Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic se nestane, normálně ten den budeme v práci, kdo má dovolenou, tak si bude užívat. Ti co se neustále zaobírají tímto datem asi nemají co dělat, z nudy vymýšlejí docela slušné snůšky nesmyslů, možná - co takhle napsat do Holywoodu nějaký béčkový katastrofický scénář. Pro ty „Sylvie“ co se rády bojí.
@manca 1 :Tak konečně jsem dal někdo něco, aby se i ti, co se bojí, nebáli.
Přátelé, opravdu se vůbec ničeho neobávejte a 2.1.2013 si tady můžeme společně něco veselého probrat. Nebo i klidně toho 21.12., hlavně - nepodléhejte depresím kvůli NIČEMU. Mějte se všichni báječně
Vzhledem k tomu, že na jarní měsíce roku 2013 jsou plánované velké pozitivní změny v mém zaměstnání, tak jsem konec světa prostě zakázal!!!
(Tohle snad jako argument bude stačit.)
No, Juro jako argument to stačí a já od včerejšího večera vím, že budu „dědeček“,to mi stačí dostatečně, tak do roku 2013 vše nej, prý mají dědečkové kupovat kočárek??
Myslím že koneč světa není v tom fyzickém konci ale psychickém pač co prováděj v chování poslední dobou lidi jsem nezažil za posledních 40 let života A to myslím fakt vážně To šílené chování je šílené jako by lidi někdo v chování očaroval hnus!!!
Proto lidi buďte k sobě ♥ juuuuuuuu ![]()
@střed píše:
Myslím že koneč světa není v tom fyzickém konci ale psychickém pač co prováděj v chování poslední dobou lidi jsem nezažil za posledních 40 let života A to myslím fakt vážně To šílené chování je šílené jako by lidi někdo v chování očaroval hnus!!!
Proto lidi buďte k sobě ♥ juuuuuuuu
A v tom s tebou souhlasím ![]()
Holky najeďte na seznam a napište do vyhledavače Konec světa2012 a dejte enter…
@zanetka2712 já taky!!
jen nevím, jestli se tomu smát nebo ne
![]()
Iveta Bartosova rikala, ze konec sveta nebude, ze ona to zaridi…uff, tak to mi spadl kamen ze srdce…jdu sezrat ty rocni zasoby cokolady… ![]()
@Berenikee tak jistě, Iveta má vždycky pravdu
třeba i tady že http://www.super.cz/…eboztik.html
![]()