Co už zná tříleté dítě

Anonymní
7.1.12 10:14

Co už zná tříleté dítě

Dobrý den prosím Vás chtěla bych se zeptat co vše už dokáže tříleté dítě. Synovi byli tři v srpnu je sice šikovný a dost toho už umí, ale chtěla bych vědět co vše umí stejně staré děti. Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.1.12 10:23

Dcerce budou tři v březnu, nají se, obleče, obuje, zvládá nočník (svléknout, sednout,obléknout) - na normální WC vysazujeme, občas namaluje něco jako postavu - jinak vesměs čmáranice a krásně mluví krom R a Ř. Víc konkrétního mě nanapadá…

• Citovat
  • Upravit
24798
7.1.12 10:27

Strašně moc, to se snad nedá vypsat…
Sama jí, svlíkne a oblíkne se (ale s pomocí, kombinézu úplně sama neumí… =)), pozná nějaké barvy, smrká, pije z normálního hrnku, umí vyslovit už všechno krom R a Ř - zná asi miliardu říkanek a písniček, dokáže převyprávět jednoduchou pohádku (karkulka a tak, minule vlka vyměnila za lva a strašně se tomu smála). Čistí si zuby, vyplivne pastu, vypláchne si pusu - s česáním je to horší :lol:
Nakreslí vzorového hlavonožce=)
A hlavně se umí bezva vztekat :roll:

Jo a záchod/nočník bez problémů, jen po kadění ji utírám, na to je ještě malá (ani tam pořádně nedosáhne…). … co tě konkrétně zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
7.1.12 10:32
Pipet píše:
Strašně moc, to se snad nedá vypsat…
Sama jí, svlíkne a oblíkne se (ale s pomocí, kombinézu úplně sama neumí… =)), pozná nějaké barvy, smrká, pije z normálního hrnku, umí vyslovit už všechno krom R a Ř - zná asi miliardu říkanek a písniček, dokáže převyprávět jednoduchou pohádku (karkulka a tak, minule vlka vyměnila za lva a strašně se tomu smála). Čistí si zuby, vyplivne pastu, vypláchne si pusu - s česáním je to horší :lol:
Nakreslí vzorového hlavonožce=)
A hlavně se umí bezva vztekat :roll:… co tě konkrétně zajímá?

Přesně, to vztekání umí nejlíp (koukám, že jsem svůj první příspěvek vložila anonymě 8o ). Na říkanky a písničky jsem úplně zapomněla a češu zásadně já, páč vím jak to dopadá, když češe ona mě :mrgreen:
Je toho strašně moc co umí a nedá se to vypsat, zakladatelko, máš něco konkrétního co Tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.1.12 11:03

Každé dítě je úplně jiné :) Některé je ve třech letech malý dospělý, jiné je ve třech letech ještě takové malé mazlivé nemluvící vzteklé zvířátko… A ve čtyřech letech to může být zase úplně jinak :)

Naše nejmladší byla právě ten druhý případ, prvorozená byla taková normální a prostřední byla extrémně šikovná - a jak tak koukám, srovnaly se mi všechny do normálu.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
7.1.12 11:19

Tak moc děkuji malý taky umí se obléct nočník nezná už jen záchod a nají se taky, ale barvy neumí zato umí počítat do 10 to se naučil ve školce, ale jak se tu píše, každé dítě je jiní. Jo a taky mluví a písničky si zpívá pořád a pohádky povídá i podle obrázků, tak myslím, že na tři roky i něco umí, ale R a ř neumí a vztekat se taky umí, ale jen občas

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML