Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@George-84 píše:
No jó ty kočko
ja ale nejsem kecalka
no ja bych rekla „na kazdem sprochu pravdy trochu“, ale nehystercila bych 21.12… souhlasim, ze je cas nas tu trochu „zredukovat“ a pak zacit trochu pokorneji…
Můj přítel se tím hodně zabejval. Teorií je mrťe, zkuste to zadat do Googlu a kolik vam vyjede odkazů. Mě osobně to zezacatku dost vyděsilo, jelikož jsem 9mesic tak už to radeji neresim. Konec světa mel byt i v roce 2000.Jestli neco přijde, tak s tím stejně nic neuděláme. Jestli nepřijde, taky dobře.
A hlavně jak někdo může vedet přesné datum? Jestli někdy neco prijde na lidstvo, tak o tom vedet dopředu určitě nebudem.
@Berenikee píše:
Doporucuju stranky www.fenomen2012.net … plus cyklus dokumentu na youtube.
Děkuji, jsou tam moc pěkné pasáže… mě osobně to podle mě změnilo… snažím se nejezdit autem tak moc, jak jsem jezdila, ze školky beru malého na odrážedle a hned se projdem. Snažím se neřvat na dceru při psaní úkolů, pokouším se s malým hrát v rámci možností…protože chce jen neustále jezdit autama, což nemám ráda, na manžela se snažím dívat jinak a snažím se jej pochopit, v práci se nerozčiluju a nekoukám na drastické filmy…a musím říct že to změnilo i mou rodinu…s manželem se nehádáme, děti jsou klidnější a spokojenější… takže já si to beru tak, že nějakou tranformací jsem si prošla a teď se jen budu modlit, ať se mi ta pravá 21.12.asi fakt vyhne..:-)nechci do 5.dimenze, i když je podle všeho úžasná, chci být tady v tomto světě se svou milovanou rodinou!!!
Jo a fakt nejsem blázen. ![]()
To nechtěj vědět…také mě to zajímalo, hodila jsem to do googlu a pak jsem asi týden málem spala s nočníkem pod postelí… ![]()
Já už jsem z toho na nervy ted. Vůbec už nespím nechci se toho 21.12 ani dožít
Neboj se, kdysi tady napsala jedna moudrá osoba že strach je to nejhorší… Mě to drželo asi týden..teď jsem si zakázala na to myslet.. nečtu nic, co se toho týče.. Pro jistotu si nachytám svíčky a nějaké jídlo a pití.
Když jsem to studovala, všude psali, že se dokonce stále více odborníků astonomů přiklání ke konci světa v roce 2116. Takže…opravdu věřím, že příjdou spíše věci duchovní, než konec světa jako takový.
Tak já bych se také vyjádřil k 5X nebo li k další dimenzi která má byt daleko složitější a příjemější než li čtvrtá.
Co jsem se o ní já dozvěděl, je to že do ní půjdou jen lidé co budou schopni pochopit nematerialistický způsob života a to jsou pochopitelně všechny děti a nesobečtí velmi přispůsobivý jedinci.Tak že vlastě už to tu někdo psal, budou všichni duchovněji založeni. Tak že žádné strachy o naše děti umírat nebudou, spíše se to týče lidí z minulého režimu a lidí viz. tohle všechno je blbost ![]()
Také jsem slyšela, že je to jen všechno velká internetová kachna, stejně tak jako milénium. A Jestli má něco přijít jsem názoru lepší nevědět. Na co ae zbytečně stresovat do toho konce sveta? Myslím, že hodně lidí to pohltilo a moc lidí se toho děsí. Opravdu spíš věřím, že bude panika a lidi budou rabovat a páchat sebevraždy i hromadné, budou na sebe zlý, ale je kvůli tomu, že budou mít strach.
Mam 14dní do termínu a neumím si představit, že budeme jqko rodina ve3 a paj ma bejt konec???
Jídlo a pití si myslim, že je zbytečný, protože jestli by to mělo být tak, že se zatmí jak tu píšou tak nevěřím, že po 4 dnech se rozední
Já se toho nechci dožít asi pošlu starší děti k tátovi…
Souhlasím s George, také jsem to takto četla. Prý jsou 2 možnosti, že přejdete do 5.dimenze…někdo hned, třeba během spánku, někdo postupně a asi to bude něco… každopádně kdo se tam dostane nebude litovat. Prý…nesmrtelnost, levitace, krystalické tělo…atd…je toho hodně na studování. Kdo není připraven zůstane v této době, tomto čase a v podstatě nic nepozná. 5. dimenze je jakýsi lepší paralelní svět. Tato doba na zemi je prý určena k zániku a paralelní země prožije rozkvět…je toho na googlu plno, záleží na každém, co si vybere… A tři dny tmy???Někde jsem četla že to bude šílené na zbláznění, neuvidíte nic neuslyšíte nic. Mozek začne produkovat njaký hormon, nastanou šílené desiluze. Svíčka nepůjde zapálit, mluvit také ne… Nevím..asi vybavím sebe i děti pamprskou, hadičkou na pití, platem diazepamů a pokusíme se to nějak přežít… ne to zlehčuju, taky se bojím, co bude…
@manca 1 :Je to jedna z mnoha teorií. Jsou i pěkné, tak je možná lepsi se zaměřit na ty pozitivní.
Já si totiž myslím, že ty tři dny jsou i v souvislosti s tím, že do nás měla nebo má narazit tajemná planeta Nubiru.. kdysi jsem viděla dokument a tam to bylo stejně…narazila nějaká planeta do druhé, to zvedlo strašný vír prachu, který se dostal do atmosféry, slunce to tudíž neprosvítilo a trvalo několik dnů, než jej vítr rozfoukal a zas ese usadil… ale vědci náraz vylučují.. nastane prý jen nějaká konjunkce, která není ani nijak extra významná. Prý se nedá ani přesně určit zda jsou opravdu všechny planety v rovině a nedá se ani přesně určit střed mléčné dráhy…Takže podle mě je to k této spojitosti. ![]()
@George-84 píše:
Tak já bych se také vyjádřil k 5X nebo li k další dimenzi která má byt daleko složitější a příjemější než li čtvrtá.
Co jsem se o ní já dozvěděl, je to že do ní půjdou jen lidé co budou schopni pochopit nematerialistický způsob života a to jsou pochopitelně všechny děti a nesobečtí velmi přispůsobivý jedinci.Tak že vlastě už to tu někdo psal, budou všichni duchovněji založeni. Tak že žádné strachy o naše děti umírat nebudou, spíše se to týče lidí z minulého režimu a lidí viz. tohle všechno je blbost
tak tady si dovolim neverit
ja si myslim, ze kdyz uz se bude mit neco udit (ne 21.12. ale v nejake dohledne dobe), tak to bude skrze ruzne cetne katastrofy (nakroceno uz mame pekne) a la zaplavy, sopky, tsunami…a ta pokora, sebeuvedomeni a navrat k prirode prijde skrze utrpeni ze ztraty bliznich, ztraty zdroju, na ktere jsme si zvykli…prijdou epidemie, hlad… no pak zacne znovu obrozeni zeme, navrat k prirode a jejim prirozenym zdrojum… a at je to kolikatachce dimenze, treba takova je uz ted a jdou tam mrtve duse…takze nas proste vetsina regulerne chcipne, pac uz si neumime ani prefiltrovat destovku, natoz neco vypestovat… a ty, co to umi a nebudou zrovna v lokalitach tech katastrof budou ti „osviceni“, co tady zacnou to obrozeni…
Myslim, ze staci se podivat na osudy prezivsich treba z New Orleans… asi jim to taky krapet zmenilo priority a najednou Gucci za 50% slevu neni to co „musi mit“ ![]()