21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
10.12.12 15:17

@pikola jak rychle poběží nakupovat dárky jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
10.12.12 15:22
@consi píše:
Takže asi takhle bych to viděla s tím letošním prosincem..
http://en.wikipedia.org/…yptic_events

A pořád jsme tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
10.12.12 15:22
@consi píše:
@pikola jak rychle poběží nakupovat dárky jo? :)

Ještěže mám skoro nakoupeno, budou větší fronty jako obvykle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
10.12.12 16:04

Tak já jsem to pořešila přes e-shopy a na drobnosti vyrazím do města…teda chci jet 20/12 do Prahy, tak nevím jestli si mám rezervovat RegioJet nebo ne :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.12.12 16:04
@ajkapajka píše:
Začne to 21.12.2012 ve 20:01 a vstup Země do magnetického stínu galaktického jádra bude trvat 8 minut (což je doba, za kterou se Země přemístí na oběžné dráze kolem Slunce právě o svůj průměr). Ve 20:09 klesne hranice magnetopauzy pod úroveň horních vrstev atmosféry a sluneční vítr začne strhávat atmosféru a unášet ji do vesmíru. Tohle není pohádka, ostatní zprávy jsou bohužel fiktivní za účelem zakrýt pravdu. Je smutné vidět že i pár dní před svou smrtí neznáme pravdu a naopak jí média cíleně odpírají..
Kde jsou fakta, není prostor na dohady. Ať uděláme co uděláme, všichni zemřeme udušením a tohle už se ví dobrých 30 let. Lidé by měli znát pravdu.
Bohužel se o blábol nejedná. Jedná se o astronomický jev, se kterým se již řadu let počítá. ztráta magnetického pole Země způsobí, že se sluneční vítr dostane do styku s atmosférou a doslova ji odfoukne do vesmíru. Následně se během asi 3 měsíců vyvaří voda z oceánů a to bude definitivní konec. Pár magorů už si postavilo vzduchotěsné bunkry se zásobou vzduchu, ale nebude jim to moc platné, těch pár let navíc, které si tím kupují, beztak budou muset strávit jenom v těch svých bunkrech. byl jsem donucen podepsat dohodu, že skutečný důvod, který jsem se, přiznávám, ne zcela legálně dozvěděl, neprozradím. Organizace pověřená utajením události 21.12. mi náhodně vybrala jednu ze zástupných teorií a tu jsem podle dohody musel prezentovat. Ale teď už je to jedno, máme to všichni za pár a na nějaké dohody kašlu. A zjevně nejsem sám.

Napsal Deeadbeef na zpovědnici a novinky.cz jakýsi Petr Horváth.. Působí to tak přesvědčivě.. Nezdá se, že by byl hloupý a kdyby byl nemocny, tak to nevymysli.. Proč by šířil nějaké fámy? Co když to máme všichni spočítaný? Pořád to ve mně hlodá.. Těšila sem se na rok 2013.. Je mi hrozně, kdyz si přestavím, že mam už jen 10 dnů.. Předstím sem tomu tak neverila, ale co se objevilo tohle.. Ani nekupuji letos dárky, protože nevěřím, že se dožiju 24. prosince.. Doma mě mají za blázna a fanatika.. Jenže co když si nechtejí přiznat pravdu? Nedokážu na to nemyslet po tomhle prostě..

: :,( :? :nevim: :think: (

Máš odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkapajka
10.12.12 16:18

Mně je 20 a bydlím ještě s rodiči..:D jen mě zajimalo, co si o tom myslite:)

• Citovat
  • Upravit
7257
10.12.12 16:25
@ajkapajka píše:

Dáš sem ten odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
10.12.12 16:26
byl jsem donucen podepsat dohodu, že skutečný důvod, který jsem se, přiznávám, ne zcela legálně dozvěděl, neprozradím. Organizace pověřená utajením události 21.12. mi náhodně vybrala jednu ze zástupných teorií a tu jsem podle dohody musel prezentovat. Ale teď už je to jedno, máme to všichni za pár a na nějaké dohody kašlu. A zjevně nejsem sám. **
**@ajkapajka píše:

určitě zůstaň v klidu, řekla bych, že pán se hodně dívá na americký filmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
10.12.12 16:27

Taky mi ty scénáře připomínají americké katastrofické filmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkapajka
10.12.12 16:28

Janinna 1: psalo se to na zpovednici. cz a novinky. cz..

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
10.12.12 16:35

Deeadbeef

• Citovat
  • Upravit
6882
10.12.12 16:40
@ajkapajka píše:
Janinna: http://zpovednice.cz/detail.php?…

vzhledem ke komentům, které tam jsou si o tom opravdu myslím svoje :) Vykašli se na to, seber prašule a jdi nakoupit dárky. Možná by to chtělo pár punčů ať začneš myslet na něco jiného ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkapajka
10.12.12 16:55
  • Citovat
  • Upravit
ajkapajka
10.12.12 16:58

To jo, kdyz jdu takhle nekam večer o vikendu, tak myslim vic pozitivne.. jenze rano mam zase blby myšlenky.. nemuzu pit pořád ze :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
10.12.12 16:59

Rikam si, ze jediny stesti, ze ted nemam zadnyho chlapa, protoze bych ho chudáka akorát nervovala :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová