2000 kc na týden
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já si myslím, že je to reálné. Není to na vyskakování, ale na uživení to vystačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosím anonymně, musím ted vystačit se 2000 Kč na týden pro mě a syna. Je to reálné? Na jídlo, benzín, oblečení, drogerii?
no nevím kolik projezdíš, kolik je synovi, zda má plenky atd s kolika penězi jsi vycházela dřív… Jestli kupuješ oblečení nové a nebo od kamarádek - no otázek je moc - podle mě to jde a jsou na tom maminy možná i hůř
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to tak mám stále…kluk je ve 2.třídě…
nekupuješ oblečení snad každý týden ne??? drogerii taky ne…
u mě je to reálné…v pohodě…máme společně ve 2 cca těch 8000 na měsíc na naší útratu
CCC
- Citovat
- Upravit
Na týden? Úplně v pohodě… pokud v tom tedy není i nájem a ostatní poplatky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je 8000 na měsíc pro mámu a malé dítě, myslím, že úplně v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ginuš některý týden nejedeme autem vůbec, jindy projedeme za týden třeba 500 Kč. Synovi je 2 a půl roku, pleny má už jen na noc, takže 1 denně. Oblečení kupuji nové a většinou znackove
- Citovat
- Upravit
Zalezi, jak daleko a casto jezdis (beznin) a zda ma syn pleny, pripadne zda mu kupujes UM.To jsou nejvetsi polozky. A zda z toho neplatis poplatky jako najem/sipo/telefon atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je to jenom na běžné nákupy, tak naprosto v pohodě. 7-8000,– měsíčně máme na jídlo, drogerii atd. já, manžel a 1,5r syn na plenách a UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Ginuš některý týden nejedeme autem vůbec, jindy projedeme za týden třeba 500 Kč. Synovi je 2 a půl roku, pleny má už jen na noc, takže 1 denně. Oblečení kupuji nové a většinou znackove
hmm tak možná s oblečením bude problém - pokud myslíš značkové jako adidas, nike atd
jinak by to snad šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud oželíš to nové oblečení, tak s přehledem. A značkové se dá pořídit super a levně na bazárcích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oli88 to je pravda, ale už jsem se několikrát napalila - na fotce to vypadalo super a přišel mi car hadru
. Takže raději kupuji nové
- Citovat
- Upravit
Prosím anonymně, musím ted vystačit se 2000 Kč na týden pro mě a syna. Je to reálné? Na jídlo, benzín, oblečení, drogerii?