Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katka86 jsem zvědavá, jak budeme chytat rotopedy
![]()
Vřelé díky za zvednutí nálady, od rána mám blbou náladu a ted jsem se fakt zasmála…
Musím koupit pořádnej stan a zásoby na 3 měsíce, ježiš to bude samá konzerva
a jak to všechno připevnit k zemi, když nebude gravitace, mi to sežere někdo jinej
![]()
@Anonymní píše:
Asi jsem slabší povaha ale ano mám z toho depku věřit tomu nechci ale je m z toho všeho ouzko, nikdy jsem to tak nevnímala jako ted když mám prcka
kdyby to byla pravda a všeci tomu věřili, tak si myslím že si už ani lidi nepořizují děti, protože by žilo pár měsíců a konec…berme to s nadhledem
![]()
@Anonymní píše:
Asi jsem slabší povaha ale ano mám z toho depku věřit tomu nechci ale je m z toho všeho ouzko, nikdy jsem to tak nevnímala jako ted když mám prcka
Já to i chápu, říkala jsem, že to každý nemusí vnímat jako fórek. Představa konce světa je děsivá, pokud to má být ať o tom nevím, ale opakuju se, nevěřím na předem určené datum…
@kačenka1 píše:
@Katka86 jsem zvědavá, jak budeme chytat rotopedy![]()
![]()
![]()
Vřelé díky za zvednutí nálady, od rána mám blbou náladu a ted jsem se fakt zasmála…
Musím koupit pořádnej stan a zásoby na 3 měsíce, ježiš to bude samá konzervaa jak to všechno připevnit k zemi, když nebude gravitace, mi to sežere někdo jinej
![]()
![]()
![]()
Tak ja nic nenakupuju, neco k nam urcite doleti…
Ty jo tak to mam stesti ze jsem porodila, bezet nekam s pupkem do poli to by byla hruza ![]()
@Bersaba No hlavně musíme postavit urychleně kadiboudu na sídláku
ohínek si udělám i v obýváku, někde jsem to už tuším viděla
asi přípravné akce ![]()
Upřímně si myslím, že kdyby něco takovýho byla pravda, tak nás o tom nebudou informovat, protože by vznikl mnohem větší chaos, než při samotný akci
@Barca12345 píše:
Tak ja nic nenakupuju, neco k nam urcite doleti…
hele kdyby k vám přiletělo lego, tak je to naše, jo, takže pěkně vrátit
![]()
@janusska píše:
No tak mě nejvíc pobavilo, že se NASA zajímá o naše duchovno. Resp. že ví, jak nás „to“ obohatí duševně. A taky je fajn, že máme zůstat v přírodě do jara…to mi evokuje spíš že to psala nějaká dobrá duše, co mi chce vybrat dům zatímco si budu vařit oběd na ohništi v lese
Tak tohle me taky pobavilo
Ja se vecma co nemuzu zmenit trapit teda nebudu. Z astrologickeho hlediska nas ceka neco co se opakuje po 36000letech a at to pro lidstvo bude znament cokoliv, ja se na to tesim protože to tady jeste nebylo ![]()