Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Z.jev píše:
A seriózní článek nebo další mail typu „Únik tajných informací“ apod.? V pátek se to určitě nestane, vsadím se s tebou o co chceš
Někdy se to stane, možná dřív než se sami stačíme vyhubit. NĚKDY! a bude to naše vina…A neplašte se zbytečně. To je nový adrenalin? ![]()
@Lhassamag píše:
Někdy se to stane, možná dřív než se sami stačíme vyhubit. NĚKDY! a bude to naše vina…A neplašte se zbytečně. To je nový adrenalin?
Však já neplaším, vím, že naše planeta někdy „zahyne“, ať už ji zabije Slunce nebo se vyčerpá energie. Jenom píšu, že to určitě nebude tento pátek ![]()
@consi Jo, to je jediné, čeho jsem se v souvislosti s 21. prosincem bála, že lidi začnou šílet a už je to tady ![]()
…a proto se radši ožeru, abych nezačal blbnout… ![]()
(Nééé, jsem až příliš při smyslech, když přes Vánoce řeším úvěr ze stavebka a takové ty věci…)
@Jura007 našel jsi jinou alternativu než je pomerančový Fernet?
Viděla bych to na nějaký Martel, když už tak už ![]()
http://halmil.blog.cz/…koncem-sveta
píše jeden z astronomu z ČAS
@admenL píše:
http://halmil.blog.cz/…koncem-svetapíše jeden z astronomu z ČAS
pěkný článek
No tak zatím má na svém kontě 21.12.2012 10 tisíc mrtvých - spáchali sebevraždu, zatím je tolik sebevražd evidovaných - lidé v dopisech na rozloučenou napsali, že se nechtějí 21.12.2012 účastnit konce světa… počet vražd a sebevražd bude podle mě do 21.12. až několikanásobný
, ať přijde cokoliv, dá se to zvládnout, jen lidská blbost se zvládnout nedá… Ale 21.12.2012 se fakt něco stane, ale bude to silně pozitivní, pak bude svět lepší a lepší a když tomu budemě věřit, tak se tak stane, žádná apokalypsa nebude lidi! ![]()
Mám kamarádku, která má určité schopnosti duchovního charakteru - opravdu nepopiratelné a schválně jsem se jí ptala, co říká na šílenství ohledně tohoto data.
Zde kopíruji její odpověď :
Co se týká toho 21.12., tak buď v klidu, protože tma nebude, byla jsem na semináři a meditacích s pánem, který má hodně velké schopnosti a je celosvětově uznávaný. Nic takového nehrozí… jenom tento den budou na zem přicházet velmi silné energie, které způsobí spoustu změn a to hlavně v chování lidí. Prý se všem bude více aktivovat srdeční čakra a lidé budou vše vnímat více srdcem než rozumem, skončí období honby za majetkem, banky budou mít udajně problémy a politika nebude pevná v kramflecích…
Příští rok budou na povrch vyplouvat dlouho utajované věci,,, budou se znovu vytahovat na povrch technologie, které jsou několik let drženy v trezoru…atd.
To je ta změna…
Píšeš někdy, určitě někdy ano. Ale NĚKDY ane popozítří…Nikdo neví kdy a bude to trvat delší dobu a to už se stačíme sami vyhubit…