Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Teď to nemyslím ironicky nebo ve zlém. Ale jak se má normální člověk na to připravit? Kde se ty a tvá rodina schová? Opravdu máte bunkr? U nás na Opavsku je jich opravdu hodně, ale jsou z války. Taky anonymně.
Však bunkrů má každé město i vesnice dost..Třeba my máme hnedka pod naší základní školou..(teďka mi říkala známá, co tam uklízí, že už tam byli během jednoho týdne dvakrát vojáci..Kdo ví proč? ![]()
A pakvím ještě o jednom, ten je pod místní fabrikou a určitě tu ještě nějaký je, ale to už nevím kde..
A jinak..Můj osobní názor je, že se Rusům věřit nedá..
Jako, i kdyby naši zákonodárci něco věděli, nikdy se to ven nedostane, aby nebyla panika..Budou to tutlat a čekat, co se bude dít..Tak jako vždycky..Myslím, že už jsme dávno mohli pochopit, že z TV a z medií se dozvíme jen to, co chtějí oni..
A ruku na srdce..V NASA mají těch složek Top secret hodně..Nikdo neví, kde je pravda..Nikdo nemůže říct, co se ten den stane..Zbývá nám jen čekat…
Ale konec světa to určitě nebude a jestli jo, tak s tím stejně nikdo nic neudělá..
@Amber_1977 píše:
21/12 si Země prdne a my všichni nadskočíme -to jsme ještě nezažili
Silvie28, neuraz se, ja to opravdu myslim upripne, ale rekla bych, ze mas problem. Stalo by za to mozna vyhledat pomoc odbornika. A opravdu neni vhodne tady desit ostatni. Nikomu tim neprospejes, ba naopak. Jsou tu nekteri, kterym muzes privodit i deprese. Lepsi je mlcet…
Ja se docela dost zajimam o majskou kulturu. Docela dost jsem toho nacetla a nepocitam clanky na internetu. O cem se moc nemluvi, tak docela dost potomku maju stale udrzuji stare tradice a ti jsou vylozene rozlobeni, jak nase zapadni kultura vyklada neco, cemu absolutne nerozumi. Velice je zlobi, ze mezi sebou sirime paniku. Oni vylozene nepripousti, ze by mel nastat nejaky konec sveta. Naopak! K tomuto datu vzhlizi s velkym ocekavanim. Ano, toto datum se objevuje v nekolika kulturach, ale ani jedna nesiri podobne bludy a zvesti o konci sveta. Je to uplna kravina. Nas nejslavnejsi majolok (ted si zaboha nevzpomenu na jmeno), ktery majskou kulturu studuje cely zivot a procestoval celou jizni Ameriku tez nepripousti, ze by melo neco nastat. To jsou sakra lidi, co o tom neco budou vedet. Tem muzeme duverovat. Na nejake clanky od nejakych pomatencu se muzete vyprdnou. A planeta Nibiru? HAHAHA! Kde teda je? Uz davno by jsme ji videlina nebi pouhym okem. Kde teda je? Tohle je kravina uplne nejvetsi… Musim teda uznat, ze s temi tremi dny tmy jsem se parkrat setkala, ale zase v souvislosti jen s pozitivnima vecma. Pry to ma otevrit nase srdce… No ale i tak jsem skeptik i v tomhle. Jsem presvedcena, ze nas ceka lepsi doba, ale nebude to, jako kdyz nekdo rozsviti, pujde to postupne. Lidi se zacnou probouzet, budem vic duchovni. Mame se na co tesit…
@Pajulena píše:
Silvie28, neuraz se, ja to opravdu myslim upripne, ale rekla bych, ze mas problem. Stalo by za to mozna vyhledat pomoc odbornika. A opravdu neni vhodne tady desit ostatni. Nikomu tim neprospejes, ba naopak. Jsou tu nekteri, kterym muzes privodit i deprese. Lepsi je mlcet…Ja se docela dost zajimam o majskou kulturu. Docela dost jsem toho nacetla a nepocitam clanky na internetu. O cem se moc nemluvi, tak docela dost potomku maju stale udrzuji stare tradice a ti jsou vylozene rozlobeni, jak nase zapadni kultura vyklada neco, cemu absolutne nerozumi. Velice je zlobi, ze mezi sebou sirime paniku. Oni vylozene nepripousti, ze by mel nastat nejaky konec sveta. Naopak! K tomuto datu vzhlizi s velkym ocekavanim. Ano, toto datum se objevuje v nekolika kulturach, ale ani jedna nesiri podobne bludy a zvesti o konci sveta. Je to uplna kravina. Nas nejslavnejsi majolok (ted si zaboha nevzpomenu na jmeno), ktery majskou kulturu studuje cely zivot a procestoval celou jizni Ameriku tez nepripousti, ze by melo neco nastat. To jsou sakra lidi, co o tom neco budou vedet. Tem muzeme duverovat. Na nejake clanky od nejakych pomatencu se muzete vyprdnou. A planeta Nibiru? HAHAHA! Kde teda je? Uz davno by jsme ji videlina nebi pouhym okem. Kde teda je? Tohle je kravina uplne nejvetsi… Musim teda uznat, ze s temi tremi dny tmy jsem se parkrat setkala, ale zase v souvislosti jen s pozitivnima vecma. Pry to ma otevrit nase srdce… No ale i tak jsem skeptik i v tomhle. Jsem presvedcena, ze nas ceka lepsi doba, ale nebude to, jako kdyz nekdo rozsviti, pujde to postupne. Lidi se zacnou probouzet, budem vic duchovni. Mame se na co tesit…
Ja rikam porad, ze prijde dalsi revoluce a budeme se mit lepe ![]()
Weru, presne tak. Vezmem motyky a vidle a vyzeneme politiky! Sraz 21.12. na Vaclavaku! ![]()
@Pajulena píše:
Weru, presne tak. Vezmem motyky a vidle a vyzeneme politiky! Sraz 21.12. na Vaclavaku!
Tohle mě včera dost pobavilo http://www.2012legacy.eu/
Nejhorší je, že tomu někdo fakt věří a zase se budou páchat sebevraždy, vraždy, vloupání, rabování apod.
Tohle je diskutabilní, protože " ve Zjevení sv. Jana (alias Apokalypsa) je myslím napsáno: jeden každý bude označen. A podle toho, jak bude označen, bude pak souzen" tohle nemusí znamenat čistku přímo na zimní slunovrat, ale může to znamenat, že každý jednou přistoupíme „k nebeské bráně“ a budeme souzeni „označování“ podle našeho života (co dobrého či zlého jsem za život provedli). Každopádně co se bude dít zimního slunovratu? Na to si budeme muset počkat.
@Pajulena píše:
Weru, presne tak. Vezmem motyky a vidle a vyzeneme politiky! Sraz 21.12. na Vaclavaku!
Jdu do toho.. ![]()
Pajulena moc pěkně napsané! Fakt. S tou planetou je to pravda, všichni astrononomové trvdí, že se k nám sice blíží, ale je to tuším koneta nějak na A…a potencionální srážka hrozí v roce 2050..
Nejspíše se nikdy nesjednotíme v názoru na konec světa, někteří lidi prostě hodně čtou Hoaxy, které jsou na internetu. Májové jsou nepříjemně překvapeni zprávami, které se šíří o Májském kalendáři. Laicky popsáno, svůj kalendář mají jako Baktuny tedy období podobná jako náš rok, každý baktun má jinou dobu trvání a ten z „posledního " období, na zakončení stříbrného věku končí zimním slunovratem. pak se znovu překleneme na začátek s tím, že nastane zlaté období (stejně jako my přetočíme listy kalendáře na začátek). Nastane období kdy se budeme moct posunout dál ve svém vnímání, tedy jen ti, kteří budou chtít a pracovat na sobě. Neznamená to rozhodně konec věta, jen nám toto období otevírá nové možnosti "dimenze“ Platí zase každý svého štěstím strůjce. Májové chtějí šířit lásku a aby si lidé uvědomily, že se nemáme hnát za mamonem, ale aby na prvním místě byla láska a duševní vyrovnanost. V pekle již žijeme a pouze dostáváme další z mnoha šancí! Takže všichni co se bojí, nebojte se, nemáte čeho! Navíc by nám prospělo, kdyby byla tři dny tma, lidi by si mohli utřídit myšlenky! Zda je dobře popsáno vše o Májích a jejich kalendářem:
http://camilla.morkovice.sweb.cz/…rok_2012.htm
Oprava nebyli ve stříbrném věku, ale v železném věku. Vlastně teď se nacházíme v meziobdobí.
S Bibli bych si vubec hlavu nelamala. Nechci se nikoho dotknout, ale Bible je pro me jen brak. Nabozenstvi k tomu, aby mohlo fungovat, potrebuje z lidi udelat ovce, a to jde jen tak, ze v nich zpusobi pocit viny a strachu. Proto peklo, proto apokalipsa, aby jsme se meli ceho bat a uchylovali se k nabozenstvi a byli jsme spaseni. Kdo napsal Bibli? Buh? Asi tezko. Jen lidi to byli. A potkali ti lidi osobne nekdy boha? Copak se nekde nachazi rukopis Jezise Krista? Zase to napsal jen NEKDO. Proto predpoved apokalipsy z bible pro me neni vubec smerodatna… Je to hnusny, ale na svete zavladne mir, az nechame zemrit boha, jak nam ho predkladaji nabozenstvi…
Cajdule: tvoje úvaha má spoustu slabých míst, no ale budiž… Jak do tvého schématu zapadají třeba špitální bratrstva? Jejich služba bývala podobná jako dnes dělá Český červený kříž.