Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jura007 píše:
Ještě bych si dovolil malou časovou korekci - oproti nultému poledníku nastane u nás každá událost jakoby o osm a půl minuty dříve, pokud bereme pravý astronomický čas… Na Moravě si ještě odečtěte deset až dvacet vteřin… Takže můžeme čekat už každou chvíli, co se stane…
Takze to máme za pár
No, za pár… Já mám za rohem dvě hospody a čekám, že ta ve čtvrt na dvanáct mně bude někdo bušit na okno a hulákat: „Já su konec světa a už sem konečně trefil aj k vám!“
Vy si ze mě musíte dělat kozy ne???
jako já fakt nevím jestli se tomu smát nebo brečet ![]()
@Jura007 píše:
No, za pár… Já mám za rohem dvě hospody a čekám, že ta ve čtvrt na dvanáct mně bude někdo bušit na okno a hulákat: „Já su konec světa a už sem konečně trefil aj k vám!“
Jojo, taky si to takhle predstwvuju:-)
@Jura007 píše:
Jojo, taky si to takhle predstwvuju:-)
DĚKUJUUUUU
Tohle mě pobavilo a trošku uklidnilo ![]()
Terísek: Ale tohle tady mám docela běžně tak dvakrát za týden…
Už tu u mě bušil na okno admirál Nelson, Sandokan, Vetřelec, Predátor, MacGyver, Křemílek a Vochomůrka… akorát ten Konec světa prozatím jaksi ne. ![]()
Jura007 : já o tom nedokázala ani vtipkovat…ten člověk DEADBEEF nebo jak se to píše
to napsal tak přesvědčivě že se bojím že se za chvíli ani nenadechneme ![]()
@Terísek11111 píše:
Jura007 : já o tom nedokázala ani vtipkovat…ten člověk DEADBEEF nebo jak se to píšeto napsal tak přesvědčivě že se bojím že se za chvíli ani nenadechneme
No ja to asi ani necetla, ale nervi bych si z toho určitě nedělala.
Popřípadě připravila kys. masky;)
To je blbec, no a kvůli takovým vznikají zbytečné paniky, teorie atd.
JInak nám všem gratuluji, PŘEŽILI JSME TO!:-D
Že se vám chce… jste tak ubozí nebo psychicky narušení? Nic nebylo ale bude! Někdo vás, proroky nakopne… a poletíte do zóny klidu setrvačností… ![]()
Bože to jsem napsala těm pravým
lidi já potřebuju uklidnit ne ještě více vynervovat