Existuje dítě, co se vůbec nevzteká?

2691
7.1.12 13:03

existuje dítě co se vůbec nevzteká?

jen mě to tak napadlo po přečtení diskuzí o vztekání našich dětí..existuje vůbec normální,zdravé dítě,co je milé,klidné a netropí vztekací scény?máte některá takové?moje mamka o mě tvrdí,že se mnou neměla jediný problém,nevím,třeba už něco zapomněla,o mém synkovi se to teda říct nedá,normálně se zdravě vztekne minimálně jednou denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
7.1.12 13:04

jj,existuje,vím o jednom zde,co se nevzteká ;)
Ale moje to není :roll:

Příspěvek upraven 07.01.12 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.1.12 13:05

Ahoj, vítej do klubu :mrgreen: já nevztekací dítko taky nemam, spíš naopak, je vzteklej až až! A po mě asi určitě taky nebude, protože máma řikala, že já byla zlatý dítě, no škoda, tak snad to druhý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
7.1.12 13:05

a je to normální??myslím jako že se dítě nevzteká.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.1.12 13:07

já jsem se prý jako malá nevztekala :mrgreen: , zato ta naše cácorka, ta to umí pěkně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
7.1.12 13:08

mě totiž přijde,že před 30ti lety se nevztekalo žádný dítě..a dneska se vzteká 98 procent dětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.1.12 13:09
KriJona píše:
mě totiž přijde,že před 30ti lety se nevztekalo žádný dítě..a dneska se vzteká 98 procent dětí :lol:

já tedy budu mluvit za sebe,ne za ostatní,ale možná jsem špatná máma :nevim:
protože trvám na poslušnosti a na samostatnosti.

Příspěvek upraven 07.01.12 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
7.1.12 13:09
KriJona píše:
jen mě to tak napadlo po přečtení diskuzí o vztekání našich dětí..existuje vůbec normální,zdravé dítě,co je milé,klidné a netropí vztekací scény?máte některá takové?moje mamka o mě tvrdí,že se mnou neměla jediný problém,nevím,třeba už něco zapomněla,o mém synkovi se to teda říct nedá,normálně se zdravě vztekne minimálně jednou denně :lol:
Můj syn. Byl ukázkový, vzteká se teď, když je mu 9 :lol: A dcerka má 19 měsíců a je zatím taky klidná, obě moje děti odmala usínají samy, pěkně jedí, v obchodě se nevyblbují, nevím, nemám náročné rodičovství :nevim: :)
  • Citovat
  • Upravit
1366
7.1.12 13:10

naše malá se vzteká hlavně, když jí něco nejde. třeba se tomu dřív řikalo jinak :mrgreen: nebo to naše maminy neřešily? nebo se o tom jen tolik nemluvilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
7.1.12 13:10
sieta.m píše:
KriJona píše:
jen mě to tak napadlo po přečtení diskuzí o vztekání našich dětí..existuje vůbec normální,zdravé dítě,co je milé,klidné a netropí vztekací scény?máte některá takové?moje mamka o mě tvrdí,že se mnou neměla jediný problém,nevím,třeba už něco zapomněla,o mém synkovi se to teda říct nedá,normálně se zdravě vztekne minimálně jednou denně :lol:
Můj syn. Byl ukázkový, vzteká se teď, když je mu 9 :lol: A dcerka má 19 měsíců a je zatím taky klidná, obě moje děti odmala usínají samy, pěkně jedí, v obchodě se nevyblbují, nevím, nemám náročné rodičovství :nevim: :)

závidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
7.1.12 13:11
momi33 píše:
KriJona píše:
mě totiž přijde,že před 30ti lety se nevztekalo žádný dítě..a dneska se vzteká 98 procent dětí :lol:

Příspěvek upraven 07.01.12 v 13:10

tak to jsem asi teda taky špatná máma :mrgreen: i když nejsem..jen mám asi vysoké nároky..ale snažím se zachovat klidnou hlavu když se vzteká..ale někdy pak bouchnu jak papiňák a je konec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.1.12 13:12

…u nás se hlavně vzteká,když mu není něco dovoleno,když trvám na pravidlech,apod.
Mezi lidmi se tedy nevzteká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.1.12 13:12
KriJona píše:
momi33 píše:
KriJona píše:

tak to jsem asi teda taky špatná máma :mrgreen: i když nejsem..jen mám asi vysoké nároky..ale snažím se zachovat klidnou hlavu když se vzteká..ale někdy pak bouchnu jak papiňák a je konec :cert:

jj,i já mám nároky na dítě,a to je pak jasné,že se neslučují s tím,co se dítěti líbí.
Kdybych ho nechala,jak chce on,tak je u nás pochopitelně klid.
Ale to by byl mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.1.12 13:20

Ano existuje - jmenuje se Bára :mrgreen:

Nevzteká se, nemá záchvaty pláče, nevynucuje si věci ani nic jiného..Je hodná, poslouchá na slovo :lol:
Ale moc nemluví, ani není extra šikonvá..A neumí si hrát sama - furt musíme být s ní..
Já jsem byla zrovna taková plus stydlivá - kam mě posadili, tam mě našli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.1.12 13:20

Naši mi tvrdí, že jsem byla zlatý dítě, sama si hrála, poctivě přes den spinkala a vůbec se nevztekala. Moje dítě mi to plně vynahrazuje, doma mám příšernýho vzteklouna :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí