21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
George-84
20.11.12 22:52

Lidičky je to jednoduché a předem napsané, kdo to bude mít přežít tak to přežije a kdo ne tak se může třeba po…a nic s tím neudělá. Mám haldy dokumentů o vesmíru a o těchto předpovědích, přiznávám je to velmi mrazivé ale přesnost určení na hodinu :potlesk: to kluci přehnali. Věřte že svět v této podobě už je neůnosný a co my si dovolujem k matičce zemi také. Tak že ať se to stane…

• Citovat
  • Upravit
Caty
20.11.12 22:58

Holky, já jsem tedy většinou rize pragmatický člověk, v Boha nevěřím, věřím, že je něco mezi nebem a zemí, ale taky se bojím :jazyk: Ne jako fakt bojím se, že budou moje děti trpět, plakat a já jim nebudu moc pomoct. A nevím co mám dělat. Moje kamarádka mi už hodně dlouho říká, že v prosinci nastaně změna, lidi se změní a obrátí k lepšímu, ale nic o konci světa, tmě a podobně neříkala. Na druhou stranu si myslím, že se jako lidi taky musíme změnit v chování ke přírodě, zvířatům a všemu a musí nastat nějaká změna, ale tak drastická? No, ale když přijdu za rodinou s tím at si udělají zásoby, vysmějou se mi do ksichtu :think:

• Citovat
  • Upravit
18305
20.11.12 23:05

Za minulého režimu se zase říkávalo „když jsou dva úplňky v měsíci, tak se Rusko obrátí“… No a jeden vtipálek v práci dodával:„Jo, obrátí… Z levýho boku na pravý…“
Fakt bych zachoval klid. Pokud nic nebude, tak nebude. A pokud něco bude, my tomu nezabráníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
21.11.12 07:53

@Caty Přesně taky mám šílený strach o děti. Nedokážu už myslet na nic jinýho přijde mi, že jsem se z toho už zcvokla :,( Raději odejdu dobrovolně než se dočíst jak moje děti trpí :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
21.11.12 07:55

Je to celé hovadina…zdravý rozum do hrsti a klid. Pmatujete si někdo na Y2K??? To byl obdobný scénář…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.11.12 08:15

Ahoj taky něco přidám, taky jsem měla šílený strach a trvalo to od léta, poslední dobou jsem ani nespala, ne ze strachu o mě ale o mého syna co s ním bude. četla jsem i o tom že čeští vědci se shodli že mayjský kalendář končí správně až někdy v roce 2116 a ikdyby skončil tak to neznamená konec světa. když jsem se s tím svěřila svojí mamince tak mi řekla, nevím co bude ale je zbytečné se tím trápit tak brzo dopředu, co bude bude a my s tím nic neuděláme. vypustila jsem to z hlavy a užívám si se svojí rodinou jak jen to jde. někdy zádidím svému synovi že nemá ani tušení že se něco může stát a má klidný život ne jako jeho maminka. přestala jsem o tom hledat informace ale jak bude spát na te den 21.12. to opravdu netuším, nejradči bych si do práce vzala nějaké prášky na uklidnění at mi to je fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
21.11.12 08:22

@zanetka2712 známý se tím dost intenzovně zabývá a tvrdí, že to datum je 2163 a nemá znamenat konec všeho, ale konec společnosti tak jak ji známe - má jít o pozitivní převrat…ale jak píšeš, nemá se cenu strachovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
21.11.12 08:25

@zanetka2712 děti mají jet k otcovi, ale kdyby nejeli tak je pro jistotu do školy nepošlu.. Nevím jestli je vůbec mám posílat i k tátovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.11.12 08:30

Co jsem se bavila se známou a její přítel se věnuje duchovnu tak mi řekla že oni o ničem neví, že pro ně by to byla velká překážka a nic neřeší.
@manca 1 neměj strach i kdyby se něco stalo budeš se tím užírat už ted? bud v klidu, připravuj se na vánoce s dětmi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
21.11.12 09:00

Vstup do pate dimenze ja chapu spis na duchovni urovni. Na vychode a v duchovne zalozenych statech tomu rikaji osviceni. Nikde tam se tohoto data nikdo neboji. To jen my to nedokazeme pochopit, jelikoz jsme materialisticky vychovani, proto se bojime, nase predstavivost to nedokaze pojmout. My si dokazem vytvorit jen katastroficky scenar… Jestli bude nekdy nejaky konec sveta, tak si ho zpusobime sami a pujde to postupne. Jako spolecnost se znicime. A urcite to nebude ze dne na den. Ale ja celym svym srdcem verim, ze to zvladnete. Lidi se meni, je mnohem vic dobrych lidi, ale i je mnohem vic silenych lidi a budou pribivat, a ti proste skonci. Tech se mozna nejaky konec sveta tyka. A nasi povinosti je nas od techto lidi ochranit a nenechat je nas ridit (zase ta politika :lol: ). Proste a jednoduse je vsechno, tak jak ma byt, je to prirozeny vyvoj… Taky jsem si prosla obdobim sileneho strachu (nejaky ten rok nazpatek), az jsem si uvedomila, ze jedina cesta, jak toto pochopit, je ta duchovni. A ted jsem zcela klidna… 21. prosinec se tyka jen a jen nejakeho duchovniho obrozeni, na fyzicno to mit vliv nebude, a to rikaji i vsichni duchovni otcove, a tem muzem sakra neco duverovat…

Mamco1, hlavne se uklidni. Jde citit, ze jsi desne vydesena. Uz se na to vyprdni a nic necti, ani tuto diskuzi. Strasne si tim ublizujes. Je tolik vymyslu, tak nemuzes verit vsemu. Opravdu nic necti a neboj!!! 21. 12. se umirat nebude! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neřeknu :P
21.11.12 10:19

;) Jenom pravda ...

JÁ si myslím, že je to totalní kravina :P.. jenom to blbne lidi .{color:fuchsia}" * 8o

• Citovat
  • Upravit
George-84
21.11.12 12:31

http://earth.tym.sk/…peni-planet/

Tak kdo má zájem počtěte si prosím je to docela logické, i když kdo ví co je vlastně logika :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1216
21.11.12 12:51
@George-84 píše:
http://earth.tym.sk/…peni-planet/Tak kdo má zájem počtěte si prosím je to docela logické, i když kdo ví co je vlastně logika :mavam:

a to se mi libi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
21.11.12 12:56

No já mám spíš teď strach z toho, že jak se o tomhle datumu moc mluví a každej o něm ví, aby to nějaký atentátník nevyužil a něco neprovedl :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.12 13:29

Nedá mi to nereagovat. Doporučuji si počíst zde: http://www.astro.cz/rady/2012/. Na netu je milion odkazů a článků - v jednom je datum konce světa 12.12, jinde 20., 21. a 23.12.2012 už to je divný, ale že někde jsou i časy 10:00, 11:11, 12:00 a 23:59. Na těch stránkách české astronomické společnost je podle mě docela logicky vysvětlené a 5. dimenze to zní jako sci-fi… Neříkám, že se nebojim, ale až se probudím 22. a nebudu v jiné dimenzi (jakože budu, protože 21. budu chlastat, abych se tak nebála :oD)tak si doopravdy oddechnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová