Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ajkapajka píše:
http://zpovednice.cz/detail.php?…
Díky, ale já myslela odkaz přímo na ten článek…
Protože život je založen na výměně energie, na přenosu energie, nemůžeme přežít, natož odcházet do přírody. Zima taky není teplejší, naopak studenější. Ničemu takovému věřit nemusím. Když bude tma, rostliny přestanou vytvářet kyslík a všichni se udusíme. To je všecko veliká a nebetyčná blbost a divím se, že této zhovadilosti někdo věří. Ten kdo toto rozšiřuje jednou pozná, jakou velkou chybu udělal. Přestaňte už konečně blbnout.
rodit? jéé děkuju tech pár řadku od tebe mě uklidnili, a určo tu na tebe budu čekat a na fotky miminka, děkuju pa
Dyt těch konců světa už bylo… je to kravina… větší pravděpodobnost je že ti letadlo spadne na tvůj barák
a zjisti si tu pravděpodobnost ![]()
@kaslicka píše:![]()
Píše se, že se maj lidi změnit k lepšímu:)jenže si říkam, že tohle přece nemuže ovlivnit nějakej kalendář, ale jen mi, já se obávám a fakt bojím, že se něco stane, mám dvě děti a nedovedu si představit jak by byli vyděšený:(to mě hodně trápí moýná zbytečně, ale trápi, říkam si mám nakoupit zásoby, ale stejně člověk normální jako já nemá tolik penez aby si nakoupil zásoby na roky nebo na jak vlastně dlouho??? hrozny deně na to myslim, když to přijde co jim uvařím když nebude elektrika, kam pujdem v ty zimě, no děs, a deně čtu jak se to blíži,
souhlasím také tomu moc nevěřím ale čím je to blíž tím víc otázek si kladu a leze na mě tak troch strach co se stane. také mám dvě děti které miluji nadevše. pocit bezmoci je hnus. Ola
Jinak jsem se taky díval, že australská premiérka bude asi taky pěkné kvítko…
tady
@Jura007 :Aspoň není tak nudná, jako většina naši
ch předních politiků.
Jinak díky za rozumné a pozitivní příspěvky k této diskuzi
Co je to magnetopauza? Kde má hranice? Jak ji může strhnout vítr když je nehmotná? Zase další fantazie ze Sci fi? Lidi přestaňte blbnout…
Prosím, kdo tě donutil a jakými prostředky? Vydírali nebo platili? Moc sleduješ detektivky a akční filmy…A vůbec, jak jsi to zjistil a jaké máš vzdělání? Internetové?
![]()
Ajko, s radostí bych ti předvedl jak vypadá „konec světa“, když jsi bez toho chlapa ![]()
Taky netuším, co je to magnetopauza??? To jako přestane fungovat zemská přitažlivost? Newton by se dost divil…Lidi nenechte se děsit. Někdo z toho má požitek. Ale jednou to odskáče…