21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lhassamag
14.12.12 09:16
@k.a.c.k.a.1 píše:
Máme se tranformovat do 5. dimenze.

Hm, tak to zní zajímavě. Už jsem kousek transformovaná…promiň ale připadá mi to přitažený za vlasy.

• Citovat
  • Upravit
3241
14.12.12 09:18

Proto jsem to napsala jako oznamovací větu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lhassamag
14.12.12 09:18
@ajkapajka píše:
Tady nikdo neříkal, ze to našel doa v Bibli:D v dokumentu o tom mluvil nějaky vědec:P

Mohl to říkat ale v Bibli NIC TAKOV0HO NENÍ!!!

• Citovat
  • Upravit
3419
14.12.12 11:45

Už mě to začíná srát!!! Včera s tim přišel už i malej ze školy!!! Nechci aby se děsil chudinka. Za to všechno můžou jen média, který všechno rádi rozmazávají a hlavně lžou!!!
To už je asi tak 10 datum, kdy má být konec světa, co jsem živá a tenhle, je opravdu ECHT, protože je rozmohlej nett a lidi s toho akorát šílejí :roll:
Ach jo, přitom stačilo k tomu tak málo, aby nějakej blb někde slátal nějaký nesmysl (3 dny tmy apod :roll: ) a rozeslal mezi lidi a pak už se to říšilo jako mor. (nejen to, o zbytek se postarali neseriózní média, kterých je teď jak máku :| A o co hůř, kterým lidi věří :|

Příspěvek upraven 14.12.12 v 11:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
14.12.12 11:48

Já to nějak neřešim, těch verzí co se 100% stane už je spousty, jestli se něco opravdu stane, tak to stejně neovlivníme, tak proč se kvůli tomu předem stresovat :)
Jediný, co vim, že 21.12 bude, je to, že budem slavit 2 měsíce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkapajka
14.12.12 16:06

US Geological Survey

Pro ty, kdo sledují stav magnetického pole Země: průběžné měření geomagnetického pole už zaznamenalo první osmiminutový pokles (v 14 Dec 2012 03:59:00 UTC, grafy jsou na http://geomag.usgs.gov/map) způsobený přechodem Země přes okrajový výběžek magnetického stínu galaktického jádra.

DEADBEEF

• Citovat
  • Upravit
3241
14.12.12 16:40

No v tom se tedy nevyznám.
Ale pokud si zadám magnetický stín galaktického jádra, tak mi vyjede jen ta zpovědnice. A pokud zadám magnetický stín, tak mi vyjedou super líčidla. Takže si říkám, pokud by na tom něco bylo, asi by se to prosáklo ven z více zdrojů, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
14.12.12 17:04
@k.a.c.k.a.1 píše:
No v tom se tedy nevyznám.
Ale pokud si zadám magnetický stín galaktického jádra, tak mi vyjede jen ta zpovědnice. A pokud zadám magnetický stín, tak mi vyjedou super líčidla. Takže si říkám, pokud by na tom něco bylo, asi by se to prosáklo ven z více zdrojů, ne?

Teď jsi na to kápla :palec: Nikde nic, chce to opravdu logicky uvažovat a ne věřit všemu co se kde napíše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lhassamag
14.12.12 18:23

Kdo průběžně měří magnetické pole Země? To by mělo být někde k nalezení nebo je to něčí výmysl? Jak seěřímagnezické pole Země? :D Pokud to někdo někde sleduje, mělo by to být dostuoné. Pokud teda se jedná o seriozní měření…

• Citovat
  • Upravit
Lhassamag
14.12.12 18:28

Tak ty poklesy jsou periodické, už jednou pokleslo - na tom grafu, takže to už jsme v tom někdy byli?

• Citovat
  • Upravit
kytka85
14.12.12 19:59
@Lhassamag píše:
Tak ty poklesy jsou periodické, už jednou pokleslo - na tom grafu, takže to už jsme v tom někdy byli?

Je to spatne, kdyz to takhle klesa? V posledni dobe pry dochazi k castym poklesum.

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
14.12.12 21:46

Musime si počkat do 21, stejne nic jinyho nejde dělat.. 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
35781
14.12.12 23:16

Ja uz mam predpoved pocasi kdyby nekdo chtel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nespa
15.12.12 00:11

Toto jsme našel v jednom článku
„A ještě další účinek magnetického pole je důležitý pro zachování života – zajišťuje udržení zemské atmosféry. Protože odchyluje částice slunečního větru, nedovolí, aby tento vítr srážkami s molekulami vzduchu atmosféru "odfoukl“. Mapy malých zbytků ionosféry Marsu ukazují, že její vrstva je nejsilnější tam, kde si horniny udržely určitý magnetismus. Pokud bychom ztratili magnetické pole, atmosféra by spolu s ním zanikla. Zemská magnetosféra nás tedy nechrání jen před zářením, umožnila i to, že na Zemi vznikla atmosféra, a dala nám kyslík."

Více zde: http://www.avatar07.cz/…ke-pole-iii/

• Citovat
  • Upravit
3419
15.12.12 07:50
@pikola píše:
Ja uz mam predpoved pocasi kdyby nekdo chtel :mrgreen:
:potlesk: To mě pobavilo :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek