytí, jestli nesmrdí atd.. Děkuji
@adeeelia chci se zeptat mám 6 měsíční miminko a používám nutrion doktorka si furt stěžuje za málo přibírá ona váží 5kg nikdy přibere o 160 za 14 a to je málo koupila sem sunar bebylove myslíte že přibere nevím jak a by mi probírala poraďte mi
@adeeelia chci se zeptat mám 6 měsíční miminko a používám nutrion doktorka si furt stěžuje za málo přibírá ona váží 5kg nikdy přibere o 160 za 14 a to je málo koupila sem sunar bebylove myslíte že přibere nevím jak a by mi probírala poraďte mi