Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak lidi v pátek jsem porodila našeho syna. Takze pro mě už nastal konec mého starého světa a začal mi novej kus světa!
@Nespa píše:
Každopádně lidi uvidí sami v pátek, že se báli zbytečně nějakým výmyslům o odfouknutí atmosféry
Promin, ale musim reagovat. Hodne z vas pise, ze je to nesmysl, ale pritom je dokazano, ze tohle se urcite nekdy stane, popis je presny, staci si najit par clank
@kytka85 píše:
Promin, ale musim reagovat. Hodne z vas pise, ze je to nesmysl, ale pritom je dokazano, ze tohle se urcite nekdy stane, popis je presny, staci si najit par clanku na netu a popis je stejny. Sice se uvadi,ze se to stane za 1000 let,ale staci,aby jeste vice zeslablo magneticke pole a je to v haji:-( Tak jak vite,ze se to nestane treba v patek?
Ale, co se stane? jaké články? Pokud to nevadí, tak by se hodil odkaz. Je hodně teorií.
Narazí do nás planeta, budou tři dny tmy, přetočí se póly, nebude se šířit zvuk, převtělíme se do krystaického těla páté dimenze?? Samozřejmě, že se něco z toho může stát, ale přece to nikdo nemůže vědět tak přesně, že to bude 21.12.2012 v 8.00. Nebo jsem četla i 10.00.
A pokud se něco stane, tak doufám, že se o stane všem mým milovaným najednou. Na co bych se užírala, že já přežila a oni ne.. Nebo oni jo a já ne… A hlavn, a´t je to rychle.
@consi píše: Že to baví se v tom pořád hnípat
Kdo nechce, tak at tu do patku nechodi a je to.
@k.a.c.k.a.1 píše:
Ale, co se stane? jaké články? Pokud to nevadí, tak by se hodil odkaz. Je hodně teorií.
Narazí do nás planeta, budou tři dny tmy, přetočí se póly, nebude se šířit zvuk, převtělíme se do krystaického těla páté dimenze?? Samozřejmě, že se něco z toho může stát, ale přece to nikdo nemůže vědět tak přesně, že to bude 21.12.2012 v 8.00. Nebo jsem četla i 10.00.
A pokud se něco stane, tak doufám, že se o stane všem mým milovaným najednou. Na co bych se užírala, že já přežila a oni ne.. Nebo oni jo a já ne… A hlavn, a´t je to rychle.
Odkaz bych dala, ale ted se nedostanu na pc. Pisu jen z mobilu pres wifi.
@kytka85 píše:
Promin, ale musim reagovat. Hodne z vas pise, ze je to nesmysl, ale pritom je dokazano, ze tohle se urcite nekdy stane, popis je presny, staci si najit par clank
A seriózní článek nebo další mail typu „Únik tajných informací“ apod.? V pátek se to určitě nestane, vsadím se s tebou o co chceš ![]()
Konec světa - Discovery World!!!
Pust te si Discovery World - předpovídají konec světa, ted to tam běží - bude konec, slyšíte!!!
Achiles737
@ajkapajka píše:Jed
Konec světa - Discovery World!!!Pust te si Discovery World - předpovídají konec světa, ted to tam běží - bude konec, slyšíte!!!
Achiles737
@ajkapajka píše:
Konec světa - Discovery World!!!Pust te si Discovery World - předpovídají konec světa, ted to tam běží - bude konec, slyšíte!!!
Achiles737
@ajkapajka píše:
Achiles737
Konec bude to máš pravdu, ale téhle diskuze a těch blbých keců o konci světa -konečně.
@Jura007 :Velice děkuji Juro.Jako jeden z mála jsi v této diskuzi pozitivista:-)
Každopádně lidi uvidí sami v pátek, že se báli zbytečně nějakým výmyslům o odfouknutí atmosféry