21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
751
26.11.12 15:33

Hele jestli by mělo přijít to co včera ukazovali v tom filmu, tak s tím lidi stejně nic neuděláme. Ledaže bysme byli hlavní hrdinové.
Přesně tak je to zbytečně hodně medializovane. Konec světa měl bejt i roku 2000 a jsme tady. Navic i někde psaly, že je to stejně špatně spočítaný a přesunuli to na rok 2116.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
27.11.12 21:41

Jak už bylo řečeno, mayové nikdy nepředpověděli konec světa, kdo se o tyto věci zajímá, tak ví, že má přijít změna k lepšímu, konec materialistické společnosti, návrat k přírodě, což už se vlastně děje i teď. Já se určitě nebojím, naopak se těším. Jak to bude probíhat nebo co se bude dít… :?: to je ve hvězdách… každopádně ať už se stane cokoliv, tak s vědomím, že smrt neexistuje, se nebojím vůbec ničeho :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet7
28.11.12 08:01

tak co?

No a co tedy pokud naše tělo si projde těmi 3 dny temna, co bude potom? Někdo píše, že se vše změní, že každý bude sám za sebe, že se vše stane ve spánku. Co naše práce, co děti škola? To už jako nebude? Nevím, je to celé podivné. Strach trochu mám, protože se o tom píše, ale toho už tu bylo. prostě mě zajímá, zda se sejdeme s rodinou 24.12. pod stromečkem a nebo zda budeme lítat v nějaké jiné dimenzi bez tohoto normálního běžného života.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
28.11.12 08:14
@Ivet7 píše:
No a co tedy pokud naše tělo si projde těmi 3 dny temna, co bude potom? Někdo píše, že se vše změní, že každý bude sám za sebe, že se vše stane ve spánku. Co naše práce, co děti škola? To už jako nebude? Nevím, je to celé podivné. Strach trochu mám, protože se o tom píše, ale toho už tu bylo. prostě mě zajímá, zda se sejdeme s rodinou 24.12. pod stromečkem a nebo zda budeme lítat v nějaké jiné dimenzi bez tohoto normálního běžného života.

Prosímtě však jsou to úplné blbosti. Já na věštby nevěřím, většinou se neplní, tak proč by se zrovna teď mělo dít něco tak šíleného? A jak může někdo vědět jaké to bude? To prostě nedává smysl.

• Citovat
  • Upravit
1961
28.11.12 15:31

Tak to bude fičák :mrgreen: a to mi přišlo od jedné „kolegyně“, kterou jsem dodnes považovala za rozumnou, ovšam v poslední době mě bombarduje fanatickymi mail :roll:

http://orgo-net.blogspot.cz/…obuzeni.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.11.12 15:43

Jak tak sleduju všechny ty fanatičky, odhazuji profesi duly a hbitě si zařídím stánek s konzervama, instantama, spacákama, svíčkama, sirkama… Já se napakuju! Do háje s porodama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
28.11.12 15:46
@tetaagáta píše:
Jak tak sleduju všechny ty fanatičky, odhazuji profesi duly a hbitě si zařídím stánek s konzervama, instantama, spacákama, svíčkama, sirkama… Já se napakuju! Do háje s porodama!

:lol: také jsem si říkala, že je čas založit si živnost a pěkné, útulné, ozbrojené hokynářství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
28.11.12 15:50

Takových předpovědí už tu bylo :roll: Já tomu nevěřim, podle mě se taková věc ani vyložit nedá. Když si příroda umane, tak je to její věc a mi s tím nic nenaděláme ;)

• Citovat
  • Upravit
6882
28.11.12 19:40

Naše babi přišla z kostela a hned se ptala, co že to bude v tom prosinci. Že pan farář jim říkal, aby si nakoupili nudle :mrgreen: A babi konstatovala, že jí nudle budou houby platné, když nepůjde ta energie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
28.11.12 23:44
@puntice píše:
Tak to bude fičák :mrgreen: a to mi přišlo od jedné „kolegyně“, kterou jsem dodnes považovala za rozumnou, ovšam v poslední době mě bombarduje fanatickymi mail :roll:http://orgo-net.blogspot.cz/…obuzeni.html

No a ty komentáře :mrgreen:, to už mi hlava opravdu nebere. Lidi se asi už vážně zbláznili :think:. 22.12. se probudí a budou všichni nas. aný, že žijou, ne? Že je to baví, se takhle nervovat ptákovinama- já chystám Vánoce, těším se na ně a je mi fajn. Lidi buďte trošku POZITIVNÍ ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
30.11.12 15:43
@Ivet7 píše:
No a co tedy pokud naše tělo si projde těmi 3 dny temna, co bude potom? Někdo píše, že se vše změní, že každý bude sám za sebe, že se vše stane ve spánku. Co naše práce, co děti škola? To už jako nebude? Nevím, je to celé podivné. Strach trochu mám, protože se o tom píše, ale toho už tu bylo. prostě mě zajímá, zda se sejdeme s rodinou 24.12. pod stromečkem a nebo zda budeme lítat v nějaké jiné dimenzi bez tohoto normálního běžného života. [/citace No já si spíš myslím, že kdyby se mělo zatmět na tak dlouho tak se už nerozední a je konec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
30.11.12 16:03

Tak mi to nedá ještě jednou nereagovat. Pokud se bude bavit čistě teoreticky, pak se jedná o vlit jemnohmotného světa. Pokud někdo od jemnohmotného světa očekává něco velkolepého a teatrálního, pak se, dle mého soudu, mýlí. Uvažuješ právě o těch zažitých strukturách a stavech, v nichž jsme „zajatí“ - a každá struktura se mění, zaniká, přetváří se.
Neočekávám nic gigantického, očekávám, že lidé začnou měnit sebe a tím i svět kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.11.12 16:09

@tetaagáta Nezařizuj stánek, ale rovnou svatostánek… Dneska nejvíc vynáší to, když někdo blbne jiným hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.11.12 16:10

@tetaagáta Tím samozřejmě myslím založení vlastní církve a vymyšlení zbrusu nového náboženství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
30.11.12 16:12
@Jura007 píše:
@tetaagáta Nezařizuj stánek, ale rovnou svatostánek… Dneska nejvíc vynáší to, když někdo blbne jiným hlavu…

Jo, dneska jsou lidé drtek líní přemýšlet… To je to smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová