21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4222
7.11.12 14:08

@Katka86 jsem zvědavá, jak budeme chytat rotopedy :lol: :lol: :lol:

Vřelé díky za zvednutí nálady, od rána mám blbou náladu a ted jsem se fakt zasmála…

Musím koupit pořádnej stan a zásoby na 3 měsíce, ježiš to bude samá konzerva :poblion: a jak to všechno připevnit k zemi, když nebude gravitace, mi to sežere někdo jinej :cert: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
7.11.12 14:10
@Anonymní píše:
Asi jsem slabší povaha ale ano mám z toho depku věřit tomu nechci ale je m z toho všeho ouzko, nikdy jsem to tak nevnímala jako ted když mám prcka

kdyby to byla pravda a všeci tomu věřili, tak si myslím že si už ani lidi nepořizují děti, protože by žilo pár měsíců a konec…berme to s nadhledem :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
7.11.12 14:10
@Anonymní píše:
Asi jsem slabší povaha ale ano mám z toho depku věřit tomu nechci ale je m z toho všeho ouzko, nikdy jsem to tak nevnímala jako ted když mám prcka

Já to i chápu, říkala jsem, že to každý nemusí vnímat jako fórek. Představa konce světa je děsivá, pokud to má být ať o tom nevím, ale opakuju se, nevěřím na předem určené datum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.11.12 14:11
@kačenka1 píše:
@Katka86 jsem zvědavá, jak budeme chytat rotopedy :lol: :lol: :lol:

Vřelé díky za zvednutí nálady, od rána mám blbou náladu a ted jsem se fakt zasmála…

Musím koupit pořádnej stan a zásoby na 3 měsíce, ježiš to bude samá konzerva :poblion: a jak to všechno připevnit k zemi, když nebude gravitace, mi to sežere někdo jinej :cert: :lol: :lol: :lol:

Tak ja nic nenakupuju, neco k nam urcite doleti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
7.11.12 14:11

Ty jo tak to mam stesti ze jsem porodila, bezet nekam s pupkem do poli to by byla hruza 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
7.11.12 14:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.11.12 14:12

@Bersaba No hlavně musíme postavit urychleně kadiboudu na sídláku :pankac: ohínek si udělám i v obýváku, někde jsem to už tuším viděla :D asi přípravné akce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
7.11.12 14:14

@puntice zbytečná práce, kadibouda určitě nějaká přiletí :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.11.12 14:14

@Mobidick By se ti asi blbě rodilo… a bez gravitace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
7.11.12 14:15

Upřímně si myslím, že kdyby něco takovýho byla pravda, tak nás o tom nebudou informovat, protože by vznikl mnohem větší chaos, než při samotný akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.11.12 14:15

@kačenka1 s mým štěstím by k nám přiletěly jen ty s*ačky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.11.12 14:16
@Barca12345 píše:
Tak ja nic nenakupuju, neco k nam urcite doleti…

hele kdyby k vám přiletělo lego, tak je to naše, jo, takže pěkně vrátit :cert: :cert: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
7.11.12 14:17
@janusska píše:
No tak mě nejvíc pobavilo, že se NASA zajímá o naše duchovno. Resp. že ví, jak nás „to“ obohatí duševně. A taky je fajn, že máme zůstat v přírodě do jara…to mi evokuje spíš že to psala nějaká dobrá duše, co mi chce vybrat dům zatímco si budu vařit oběd na ohništi v lese :mrgreen:

Tak tohle me taky pobavilo :mrgreen: Ja se vecma co nemuzu zmenit trapit teda nebudu. Z astrologickeho hlediska nas ceka neco co se opakuje po 36000letech a at to pro lidstvo bude znament cokoliv, ja se na to tesim protože to tady jeste nebylo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
7.11.12 14:22

:think: :think: hmm tak to zůstanu 2v1.. no nevadí.. :dance: :dance: :P

• Citovat
  • Upravit
22236
7.11.12 14:28

Ten Aštar Šeran to má „ošéfované“ všude. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...