2000 kc na týden
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Oli88 ne,mam v podáte 8000 na měsíc, ale asi neumím hospodařit
Jo tak, ja myslela, ze jen tyden musíš vyjit s tou dvojkou..no i tak je to v pohode.Mam asi zhruba stejne pro sebe a skolni dite, v Superfitech chodi taky, platim krouzky, obleceni jak kde, povetsinou to HMko, i Lindex ve výprodejích, Kik,outlety.Jime rekla bych kvalitne. Takze uplne z prehledem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Schovávám si ho a další dítě, pokud nějaké bude… lidl je fajn, ale nehodlám se tam postrkovat s ostatními, když je akcea hlavně to oblečení pak nosi půl města
Ujasni si priority. Můžeš mít dítě ve „značkovém“, ale pak se chodit zbytek měsíce pást, nebo přežiješ, že nebude originálně oblečené, ale budete mít co do pusy.
Hádej, čemu by dalo přednost tvé batole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Schovávám si ho a další dítě, pokud nějaké bude… lidl je fajn, ale nehodlám se tam postrkovat s ostatními, když je akcea hlavně to oblečení pak nosi půl města
Tak nakup v sekáči, to pak půlka města nosit nebude.. tak půl roku to vydržíš a pak pujdes do práce a bude finančně lip, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jenže pokud musíš počítat, tak holt určitý věci musíš oželet, no tak v tom chodí půlka města a co, tak se budeš strkat, ale zase ušetříš a můžeš jet na výlet s malým, nebo si dovolit koupit kvalitní boty. Pokud jsi doteď nemusela počítat, teď se situace změnila a ty musíš na určitý věci změnit náhled
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc nevim, co resis. Bojis se, ze nevyjdes, tak holt nebude mit kluk Superfity, ale Batu. Nebude mit, co ja vim, Armaniho
, ale obleceni z Lidlu. V obchode snad taky umis sahnout misto kaiserky pro normalni rohlik. Pochopim, kdyby chybel celkove levnejsi sortiment, ale v obchodech je snad na vyber dostatek co do kvality a ceny. Co ma na noc? Predpokladam Pampersku, tak bude mit bilou Tesco plinu.
edit- uz docitam, aha, nosanek nahoru ![]()
Příspěvek upraven 04.09.16 v 22:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak…s 8000 na měsíc jsem letos malému zaplatila i tábor a i jsme byli u moře…
Kupuju oblečení na FB, skupina maminek z našeho města…kupuju v KIK, Pepcu a ve slevách
Boty teda v lékárně, to je nutnost,…
Ale ušetřím…musela jsem se to prostě naučit
CCC
- Citovat
- Upravit
My jsme 2 dospělí, neškolková tříletá a kojenec na pamperskách a vystačíme s 10 000 měsíčně po odečtení ostatních poplatků na bydlení, telefony apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosím anonymně, musím ted vystačit se 2000 Kč na týden pro mě a syna. Je to reálné? Na jídlo, benzín, oblečení, drogerii?
V pohodě, my 2 dospělí a jeno malé 2 leté dítě máme 1500kč na drogerii, jídlo, oblečení, sunar, pleny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hele, a není to tomu prckovi úplně jedno, že má oblečení jako dalších pár dětí kolem? Píšeš, že se MUSÍŠ USKROVNIT, tak prostě přemýšlej, kde všude ubrat - místo toho, abys dělala všechno tak, jak jsi byla dosud zvyklá.
Já tě teda na jednu stranu chápu, taky nemusím nějak extra počítat peníze a kdybych najednou měla takhle omezený rozpočet, měla bych s tím problém. Ale osobně bych radši dala víc peněz za kvalitní jídlo, něco prckovi a sobě pro radost a za benzín (abychom mohli cestovat) - než za rádoby značkové oblečení. Nakupovala bych oblečení v Tescu, Lidlu apod., úplně ideálně asi v Primarku - tam je to pro takhle malý dítě úplně za hubičku. Boty bych taky koupila spíš dvoje a levnější - a už 2,5 letému dítěti bych vysvětlila, že si na ně má dávat pozor. Pokud by je ničil na odrážedle, asi bych mu na něj dávala jen nějaké úplně obyč plátěnky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosím anonymně, musím ted vystačit se 2000 Kč na týden pro mě a syna. Je to reálné? Na jídlo, benzín, oblečení, drogerii?
Ano, podle mě to je reálné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No, tak mu kupuj oblečení v lindexu a zbytek měsíce se běžte pást ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Eemii jde o to, když mám 2000 na týden a jeden týden mu koupím boty (1200), tak mi zbyde na týden na ostatní věci 800 Kč
hele, aiž bych chtěla být zlá, když na to nemáš, tak prostě nemůžeš koupit boty za 1200. Prostě nemůžeš, budeš muset kupovat věci úměrně své finanční situaci. S tvým přístupem bych se bála zrovna tak, že nevyjdu. Nemáš na superfity, tak holt dítě nebude chodit v superfitech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Asi budeš muset spadnout na zem trošinku, sama svým řízeným pádem, jinak se ti s tvým přístupem lehce stane, že dopadneš a to velmi tvrdě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Schovávám si ho a další dítě, pokud nějaké bude… lidl je fajn, ale nehodlám se tam postrkovat s ostatními, když je akce
a hlavně to oblečení pak nosi půl města