Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky bych bez problémů vzala - už jsem tam viděla spoustu mnohem menších dětí
Určitě, ale lepší je tam být hned ráno, když tam není moc lidí ![]()
@Anonymní píše:
Mám 2 měsíčního chlapečka, zatím s ním chodíme jen na vycházky ven, ale občas bych potřebovala teď zajet na nákup, myslíte, že ho můžu vzít do OC? Není to riskantní kvůli nemocem atd.? Jaké máte zkušenosti?
s malou jsem byla prvně venku, když jí byl týden, museli jsme jít hned i nakoupit, doma bylo vyžráno a nakoupit neměl kdo. A to byl začátek prosince, nic jí nebylo…
neřešila bych to…
Na nákup bych jela. Ale taky využívám třeba od tesca online nákup, doprava stojí stovku a dovezou ti to až do baráku ![]()
I já bych šla, s malým jsme šli možná ještě dřív
Jen opatrně na klimatizaci, náš malý je na ní strašně háklivý a vždycky z ní chraptí.
určitě byla jsem s malou už když měla týden a zrovna byli svátky, takže obchod plný lidí. Jíst se musí a chlapa poslat nakoupit
![]()
s viktorem jsem byla v jeho 10 dnech.
myslím, že se to v poslední době příliš řeší… určitě běž. čím dřív si děti zvyknou na běžný provoz rodiny, tím lépe.
Taky jsem byla mnohem dřív, pro jistotu jsem nechala viset plenu ze stříšky kočáru dolů (bylo léto, tak venku to bylo proti slunci, v krámu proti chrchlajícím důchodcům).
my taky chodili do OC skoro hned po narození, asi každý druhý den, ve velké vaničce od kočáru a nemocný jsme nebyli.
Mám 2 měsíčního chlapečka, zatím s ním chodíme jen na vycházky ven, ale občas bych potřebovala teď zajet na nákup, myslíte, že ho můžu vzít do OC? Není to riskantní kvůli nemocem atd.? Jaké máte zkušenosti?