Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha a když se o tom zmíníi Vojtek, tak to má váhu??? spíš si z toho všichni dělali prču
@archienka1 Nejde o to, že konkrétně Vojtek, ale o to, že už se to moc ventiluje. mluvilo se o tom prý i ve zprávách, ale to jsem neslyšela ![]()
@Anonymní píše:
@archienka1 Nejde o to, že konkrétně Vojtek, ale o to, že už se to moc ventiluje. mluvilo se o tom prý i ve zprávách, ale to jsem neslyšela
no tak já jsem to slyšela a i tam říkali že je to blbost
@Anonymní píše:
@archienka1 Nejde o to, že konkrétně Vojtek, ale o to, že už se to moc ventiluje. mluvilo se o tom prý i ve zprávách, ale to jsem neslyšela
Ve zprávách o tom mluvili, to ano, ale v tom smyslu, že je to kravina. A Vojtek se o tom včera zmiňoval ve srandě ![]()
Holky hlavně se dneska nedívejte na Novu já to radči přepnu jinam, a hlavně pokud by tu nějaká možnost byla tak to asi nedovolí o tom dávat film, nemyslíte?
@zanetka2712 píše:
Holky hlavně se dneska nedívejte na Novu já to radči přepnu jinam, a hlavně pokud by tu nějaká možnost byla tak to asi nedovolí o tom dávat film, nemyslíte?
Ženský, vy mi připomínáte moji třináctiletou dceru, ale ta má na podobný blbiny ještě nárok, ještě je to děcko.
![]()
@Cuarentena píše: Ženský, vy mi připomínáte moji třináctiletou dceru, ale ta má na podobný blbiny ještě nárok, ještě je to děcko.![]()
![]()
jééé a proč zminuješ zrovna mě
![]()
@zanetka2712 píše:
Film je to skvělý, nejlepší katastrofický na efekty. Viděla jsem ho už několikrát. Musíte ho brát s rezervou, jsou tam takový ty únikovky na poslední chvíli, ale kdo na to bude koukat co se efektů týče, určitě bude nadšený.
@zanetka2712 jo máš pravdu, nebudu se dívat a taky to přepnu, nemám žaludek na ty reklamy ![]()
@archienka1 píše:
@zanetka2712 jo máš pravdu, nebudu se dívat a taky to přepnu, nemám žaludek na ty reklamy
Jo lepší stáhnout, do půlnoci to se zbláznili..
@tetaagáta píše:
Nechci do žádný 5. dimenze,ive 3D kině!
Ježiši já mám takový strach
Taky si poslední dobou říkám, jestli nás televize pomalu na něco nepřipravují
Na Markíze jednu dobu dávali katastrofické filmy snad každý den, teď s tím začli na Nově ![]()
Katastrofické filmy dávaly už když jsem byla děcko…tak jsem se chtěla koukat, ale nemohla jsem… je jich více, to je jasné, protože lidi to přitahuje.
No nevím já tomu docela věřím včera se o tom ve Zlatém slavíku zminoval i Vojtek. Nestaví se k tomu lidi zase tak lhostejně