2000 kc na týden
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Já sama se trema deckama, když není muz doma, tolik ani neutratím za týden.
Tobě tu částku navyšují plenky a um, prikrmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Já sama se trema deckama, když není muz doma, tolik ani neutratím za týden.
Tobě tu částku navyšují plenky a um, prikrmy.
Pleny má už jen na noc, um už nedávám a příkrmy - ji to co já
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Oli88 to je pravda, ale už jsem se několikrát napalila - na fotce to vypadalo super a přišel mi car hadru. Takže raději kupuji nové
No ja mám zatím dobré zkušenosti.
Nebo kupuju od kamarádek, tam si vyberu, co se mi líbí. Taky je možnost si domluvit osobní předání i u bazárkového prodeje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně v klidu. jsou i maminky, co mají polovinu, dokonce i míň, pro 1+1
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oli88 asi jsem na to mela zatím smůlu… Kamarádky mají mladší nebo stejne stare děti, takže to nehrozí… Já jsem na to oblečení pro maleho asi ujeta ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja nevim, to je div ne provokace, zakladatelko promin, to mají nektere samoživitelky pomalu na mesic.
To kupuješ obleceni každý tyden?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 upřímne si to neumím představit, že bych mela vyjít ještě s menší částkou… to musejí být kouzelnice
- Citovat
- Upravit
Nekolik mesicu ksem vystacila se 4000 na mesic pro me a dve deti. Clovek musi pocitat kazdou korunu ale jde to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dá se úplně v pohodě, víc to komentovat nebudu, neboť mi to přijde skoro jako provokace, nevím, ale každý kdo umí hospodařit tohle pro jednoho dospělého a dvouleťáka dá, pokud to je klasicky pouze na drogerii, jídlo, oblečení a cestování, bez pravidelných poplatků a nájmu, tam už by to bylo sakra o šetření
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se teda nijak nekrotim a 8000,– na mesic mi bohate staci na stravu plus lekarnu plus drogerii pro me a dve deti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii píše:
Ja nevim, to je div ne provokace, zakladatelko promin, to mají nektere samoživitelky pomalu na mesic.To kupuješ obleceni každý tyden?
Provokace? Doteď jsem mela na útratu vic, ted se musím bohužel uskromnit a bojím se, že nevyjdu, co je na tom?
V podstatě ano, kupuji, hlavně pro syna, pro sebe jsem si už dlouho nic nekoupila. Třeba ted potřebuje nové boty a hodlám mu koupit superfity, protoze boty jiných značek odrovnal
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Oli88 asi jsem na to mela zatím smůlu… Kamarádky mají mladší nebo stejne stare děti, takže to nehrozí… Já jsem na to oblečení pro maleho asi ujeta
Tak kamarádky kamarádek. Já takhle koupila pro mimčo plný pytel oblečení skoro do 1 roka za 1000,–.
Né že bych mu nemohla nakoupit nové, ale spíš je mi líto vyhazovat peníze, když z toho rychle vyroste. Pro starší už taky občas koupím dražší věci… Ale ten bazárek mě baví, vždy jsem napnutá, jestli to bude jako na fotce a jak to bude sedět. Ale už většinou poznám podle ceny, když je to moc levné, nebrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pleny má už jen na noc, um už nedávám a příkrmy - ji to co já
Ano docitam, až později si psala 2,5r. nevím proč jsem si myslela, že máš menší dítě
.
V tom případě by nám ještě zbylo, ale mi obedvaji ve skolce, škole a vecere buď polévka nebo něco.
Nakupovat jezdime větší nákup jednou za týden nebo 15 dni do města, u nás beru jen žitný chleba, rohliky a sunku, sýr po 20g většinou ob den.
Oblečení oblíbili jsme si pepco a akce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maiiia a chodíte nakupovat každý den - drobne nákupy, nebo uděláte jednou tydne velký nákup, nevím co je lepší, abych vyšla