21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
6.12.12 21:16
@Berenikee píše:
Iveta Bartosova rikala, ze konec sveta nebude, ze ona to zaridi…uff, tak to mi spadl kamen ze srdce…jdu sezrat ty rocni zasoby cokolady… :mrgreen:

Tak ještě Chuck Norris, McGyver, major Zeman a Alexej Meresjev… A svět je zachráněný. Hurá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.12.12 21:19
@Jura007 píše:
Tak ještě Chuck Norris, McGyver, major Zeman a Alexej Meresjev… A svět je zachráněný. Hurá!!!

Ehm, v tom seznamu ti chybí ještě náš pan prezident… ten o ekologických kastarfách ví asi nejvíc, ten jim bude dělat poradce… a na kohos teda trestuhodně zapomněl, je Bruce Wilis skákající hlavou dolů! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.12.12 03:44
@Deniel píše:
Holky najeďte na seznam a napište do vyhledavače Konec světa2012 a dejte enter…

joo tak to je dobry :D, to si nekdo hezky vyhral  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
7.12.12 12:03

Holky já vážně šílím strachy. Nevěřím tomu, že i kdyby věděli, že konec světa bude dali by nám to vědět. Umíte si představit, že třeba pustíte televizy a tam by řekli, že bude konec světa at se rozloučíte z rodinami? Co by asi nastalo? Nechaj nás kiksnout a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.12.12 12:10

@manca 1 nProboha osobo, když budeš trochu uvažovat, tak ti vyjde na světlo Boží, že se nic z toho, co prorokují (tedy aktastrofálního a hrozného) nestane.
Ty už jsi se odrovnala dokonale sama, neboť nejoršé smrt je z vyplašení, fakt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
7.12.12 12:30

Ahoj holky, abych vám řekla pravdu mám taky strach. Musela jsem si zajít k lékaři pro uklidnující prášky a prášky na spaní. Ale věřím tomu jen tak trochu. Logicky si říkám, jakto že konec světa hlásí vždy na konci roku? Navíc první byl konec světa a ted zase 3 dny tma??? :roll:
Navíc mám ještě i nalomenou psychiku z toho, že jsem prodělala před 3týdny ZT a taky jsem musela identifikovat našeho mrtvého souseda. Takže je toho na mě vážně hodně, a tak myslím, že proto blázním :-/ Jen jsem se chtěla vypovídat, dále raději už přispívat nebudu, nedělá mi to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
7.12.12 12:56

@admenL Tři dny tma nevudehttp://www.novinky.cz/koktejl/286717-o-slunovratu-21-prosince-nastane-nekolikadenni-totalni-tma-desi-zprava-lidi.html ale jinak nevím co si o tom myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
7.12.12 13:05
@manca 1 píše:
@admenL Tři dny tma nevudehttp://www.novinky.cz/koktejl/286717-o-slunovratu-21-prosince-nastane-nekolikadenni-totalni-tma-desi-zprava-lidi.html ale jinak nevím co si o tom myslet

nezlob se, ale nebudu na toto téma s tebou diskutovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
7.12.12 13:12

@admenL ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
7.12.12 13:20
@puntice píše:
Mně můj selský rozum říká, že by se musela rozpadnout celá galaxie - a ostatně vše na ty nejmenší částečky (protony, elektrony, neutrony, kvarky :lol: a co já vím co dál…) takže mi bude všechno srdečně jedno. Pravda ale je, že pak budeme „všichni jako jedno tělo“ :lol:

To mě fakt pobavilo :mrgreen: jedno tělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.12.12 13:24

@Samantha_cz No ny? :mrgreen: Já nevím, zda všichni chyběli na hodinách fyziky… ale holt sám se sebou žít člověk musí, tak si to musí i sám vyjasnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
7.12.12 13:39
@sabines86 píše: Že by to už začínalo? :think:
http://www.novinky.cz/…mernych.html

Po přečtení článku, který vyšel 10.listopadu a ve kterém je předpověď na 30 dní je jasné, že ta předpověď byla úplně falešná :lol:
Mimo jiné se tam píše: „I v první prosincové dekádě bude charakter počasí podobný, inverzní s nízkou oblačností. Postupně ale bude přibývat srážek. V noci se teploty budou pohybovat mezi mínus třemi a třemi stupni, přes den pak od jednoho do sedmi stupňů. Na začátku prosince místy teploty vystoupí až na devět stupňů.
To teda nevím, jak jinde, ale tady je zima jako v řiti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.12 13:54

No, musím přiznat, že se taky bojím. Na ty kecy 3 dny tma atd. nevěřím, to jsou hovadiny…spíše se bojím toho, co přinese to postavení planet a mléčné dráhy..jestli zrovna tohle nějak neovlivní ten den 21.12.,a hledala jsem, co se stalo před 36000 lety, ale nic jsem nenašla,,,když se píše, že tohle se opakuje vždy po těch 36000letech :think:

• Citovat
  • Upravit
2882
7.12.12 14:00

Tak já jsem četla, že žádný střed mléčné dráhy neexistuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
7.12.12 15:44

Já mám pocit že moc čtete a už z toho blbnete :zed: Přestaňte už číst takové nesmysly a raději žijte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová