20000Kč výplata , pracovali byste za to?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Ta1983 píše: Více
podle mě tvá kamarádka na tom vidí hlavně ten 100% HO.
Ono totiž jestli máš dělat za 20 z domu, nebo 25 z montovny, tak tě vyjde lépe z toho domu. I co se zdraví týče. A sama jsi řekla, že v daném okrese je to s prací bída.
Navíc je samoživitelka, takže má nejspíš strach z očr atd. A strach je větší motivace, než peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já za tyto peníze dělám, ale mám dobrou pracovní dobu a manžel vydělavá celkem dost. Takže ano za ty peníze bych dělala, ale ne odpolední kvůli dítěti. Má kamarádka manžela?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Je sama, samoživitelka se školním dítětem a dělá od 12-20 hod. Takže vlastně na prd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svetluska55 píše: Více
Nedávno jsem se doslechla, že jedna politická strana, která byla i v europarlamentu měla ve volebním programu zrušení minimální mzdy, prý má takhle zaměstnavatel větší motivaci platit podřízené slušněji něž když stát bude nařizovat nějakou konkrétní částku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ta1983 píše: Více
Jako že bych třeba vydávala a zandavala knížky v místní knihovně nebo zapisovala návštěvy na vrátnici za 20 tisíc třeba v 60? Jako sem s tím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NovápaníA píše: Více
No to nevím teda. U nas by nepřidali, Kdyby nemuseli.
Ani dovolenou nepřidaj, dokud nebudou muset.
- Citovat
- Upravit
@PaníBovaryová píše: Více
Asi tak. Naopak by mzdy ještě klesly, než aby se navýšily. To je naivita tohle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše: Více
Nesmysl. V Německu institut minimální mzdy dlouho neexistoval a čecháčci slintali nad jejich mzdami. Ono to je o tom, že vyspělá společnost minimální mzdu nepotřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše: Více
Tak co se s těma chudákama Němcema stalo, že si ten institut museli zavést? To byla asi velká regrese celé společnosti…
- Citovat
- Upravit
No, pochybuju, ze slintali na mzdou tech nejhůře placenych ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezapomen ale rict i to B - proc Nemecko statni minimalni mzdu zavedlo.
Protoze mzdy v nekterych oborech zacaly byt moc nizke a stat to doplacel na socialnich davkach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel jsem za ni pracovala, dokonce práce odpovědná, s penězi, podmínka střední škola.
A bohužel tato minimálka se tu bere na mnoha místech jako nástupní plat ![]()
Katastrofa v našem kraji..
- Citovat
- Upravit
Pokud by nebylo zbytí, tak asi ano, ale zatím jsem se do takové situace nedostala. Předpokládám, že tvoje kamarádka není kvalifikovaná, takže jí nic jiného, než tento typ práce a za takové peníze ani nezbývá. Dnes může z HO pracovat prakticky každá matka docela dlouho, pokud to charakter práce umožňuje a domluví se zaměstnavatelem. Takže jen dítě tím důvodem nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit