21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
7.11.12 13:44
@puntice píše:
Už jsem se k tomu vyjadřovala v jiné z místních diskusí. Holky, zapněte mozek v hlavě. Buď se nestane nic moc - a nebo prostě pojdem. Pokud by se nemohly projevit energie - tedy jak píšou „utichnou všechny energie“ tak se vše rozpadne :mrgreen: (magnetická, elektrická, gravitační… ) Takže klídek děti :*

Tak nějak, až nebude fungovat gravitace, tak Země vylétne z oběžné dráhy a že nejde elektřina nám bude asi srdečně jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.11.12 13:46
@alenka84 píše:
Tak nějak, až nebude fungovat gravitace, tak Země vylétne z oběžné dráhy a že nejde elektřina nám bude asi srdečně jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mně můj selský rozum říká, že by se musela rozpadnout celá galaxie - a ostatně vše na ty nejmenší částečky (protony, elektrony, neutrony, kvarky :lol: a co já vím co dál…) takže mi bude všechno srdečně jedno. Pravda ale je, že pak budeme „všichni jako jedno tělo“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.11.12 13:47

Nepíšu, že tomu věřím, zkopírovala jsem to od kamaráda na facebooku a ptám se, co si o tom kdo myslí, mám v okolí lidi, kteří tomu vážně věří a na mě čučí jak na blázna…a hádat se? Proč? Jestli se něco má stát, tak se to stane… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

@Misula.vdf jj slabší povahy to musí nést těžce, já se přiznám, že když mi o tom manžel před lety řekl prvně, měla jsem pár dní depku :lol: ale pak zvítězil rozum a beru to s humorem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200

Patří se na všechny tyto předpovědi z vysoka v…t!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.11.12 13:48

Ja asi zacnu psat knizky…pohadky mi dycky sly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.11.12 13:49

@Verca1989 Kamarádi asi nedávali pozor na hodinách fyziky :mrgreen: :think:

zachovejte paniku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.11.12 13:51

O prázdninách jsem na jedné slavnosti vyhrála střelbu ze vzduchovky a oslovil mě jeden milý pán, zda nechci 21.12.2012 dělá rytíře snajpera, že bude třeba ochránit naši vesnici :lol: :lol: :lol: že se bude krást a zabíjet a já mám dobrou mušku :pankac: :pankac: :lol: :lol:
Ne nevěřím a ani nechci věřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394

Holky už jenom to, jak se prognozy mění........tak má být konec světa nebo bude jen na tři dny tma??? :zed:. To je do očí bijící. Proboha jestli někdy něco bude, tak bude a nikdo s tím nic neudělá. A rozhodně o tom nechci vědět dopředu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

…má teda cenu shánět vánoční dárky? :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.11.12 13:52
@Etcetera78 píše: …má teda cenu shánět vánoční dárky? :think: :jazyk:
škoda peněz, já půjdu na nákup až 22. 8) :lol:  :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
7.11.12 13:53

No tak mě nejvíc pobavilo, že se NASA zajímá o naše duchovno. Resp. že ví, jak nás „to“ obohatí duševně. A taky je fajn, že máme zůstat v přírodě do jara…to mi evokuje spíš že to psala nějaká dobrá duše, co mi chce vybrat dům zatímco si budu vařit oběd na ohništi v lese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
7.11.12 13:53

@Etcetera78 nemá a hlavně nedělat vánoční úklid at vás pak nena… že nenajdete nic na svém místě až se vrátíte domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.11.12 13:56

Ale upřimně mě děsí představa, kolik najdu na jaře za humny rodin ve stanech :mrgreen:

Budu s napětím sedět u okna a sledovat procesí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.11.12 13:57
@janusska píše:
No tak mě nejvíc pobavilo, že se NASA zajímá o naše duchovno. Resp. že ví, jak nás „to“ obohatí duševně. A taky je fajn, že máme zůstat v přírodě do jara…to mi evokuje spíš že to psala nějaká dobrá duše, co mi chce vybrat dům zatímco si budu vařit oběd na ohništi v lese :mrgreen:

Tak tak.Jako jeden jistý američan prorokoval konec světa, založil si firmu, která se měla starat o domácí mazlíčky těch, kteří odejdou do nebe :lol: :lol: Shrábnul nějakolik melounů a vypařil se :lol: :lol:
takže ženské, volejte provident, home credit, v prosinci jim padne systém a nebude třeba nic vracet :pankac: :pankac: :lol: :lol: teda aspon minimálně do března :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová