Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ajkapajka píše:
Kyti85: zase nemůžeme věřit všemu, že jo.. dneska už to beru hodně s rezervou..
nikde nic o žádných erupcích neříkali..hlava tě bolí z nervů, fakt se hoď do klidu
Snažím se věřit čeckých astrofyzikům a Američany brát s rezervou.. ale třeba z nás akorát dělaji pitomce.. jen si říkám, že asi nikdy nebyl takový humbuk jako ted rok 2012.. a proč tedy je.. v roce 99 a 2000 nebylo ani tolik možných teorii.. ja o tom ani nevedela, diky bohu..
Ja to dnes někde četla, o těch erupcích, ale nevim, kde.. možná tn. cz nebo nevim..
@ajkapajka píše:
Snažím se věřit čeckých astrofyzikům a Američany brát s rezervou.. ale třeba z nás akorát dělaji pitomce.. jen si říkám, že asi nikdy nebyl takový humbuk jako ted rok 2012.. a proč tedy je.. v roce 99 a 2000 nebylo ani tolik možných teorii.. ja o tom ani nevedela, diky bohu..
Jestli ti je 20 let, tak jsi to asi nějak neregistrovala. Já si pamatuju že kolem taky byl docela humbuk. Ale fakt se tím nestresuj, vždyť je teď fajn období, proběhni obchody, zajdi do kina..
Mění se akorát počasí. Odcházím z tohoto fóra kde jsou samí fantazií nadaní lidičkové. Ahoj. Erupce na slunci jsou v normálu. Co ještě?
Konec světa měl být už tolikrát, že to ani nejde spočítat asi nejvetší rozruch byl na konci milénia…a nic. Teď taky nebude Mayové píší o konci kalendáře (když Vám končí kalendář taky z toho neumřete…)začne nový rok. Mayové vypočítali dobu oběhu naší sluneční soustavy kolem středu galaxie…takže se 21.12 dostaneme tam kde jsme byly před 25000lety. A nechápu ty konspirační teorie planetu Nibiru, kde vy chytráci asi je týden před dopadem (za sluncem?) není to blbost? má být 4× větší než Země takový asteroid by astronomové viděli už rok dopředu. Přepolování je blbost. K tomu dochází pozvolna tisíce let a maximálně budete mít bordel v tom jestli pujdete na sever nebo na jih. Mimozemšťani - nehápu proč by nás kontaktovali až 21.12.2012. Takže se hoďte do klidu a ověřte si to na netu na ověřených zdrojích a ne na nějakých neznámých webech tvářících se jako NASA…Hezké svátky
![]()
Četla jsem, že bude osudové řazení planet, jaké nebylo 26000 let. ![]()
@Lhassamag píše:
Mění se akorát počasí. Odcházím z tohoto fóra kde jsou samí fantazií nadaní lidičkové. Ahoj. Erupce na slunci jsou v normálu. Co ještě?
Asi tak.Jen se sem juknu 22.co se tady v teto diskuzi bude probírat po tomto datu;-) Řekla bych, že se možná určí další datum konce světa.
Ahoj Ajko, jsem doktor. Nemohl jsem pak už odpovědět, jelikož jsem se musel věnovat své práci.
@jannina1 píše: Četla jsem, že bude osudové řazení planet, jaké nebylo 26000 let.
Nebude ![]()
@kajda123 píše:
Asi tak.Jen se sem juknu 22.co se tady v teto diskuzi bude probírat po tomto datu;-) Řekla bych, že se možná určí další datum konce světa.
Další data už v záloze pro jistotu jsou, je to únor a buď březen nebo duben 2013 ![]()
![]()
Jste dospělé ženy, nebo malé děti, které věří na Ježíška?
Žádný konec světa nebude, vysvětlete mi, jak by ze dne na den, mohl být konec světa ![]()
Vitto: a taky že má NASA pravdu. Ani nezanikne Země, ani konec mayského kalendáře nic nezpůsobí, ani se nesrazíme s Nibiru, ani nedojde k přetočení zemského jádra a vlastně ani k přepólování magnetického pole
Též chytře napsané ![]()
DEADBEEF 47
13.12.2012 12:54:31
gegweggeg: já si spíš myslím, že je to naopak. Hledali tak dlouho nějaký záznam, který by se dal interpretovat tak, že se 21.12. neco stane, až našli ten mayský kalendář, který v jedné z interpretací říká tohle. A pak kolem toho samozřejmě spustili poprask. A věděli, že si lidi sami řeknou „tohle je přece blbost“ a budou se vzájemně uklidňovat, že se nic 21.12. nestane
Chytré, přímo bych řekl ďábelsky chytré řešení jak zamaskovat ty úniky informací. Ať už to vymyslela CIA nebo NSA nebo třeba Rusové nebo kdokoliv jiný, tak má můj obdiv ![]()
DEADBEEF
Kdo tu mluvi o konci světa.. neni už pravděpodobnějši konec lidstva?