2000 kc na týden
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
No nejsem jedina, komu to tak pripada.
..Tak mu boty koupis az další tyden ne, az na ne budes mit, o co jde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně v pohodě. My máme 2.500,– na tyden, dva dospělí, 3 děti. Je v tom tedy pouze jídlo, drogerie, léky a oblečení se hradilo z jine hromadky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii jde o to, když mám 2000 na týden a jeden týden mu koupím boty (1200), tak mi zbyde na týden na ostatní věci 800 Kč
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Eemii jde o to, když mám 2000 na týden a jeden týden mu koupím boty (1200), tak mi zbyde na týden na ostatní věci 800 Kč
A to dostaneš ty peníze opravdu každý týden? Já teda dostávám rodičák a přítel výplatu 1× měsíčně. Koupí se boty a zbytek se rozpočítá do další výplaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak mu holt teď budeš muset koupit levnější boty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A co takhle dat si jeden tyden stranou 600,– a dalsi taktez, pak kup botky a dva tydny budes vychazet stale s rozumnou castkou..Nebo to klidne rozdel na vic tydnu.Nebo se proste vyprdni na drahe a znackove veci a nakupuj hlavou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
tak i 800 se dá vyjít, k jídlu koupíš cukety, dýně, řepu a jinou kořenovou zeleninu, uvaříš hustou polívku, zelču upečeš, zkrátka nakoupíš to co je zrovna sezoní a v akci a 800 na jídlo ti to vystačí, protože drogerii taky nekupuješ každý den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
A co takhle dat si jeden tyden stranou 600,– a dalsi taktez, pak kup botky a dva tydny budes vychazet stale s rozumnou castkou..Nebo to klidne rozdel na vic tydnu.Nebo se proste vyprdni na drahe a znackove veci a nakupuj hlavou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Oli88 to je pravda, ale už jsem se několikrát napalila - na fotce to vypadalo super a přišel mi car hadru. Takže raději kupuji nové
Tak kupuj dopředu ve výprodejích, případně v levnějších řetězcích typu Kik. Pro dvouleťáka nemá smysl kupovat triko za 200, když ho při první příležitosti pokape rajskou.
Lindex má sice pěkné věci, kvalitní materiál, ale ty prachy za to prostě nedám, když z toho nejpozději za sezonu vyroste nebo to nevypratělně zaprasí nebo odrbe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boty se teda ošidit nedají, na těch bych taky nešetřila, ale já to mám na jídlo pro sebe, dvouleté dítě a manžela (obědvá v týdnu v práci), plus drogérku, léky, oblečení pro malého. Jezdíme na týdenní nákup cca 1000 Kč za každý + pečivo a někdy maso kupuju v týdnu. A kdykoliv mi někdo v obchodě vrátí padesátikačku minci, neutratím ji a jde doma do plechovky, za měsíc a půl mám na boty pro malého nebo tak. Na oblečení doporučuju HM nebo FF ale v akcích, mívají je často a pokaždé na něco jiného a nebo probírat akční regály. Kamarádka malé koupila loni zimní bundu FF za 150,–. Kupodivu je ve srovnatelné kvalitě i Lidl, ale jak kdy, člověk si musí ohlídat materiál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Oli88 ne,mam v podáte 8000 na měsíc, ale asi neumím hospodařit
A co děláš se starým oblečením po prckovi? Můžeš ho prodat a holt kupovat nové třeba v Lidlu, tam je každou chvíli akce na dětské oblečení a je většinou i docela kvalitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozvrhni si peníze na jídlo, zbytek jak budeš mít podle potřeby. Oblečení nekupuj na parádu, ale jen co je nutné, na věci na pisek, tepláky a trika využij sekáč. Boty holt až si na ně vyšetřiš nebo zkus na internetu třeba loňskou kolekci ve slevě. Není to zas tak hrozný rozpočet, jen to Nesmis hned na začátku vyházet za blbosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přiznám se, že s tim hospodařením mam trochu problém, asi to neumím. Nájem apod do toho samo nepočítám