2 měsíce noční můry u dítěte

Anonymní
31.12.25 21:04

2 měsice noční můry u dítěte

Dobrý den, jdu si pro radu už jsem zoufalá. Dcera 4 roky a 9 měsíců má 2 měsíce noční můry, hrozný záchvat pláče zpočátku nevníma třeba až po 10 min se uklidní a jde spát do minuty pitím spí. Když se vzbudí volá mami, mámi pojď. Nebo křičí že se bojí. Mám ještě dvouletou dceru a přijde mi, že starší dcera začala možná i žarlit, mladší ji pořád vše bortí o vše se hádají. Snažím se vysvětlovat křičení to jen zhorší. Řekla bych, že ani nepomohlo když byl chlap 14 dni pracovně pryč, záchvaty vzteku už nemívala dostala šilenej amok, začala utíkat, že tu s námi nechce být, že de jinam bydlet atd. Občas ji to ještě popadne, ale už nemá takový záchvat a po chvilce ji uklidnim. Přijde mi, že má i strach, že ji necháme někde samotnou a to podle mě má i v nočních můrách. Nepamatuje si je druhý den. Ujištuju, že ji mám ráda, snažim se ji věnovat. I na sebe začala víc upozorňovat. Něco vyvede a svádí to na mladší sestru. Když má záchvaty přes den tak většinou v noci i spi, ale to je málo kdy. Budi se pravidelně po hodině. Už fakt nevím přes měsíc dávám omegu, homeopatika od doktorky, ale nezabírají. Budu to s ní znovu řesit, ale ráda bych se zeptala jestli nemáte někdo zkušenost a co pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vodnář-u-Topolu
1.1.26 11:02
@Anonymní píše: Více

Zkusil bych nějaký bylinný polštářek, případně aromaterapii, vyvětrat před spánkem a umístit do místnosti aloe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová