Moc lidí a novorozenec

5misa6
24.3.12 17:26

Moc lidí a novorozenec

Ahoj ženy :mavam:

Asi blbá otázka,ale zeptám se :mrgreen:
Můj 24 denní syn má dnes nespavý den.A moje mamka mi říká,že když je tak malé miminko mezi lidma např (když pořád na něho nahlíží lidi kolem,mluví na něho a pěstují ) no a mě se tomu nechce moc věřit,byl sice včera s náma nakupovat,pak u nás na vesnici na něho nahlížely babky.

Myslíte,že na tom něco je? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3230
24.3.12 17:33

Moje malá mívala nespavé dny, když měla moc zážitků a vjemů a je fakt, že lidi jsou pro mimina nejzajímavější. Takže něco na tom asi je. Ale to je život a mimčo i matka to musí přežít, přece se nezavřete do jeskyně :nevim: . Večer už určitě pěkně usne :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
24.3.12 17:37

Jasně,on spává hezky,hold dneska má asi divný den.A můžeme dělat cokoliv :nevim: a neusne a neusne.

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
24.3.12 17:42

Klokánku asi se mu jenom nechce spát. :mrgreen: Buď ráda, třeba bude chrupčit celou noc. :palec:

Jinak mě taky dítě od rána nespalo a už byl zralej na pár facek, naštěstí teď usnul. :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3230
24.3.12 17:42

Mně ve třech týdnech nespala 11hodin v kuse, byla jsem z toho na palici, celý den jen řev, přísahala jsem si, že už nikdy nikam nepojedu. Pak mi poradila ségra hodně zklidnit, zatemnili jsme byt, potmě a potichu vykoupali, pohuškali, nakojila jsem a v tu ránu byla v limbu. Potom už mě nějaký vynechaný spánek nerozházel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
24.3.12 17:44

Weru,ale i tak mě to zajíma,třeba na tom něco je :-D no jako od 4 od rána spal cca 3 hodiny :cert:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
24.3.12 17:46

Tak on dneska řve jen když je sám,a veme se na ruky a je po řevu,ale ty oči nezavře :zed:

• Citovat
  • Upravit
17014
24.3.12 17:51

Je to pravda, nám malej jak se vybočí z jeho stereotypu vždycky špatně spí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
24.3.12 17:51

moje malá byla hodně citlivá na lidi kolem, byla přesycená podněty, takže to může být tak, jak říká tvoje mamka. U nás to vymizelo kolem 6.měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
24.3.12 17:53

U miminek na tom něco pravdy bude, dceři bylo nejlépe, když byla jen se mnou, měli jsme svou pohodičku atd., ale nejlíp mi spala jen v kočárku, mě to nevadilo, jezdila jsem jako blázen, připadalo mi, že mě to dává sílu. Nevydržela bych zavřená doma. Jinak neboj, v každém věku přijde něco. Dceři je 2,5 let, přes den odmítá spát /po obědě/, ráno vstává mezi 5,30 a 6 každý den jako budík. Ale je fakt, že mezi 18 a 19 hod odpadne a spí třeba v sedě klidně. Tak ji jen uložím jako na noční spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
24.3.12 17:58
@novina píše:
U miminek na tom něco pravdy bude, dceři bylo nejlépe, když byla jen se mnou, měli jsme svou pohodičku atd., ale nejlíp mi spala jen v kočárku, mě to nevadilo, jezdila jsem jako blázen, připadalo mi, že mě to dává sílu. Nevydržela bych zavřená doma. Jinak neboj, v každém věku přijde něco. Dceři je 2,5 let, přes den odmítá spát /po obědě/, ráno vstává mezi 5,30 a 6 každý den jako budík. Ale je fakt, že mezi 18 a 19 hod odpadne a spí třeba v sedě klidně. Tak ji jen uložím jako na noční spánek.

Tak dneska ani kočárek nepomohl,ale manžel jel pro rodiče k švagrovi,a tak jsem ho dala do vajíčka a jel i s ním,tak tam na 45min usnul.

• Citovat
  • Upravit
35545
24.3.12 18:03
@weruuunka píše:
Klokánku asi se mu jenom nechce spát. :mrgreen: Buď ráda, třeba bude chrupčit celou noc. :palec:Jinak mě taky dítě od rána nespalo a už byl zralej na pár facek, naštěstí teď usnul. :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Erupce na slunci :-O :-O :-O

Náš dneska také neusnul, takže já se přikláním k tomu, že se připravuje na změnu času :P :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
24.3.12 18:04
@levmah28 píše:
Tak dneska ani kočárek nepomohl,ale manžel jel pro rodiče k švagrovi,a tak jsem ho dala do vajíčka a jel i s ním,tak tam na 45min usnul.

No, to je blbý. Já tohle neznala naštěstí, mě dcera do roka spávala dopoledne i odpoledne 2-2,5 hodiny. A byla v pohodě. Věřím, že to musí být šílený, když ty miminka nespí a pak vlastně křičí apod., protože jsou unavené a spánek potřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
24.3.12 18:06
@levmah28 píše:
Ahoj ženy :mavam:

Asi blbá otázka,ale zeptám se :mrgreen:
Můj 24 denní syn má dnes nespavý den.A moje mamka mi říká,že když je tak malé miminko mezi lidma např (když pořád na něho nahlíží lidi kolem,mluví na něho a pěstují ) no a mě se tomu nechce moc věřit,byl sice včera s náma nakupovat,pak u nás na vesnici na něho nahlížely babky.

Myslíte,že na tom něco je? :think:

Kdysi dávno dítě ukazovali široké veřejnosti až po šestinedělí, proto se to pořád říká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.3.12 18:06

Řekla bych, že pokud je to vybočení ze stereotypu, tak je to pravda. Pokud dítě žije v nějakém větším společenství každodenně, každý den má hodně vzruchů a dojmů, tak bude spát „normálně“, protože na to bude zvyklé.
Když si představím nějaká kmenová společenství, kde je miminko pořád s maminkou, chodí s ní všude třeba na pole, na společnou práci nebo na nějaké tlachání do vedlejší chýše, tak je zvyklé a spí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí