21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smrst
11.12.12 22:54

My ludia sa delime na zlych a hlupych..ti zli su, co co vykradaju zemske prirodne zdroje a rafinovane vedia, nas ostatnych, prinutit im dopomoct sa viac a viac obohacovat..to je ciel tych zlych a mocnych…Mozno uz nastal cas, aby sa z nas hlupych stali mudri a za pomoci snad boha, alebo snahy vyvazenia veskereho, co sa vo vesmire deje, aby nastala zmena a rovnovaha.Ak by pokracoval trend, ako ludstvo nasleduje, o par rokov sa samo znici.Tak chcem verit, ze sa zacne menit nazor na svet, na zivot a na nase poslanie-byt mudri a zit v rovnovahe s prirodou..Snad k takemu popudu dopomoze aj 21.12.2012

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.12 08:21

Taky jsem včera koukala na ten dokument a jsem zase pěkně na nervy..fakt se bojím, ještě více teď jsem s dětma, pořád se k nim tulím a mazlím je..chci, ať už toho 21.12 je, ať vím, na čem jsem, my všichni na čem jsme…a můžeme si oddychnout a začít se konečně těšit na svátky a na další dny, měsíce,roky.Mi každopádně už jen ten strach dost otevřel oči a neřeším, jestli máme malý byt, co si o mě kdo myslí nebo nemyslí, to už jsou pro mě nepodstatné věci. Chci jen, ať jsme všichni tady, ať mám zdravé děti, ať se k sobě chováme pěkně a neubližujeme si navzájem svým chováním atd…No a nebo bude 21.12.konec a kdo ví co příjde :(

• Citovat
  • Upravit
Lhassamag
12.12.12 09:55

HIHI já nikoho zmlátit nepůjdu, ale všecko se samo oplácí, takže to asi moc zajímavý nebude… :lol: 8)

• Citovat
  • Upravit
Lhassamag
12.12.12 10:00

Můžeš mi detailně napsat citát z Bible, kde to je? Stačí Nový zákon a číslo, protože někdo jen tak kecá a chce strašit lidi a Bibli třeba vůbec neotevřel…

• Citovat
  • Upravit
7257
12.12.12 11:43
@Anonymní píše:
Taky jsem včera koukala na ten dokument a jsem zase pěkně na nervy..fakt se bojím, ještě více teď jsem s dětma, pořád se k nim tulím a mazlím je..chci, ať už toho 21.12 je, ať vím, na čem jsem, my všichni na čem jsme…a můžeme si oddychnout a začít se konečně těšit na svátky a na další dny, měsíce,roky.Mi každopádně už jen ten strach dost otevřel oči a neřeším, jestli máme malý byt, co si o mě kdo myslí nebo nemyslí, to už jsou pro mě nepodstatné věci. Chci jen, ať jsme všichni tady, ať mám zdravé děti, ať se k sobě chováme pěkně a neubližujeme si navzájem svým chováním atd…No a nebo bude 21.12.konec a kdo ví co příjde :(

Já z toho taky nemám dobrý pocit, zvlášť po shlédnutí toho dokumentu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
12.12.12 12:13

Zajímavý článek…http://cnnn.blog.zive.cz/2010/09/2012-konec-elektronickeho-sveta/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afohhltern
12.12.12 13:50

Ajko klid, nenapadlo tě, že kdyby se něco mělo stát, (dokument jsem neviděl, ale co vysílá prima cool bez komentáře)tak bychom už v tyto dny něco museli pociťovat? Vše běží normálně jako celá léta, za paniku mohou jen média. Když bychom si svítili ohýnkem, tak bychom mysleli teď na to, jak ulovit mamuta nacpat si bachůrky, ohřát se a jiné aktivity…a ne na konec světa. Tak klid a věnuj se jiným příjemným záležitostem. :dance:

• Citovat
  • Upravit
7257
12.12.12 14:29
@afohhltern píše:
Ajko klid, nenapadlo tě, že kdyby se něco mělo stát, (dokument jsem neviděl, ale co vysílá prima cool bez komentáře)tak bychom už v tyto dny něco museli pociťovat? Vše běží normálně jako celá léta, za paniku mohou jen média. Když bychom si svítili ohýnkem, tak bychom mysleli teď na to, jak ulovit mamuta nacpat si bachůrky, ohřát se a jiné aktivity…a ne na konec světa. Tak klid a věnuj se jiným příjemným záležitostem. :dance:

Nebyl to nějáký bulvární pořad, byly tam fakta uvedená i jinde. Proto to tak působilo přesvědčivě. Hovořili tam i vědci atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afohhltern
12.12.12 14:36

Podívám se na to dnes. Mám to natočené, protože jsem měl hodně práce. Možná, že si po shlédnutí budu muset zajet pro neurol. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.12 14:58

Ten dokumen mají dnes v 16.40 hodin opakovat. Další díl je 18.12. (jsou dva)

Jinak tohle je taky zajímavý dokument… https://www.youtube.com/watch?…

Kdo se trošku zajímá o maye, tak ví, že to byla velmi vyspělá civilizace, která dokázala bez jakýchkoliv přístrojů předpovědět zatmění slunce tisíc let dopředu s odchylkou několika sekund…

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
12.12.12 17:40

Afohltern: ty uz si taky naa nervy, jo?:) nemyslim si, že bychom něco museli pocitovat.. už dva dny mě strašně bolí hlava a zdají se mi děsivé sny pořád.. mam špatný pocit.. doma me maji za blázna.. uz to se mnou neni k vydržení..

• Citovat
  • Upravit
afohhltern
12.12.12 18:02

Ajko, chceš jít se mnou pro neurol? ;)

• Citovat
  • Upravit
Lhassamag
12.12.12 18:03

Už jsem napsala že prosím o uvedení přesné citace v Bibli. Je trapné ohánět se Biblí, když jsem ji ani neotevřel, žejo. Navíc vůbec nikdo neví kdy NASTANE SOUDNÝ DEN. nikdo. Ale píše se tam, že přijde mnoho falešných proroků a že jim nesmíme věřit. Takže si to přeberte a přestaňte blbnout. Hlava teď bolí každého ze stresů, které si sám způsobí. Vyrábíte si adrenalin nevhodným způsobem…

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
12.12.12 18:06

Citaci bohužel nevim.. Jen sem něco zaslechla v dokumentu:)

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
12.12.12 18:10

Myslíte, že je Bible pravdivá?:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky