21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nespa
16.12.12 12:46
@Jura007 píše:
Jistě, stačí si vygooglit aféru WikiLeaks. Jenže lidi, co věří těmto výmyslům, nevěří zase faktům o fungování standardních tajných služeb. Takže problém je opravdu v hlavách cílové skupiny lidí, na které jsou tyhle nesmysly směřovány.

Každopádně lidi uvidí sami v pátek, že se báli zbytečně nějakým výmyslům o odfouknutí atmosféry

• Citovat
  • Upravit
751
16.12.12 18:06

Tak lidi v pátek jsem porodila našeho syna. Takze pro mě už nastal konec mého starého světa a začal mi novej kus světa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.12.12 18:16

@kajda123 Velká gratulace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fmodacz
16.12.12 18:19

22. se tomu všechny zasmějeme.

• Citovat
  • Upravit
kytka85
16.12.12 20:03
@Nespa píše:
Každopádně lidi uvidí sami v pátek, že se báli zbytečně nějakým výmyslům o odfouknutí atmosféry

Promin, ale musim reagovat. Hodne z vas pise, ze je to nesmysl, ale pritom je dokazano, ze tohle se urcite nekdy stane, popis je presny, staci si najit par clank

• Citovat
  • Upravit
kytka85
16.12.12 20:06
@kytka85 píše:
Promin, ale musim reagovat. Hodne z vas pise, ze je to nesmysl, ale pritom je dokazano, ze tohle se urcite nekdy stane, popis je presny, staci si najit par clanku na netu a popis je stejny. Sice se uvadi,ze se to stane za 1000 let,ale staci,aby jeste vice zeslablo magneticke pole a je to v haji:-( Tak jak vite,ze se to nestane treba v patek?
  • Citovat
  • Upravit
6882
16.12.12 20:10

Že to baví se v tom pořád hnípat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.12.12 20:10

Ale, co se stane? jaké články? Pokud to nevadí, tak by se hodil odkaz. Je hodně teorií.
Narazí do nás planeta, budou tři dny tmy, přetočí se póly, nebude se šířit zvuk, převtělíme se do krystaického těla páté dimenze?? Samozřejmě, že se něco z toho může stát, ale přece to nikdo nemůže vědět tak přesně, že to bude 21.12.2012 v 8.00. Nebo jsem četla i 10.00.
A pokud se něco stane, tak doufám, že se o stane všem mým milovaným najednou. Na co bych se užírala, že já přežila a oni ne.. Nebo oni jo a já ne… A hlavn, a´t je to rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytka85
16.12.12 20:28
@consi píše: Že to baví se v tom pořád hnípat

Kdo nechce, tak at tu do patku nechodi a je to.

• Citovat
  • Upravit
kytka85
16.12.12 20:29
@k.a.c.k.a.1 píše:
Ale, co se stane? jaké články? Pokud to nevadí, tak by se hodil odkaz. Je hodně teorií.
Narazí do nás planeta, budou tři dny tmy, přetočí se póly, nebude se šířit zvuk, převtělíme se do krystaického těla páté dimenze?? Samozřejmě, že se něco z toho může stát, ale přece to nikdo nemůže vědět tak přesně, že to bude 21.12.2012 v 8.00. Nebo jsem četla i 10.00.
A pokud se něco stane, tak doufám, že se o stane všem mým milovaným najednou. Na co bych se užírala, že já přežila a oni ne.. Nebo oni jo a já ne… A hlavn, a´t je to rychle.

Odkaz bych dala, ale ted se nedostanu na pc. Pisu jen z mobilu pres wifi.

• Citovat
  • Upravit
3429
16.12.12 20:41
@kytka85 píše:
Promin, ale musim reagovat. Hodne z vas pise, ze je to nesmysl, ale pritom je dokazano, ze tohle se urcite nekdy stane, popis je presny, staci si najit par clank

A seriózní článek nebo další mail typu „Únik tajných informací“ apod.? V pátek se to určitě nestane, vsadím se s tebou o co chceš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajkapajka
16.12.12 20:53

Konec světa - Discovery World!!!

Pust te si Discovery World - předpovídají konec světa, ted to tam běží - bude konec, slyšíte!!!
Achiles737

• Citovat
  • Upravit
2415
16.12.12 20:58

Nešil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nespa
16.12.12 21:34
@ajkapajka píše:
Konec světa - Discovery World!!!Pust te si Discovery World - předpovídají konec světa, ted to tam běží - bude konec, slyšíte!!!
Achiles737
Jed
@ajkapajka píše:
Konec světa - Discovery World!!!Pust te si Discovery World - předpovídají konec světa, ted to tam běží - bude konec, slyšíte!!!
Achiles737
@ajkapajka píše:
Achiles737

Konec bude to máš pravdu, ale téhle diskuze a těch blbých keců o konci světa -konečně.

• Citovat
  • Upravit
751
16.12.12 22:33

@Jura007 :Velice děkuji Juro.Jako jeden z mála jsi v této diskuzi pozitivista:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová