2000 kc na týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.9.16 21:37

@Maiiia a chodíte nakupovat každý den - drobne nákupy, nebo uděláte jednou tydne velký nákup, nevím co je lepší, abych vyšla

• Citovat
  • Upravit
74217
4.9.16 21:38

Já sama se trema deckama, když není muz doma, tolik ani neutratím za týden.
Tobě tu částku navyšují plenky a um, prikrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.16 21:39
@Kelsey píše:
Já sama se trema deckama, když není muz doma, tolik ani neutratím za týden.
Tobě tu částku navyšují plenky a um, prikrmy.

Pleny má už jen na noc, um už nedávám a příkrmy - ji to co já

• Citovat
  • Upravit
75
4.9.16 21:40
@Anonymní píše:
@Oli88 to je pravda, ale už jsem se několikrát napalila - na fotce to vypadalo super a přišel mi car hadru :(. Takže raději kupuji nové

No ja mám zatím dobré zkušenosti.
Nebo kupuju od kamarádek, tam si vyberu, co se mi líbí. Taky je možnost si domluvit osobní předání i u bazárkového prodeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.16 21:41

@Kelsey a co kupuješ, jestli se smím zeptat, co varis a tak…?

• Citovat
  • Upravit
31672
4.9.16 21:42

Úplně v klidu. jsou i maminky, co mají polovinu, dokonce i míň, pro 1+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.16 21:43

@Oli88 asi jsem na to mela zatím smůlu… Kamarádky mají mladší nebo stejne stare děti, takže to nehrozí… Já jsem na to oblečení pro maleho asi ujeta :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21899
4.9.16 21:43

Ja nevim, to je div ne provokace, zakladatelko promin, to mají nektere samoživitelky pomalu na mesic.

To kupuješ obleceni každý tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.16 21:44

@slavuska1 upřímne si to neumím představit, že bych mela vyjít ještě s menší částkou… to musejí být kouzelnice

• Citovat
  • Upravit
12743
4.9.16 21:44

Nekolik mesicu ksem vystacila se 4000 na mesic pro me a dve deti. Clovek musi pocitat kazdou korunu ale jde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.9.16 21:46

Dá se úplně v pohodě, víc to komentovat nebudu, neboť mi to přijde skoro jako provokace, nevím, ale každý kdo umí hospodařit tohle pro jednoho dospělého a dvouleťáka dá, pokud to je klasicky pouze na drogerii, jídlo, oblečení a cestování, bez pravidelných poplatků a nájmu, tam už by to bylo sakra o šetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.9.16 21:47

Ja se teda nijak nekrotim a 8000,– na mesic mi bohate staci na stravu plus lekarnu plus drogerii pro me a dve deti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.16 21:49
@Eemii píše:
Ja nevim, to je div ne provokace, zakladatelko promin, to mají nektere samoživitelky pomalu na mesic.To kupuješ obleceni každý tyden?

Provokace? Doteď jsem mela na útratu vic, ted se musím bohužel uskromnit a bojím se, že nevyjdu, co je na tom?
V podstatě ano, kupuji, hlavně pro syna, pro sebe jsem si už dlouho nic nekoupila. Třeba ted potřebuje nové boty a hodlám mu koupit superfity, protoze boty jiných značek odrovnal

• Citovat
  • Upravit
75
4.9.16 21:50
@Anonymní píše:
@Oli88 asi jsem na to mela zatím smůlu… Kamarádky mají mladší nebo stejne stare děti, takže to nehrozí… Já jsem na to oblečení pro maleho asi ujeta :nevim:

Tak kamarádky kamarádek. Já takhle koupila pro mimčo plný pytel oblečení skoro do 1 roka za 1000,–.
Né že bych mu nemohla nakoupit nové, ale spíš je mi líto vyhazovat peníze, když z toho rychle vyroste. Pro starší už taky občas koupím dražší věci… Ale ten bazárek mě baví, vždy jsem napnutá, jestli to bude jako na fotce a jak to bude sedět. Ale už většinou poznám podle ceny, když je to moc levné, nebrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.9.16 21:51
@Anonymní píše:
Pleny má už jen na noc, um už nedávám a příkrmy - ji to co já

Ano docitam, až později si psala 2,5r. nevím proč jsem si myslela, že máš menší dítě :-D.
V tom případě by nám ještě zbylo, ale mi obedvaji ve skolce, škole a vecere buď polévka nebo něco.
Nakupovat jezdime větší nákup jednou za týden nebo 15 dni do města, u nás beru jen žitný chleba, rohliky a sunku, sýr po 20g většinou ob den.
Oblečení oblíbili jsme si pepco a akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat