20 měsíců a schody:-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2691
7.1.12 21:57

20 m a schody:-(

hezký večer..mám takový problém..syn začal chodit ve 14ti měsících,bydlíme v domě bez výtahu ve 4.patře.mimo náš dům veškeré schody za jednu ruku vyjde bez problémů.i ze schodů jde.ovšem jakmile přijdeme do našeho domu,sedne si na první schod a nejde.zkusila jsem už všechno..lákat že si v keždém patře může rozsvítit,pohladit kytičku,pak jsem i několikrát řekla,jestli nepůjdeš tak nedojdem domů za autíčkama,smál se a seděl dál..a to fakt dost dlouho..zkusila jsem jít napřed..vyšel 3 schody a začal hystericky řvát,že sousedi lezli ze dveří,jestli se mu něco nestalo,psi začali výt a štěkat.co dělat??za půl roku se narodí druhé mimi a syn prostě ty schody vyjít musí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
7.1.12 21:59

Nejsou ty schody u Vás delší, jinej úhel(že by se třeba bál) nebo vyšší ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.1.12 21:59

Půl roku je ještě spooousta času, zkoušela bych to po kouskách… :think: :nevim: Třeba napřed půl patra, pak celý patro… :think: :nevim: ale podle mě se to ještě do té doby docela srovná… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
7.1.12 22:02

To je nepříjemný, skoro bych řekla, že jsi zkusila všechno co se dalo :think:

Ale půl roku je dlouhá doba… tohle se může změnit ze dne na den. Zatím bych to nehrotila… určitě přijde období „sám, sám“ a bude chtít chodit po schodech sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
7.1.12 22:04
Uju píše:
Nejsou ty schody u Vás delší, jinej úhel(že by se třeba bál) nebo vyšší ???

taky jsem si to myslela..jsou vyšší než venku..a asi se mu i do nich špatně našlapuje jak je nabalenej v punčochách,kalhotách,bundě..pořád se uklidňuju,že až bude míň oblečenej,tak mu půjde líp zvedat noha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.1.12 22:06

náš prcek nechodí do schodů vůbec :think: .Jakoby nemá ještě sílu a stabilitu :nevim: neudrží se na té jedné když druhou nakročuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
7.1.12 22:07

Máme syna 22měsíců,umí bez problémů vyjít úplně sám,ale zkouší to taky,že chce vynést.Prostě nezbývá než ho nechat dole ležet a vydat se nahoru,dojdu domů a kolikrát ještě nejde ,musím počkat,taky brečí,je prostě třeba vydržet.A co u ostatních-tatínek babičky s těmi schody vyjde bez problémů?Jinak než ho nechta to prostě někdy nejde,taky čekáme druhé a nosit 13kg už nehodlám,ještě navíc zkouší,že když ho tedy vezmu za ruku jako že mu pomůžu,tak se různě prověšuje a tak.Pevné nervy a sousedi prostě musí vydržet(bydlíme ve třetím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
7.1.12 22:08
KriJona píše:
Uju píše:
Nejsou ty schody u Vás delší, jinej úhel(že by se třeba bál) nebo vyšší ???
taky jsem si to myslela..jsou vyšší než venku..a asi se mu i do nich špatně našlapuje jak je nabalenej v punčochách,kalhotách,bundě..pořád se uklidňuju,že až bude míň oblečenej,tak mu půjde líp zvedat noha..

já si myslím, že to bude ono. švára má taky hnusný schody je mi 30 a na návštěvě u něj jsem nebyla dva roky(a to nechodím tak nabalená) :oops: Takže mladýho dokážu pochopit :mrgreen: Jinak ještě mě napadá, že by Vaše chodba mohla být nějaká ponurejší nebo tak, že se třeba může i bát.
Neboj ho to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.1.12 22:13

Za půl roku bude všechno jinak, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
7.1.12 22:17
adlin27 píše:
Máme syna 22měsíců,umí bez problémů vyjít úplně sám,ale zkouší to taky,že chce vynést.Prostě nezbývá než ho nechat dole ležet a vydat se nahoru,dojdu domů a kolikrát ještě nejde ,musím počkat,taky brečí,je prostě třeba vydržet.A co u ostatních-tatínek babičky s těmi schody vyjde bez problémů?Jinak než ho nechta to prostě někdy nejde,taky čekáme druhé a nosit 13kg už nehodlám,ještě navíc zkouší,že když ho tedy vezmu za ruku jako že mu pomůžu,tak se různě prověšuje a tak.Pevné nervy a sousedi prostě musí vydržet(bydlíme ve třetím)

nikdo jiný s ním nechodí..babičky nemáme a tatínek je celé dny v práci,venčím z 90ti procent já ;) a když už jde tatínek tak ho veme,páč 14 kilo unese 100 kilovej chlap jak nic..a stím prověšováním :cert: dělá to taky a to mám teda nerva děsnýho :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.1.12 22:18

není to tím, že se mu nechce domů?

dcera vždycky s velkou radostí vylezla schody, pokračovala by i dál…ale teď dělá skopičiny a leze zpátky a někdy se vzteká že „nahoru“ nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
7.1.12 22:19
suik píše:
není to tím, že se mu nechce domů?dcera vždycky s velkou radostí vylezla schody, pokračovala by i dál…ale teď dělá skopičiny a leze zpátky a někdy se vzteká že „nahoru“ nechce.

to asi ne..ke vchodu běží s radostí..ťuká na dveře..vejde dovnitř a dřepkins :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
7.1.12 22:20

tak zkuste až půjde tatínek ať schválně třeba dělají závody nebo něco,já zjistila,že umí chodit už sám bez pomoci taky díky tátovi,s ním chodí nahoru bez problémů,a tak už vím,že to jen zkouší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
7.1.12 22:24

holky,ale že to je bengál teda když jdeme domů a nechce jít..v každém patře pes a když syn Spustí tak do toho ty psi..no už jen z toho jsem na nervy..ale zařekla jsem se,že do června to prostě zvládnout musí i kdyby psi měli dostat psinku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzga
7.1.12 22:37

Ahoj,
Necvic ho tolko.
On to zvladne aj sam a ty nebudes mat nervy.
Ked bude mimino, tak najskor vynes starsieho, zavri/ zamkni v byte a zbehni pre babo.
Ja som nikdy neuspela pri nuteni deti do nejakej cinnosti.
On sa casom nauci chodit s tebou
Zuzana+3

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect