21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silvie 28
10.11.12 23:30

pravda

Zdravím.. Bohužel se mi o tomhle zdá už 5 let..Sny se mi plní, takže tenhle pohled mě děsí. A to co se stane je podle Bible něco jako „třídění“ lidu. Ne konec světa..Předpověděl to i Nostradamus. Já tomu věřím, bohužel. Proto jsme s rodinou domluvení, že tyto dny budeme spolu a zásoby si uděláme „kdyby náhodou“ Ono to co se někdy řekne jako vtip, může být opravdu pravda…a nedělám nic kvůli sobě, ale kvůli rodině a hlavně malým dětem které v ní mám a mám o ně strach.. Vemte to jak chcete, ale až nastane tma..vzpomeňte si PROČ. Hezký večer :hug:

• Citovat
  • Upravit
336
11.11.12 06:16
@Verca1989 píše:
Právě jsem narazila na tuhle zprávu na facebooku, co si o tom myslíte?V rusku zveřejnili na internetu tuto zprávu, kterou nasa rozeslala, už v červenci 2012, všem světovým vládám:vláda obdržela informaci v červenci 2012.obeznamte s touto zprávou svoji rodinu, přátelé a lidi, kteří jsou schopni ji přijat. Laboratoře „nasa“ oznámily, že je možné, že v krátké době dojde k přechodu přes galaktické (nulové) pásmo.1. Na podzim 2012 a v zimě 2012/2013, bude v tibetu a na celém území severní polokoule, tepleji.
Upraveno administrátorem - 7.11 13:40 - KAPITÁLKY

Že by to už začínalo? :think:
http://www.novinky.cz/…mernych.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
11.11.12 08:01

@sabines86 No já nevím. Já třeba věřím spíš panu Svítkovi, který předpovídá počasí podle kachní pečeně. To je zemědělec, který přírodě fakt rozumí. A ten říká, že sice bude zima nadprůměrně teplá, ale s několika mrazivými obdobími - na Mikuláše, (pak Vánoce a Nový rok se sněhem), od 15.1. tři týdny s tím, že hodně nasněží a třetí období koncem února. Tak uvidíme jestli to vyjde i letos.

Btw. pro období Vánoc byl kachní hřbet „rozmazaný“ a pan Svítek neví čím by to mohlo být. Prý buď časté mlhy, nebo neočekávané změny počasí.

Jako nevěřím že 21.12. přijde konec světa. To ne. Ale klidně může být, že budou sněhové vánice a taková sněhová nadílka, že zapadneme a do oblevy se nebudeme moci hnout z domu. A k tomu třeba nepůjde elektrika. Takže určitě udělám nějaké zásoby a tak nějak se na to připravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
11.11.12 08:04
@silvie 28 píše:
Zdravím.. Bohužel se mi o tomhle zdá už 5 let..Sny se mi plní, takže tenhle pohled mě děsí. A to co se stane je podle Bible něco jako „třídění“ lidu. Ne konec světa..Předpověděl to i Nostradamus. Já tomu věřím, bohužel. Proto jsme s rodinou domluvení, že tyto dny budeme spolu a zásoby si uděláme „kdyby náhodou“ Ono to co se někdy řekne jako vtip, může být opravdu pravda…a nedělám nic kvůli sobě, ale kvůli rodině a hlavně malým dětem které v ní mám a mám o ně strach.. Vemte to jak chcete, ale až nastane tma..vzpomeňte si PROČ. Hezký večer :hug:

A ty sny máš takové jak je to popisováno v té zprávě od NASA? Myslím tím, co se týče té několik dní trvající tmy a toho za jak dlouho bychom se měli vrátit zpět do „civilizace“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.12 13:19

Taky jsem se smála, pak jsem si hodila datum do googlu a vyjelo mi plno věcí, tak jsem se začetla…a bojím se. Určitě nenastane konec světa jako takový..spíše mě děsí, co píší o 5. dimenzi a všechno kolem…všechno jim prostě sedí a to mě děsí. Projít tam mohou jen připravení. Ale pokud se to pokusím chápat, stejně to nechápu. Chci být s dětmi a rodinou, ale, co když oni přejdou a já ne? Tři dny tma by šla..ale zase někdo píše, že ta tma bude, že neuvidíte vlastní ruku, přitom máte zatemnit, protože Vás oslepí výboje světla. Tak to si protiřečí. Taky píší, že se nebude šířit zvuk, ale to je snad jen ve vzduchoprázdnu, takže 3 dny budeme bez kyslíku? No je toho hodně..docela mi to motá hlavu…Chtěla bych to hodit za hlavu, ale prostě mi to nějak nejde.. :pocitac: :pocitac: :roll: :roll: Raděj anonymně, chodím tu dost dlouho, abyste si nemyslely, že jsem úplný cvok. :-)

• Citovat
  • Upravit
1348
12.11.12 10:12
@Anonymní píše:
Taky jsem se smála, pak jsem si hodila datum do googlu a vyjelo mi plno věcí, tak jsem se začetla…a bojím se. Určitě nenastane konec světa jako takový..spíše mě děsí, co píší o 5. dimenzi a všechno kolem…všechno jim prostě sedí a to mě děsí. Projít tam mohou jen připravení. Ale pokud se to pokusím chápat, stejně to nechápu. Chci být s dětmi a rodinou, ale, co když oni přejdou a já ne? Tři dny tma by šla..ale zase někdo píše, že ta tma bude, že neuvidíte vlastní ruku, přitom máte zatemnit, protože Vás oslepí výboje světla. Tak to si protiřečí. Taky píší, že se nebude šířit zvuk, ale to je snad jen ve vzduchoprázdnu, takže 3 dny budeme bez kyslíku? No je toho hodně..docela mi to motá hlavu…Chtěla bych to hodit za hlavu, ale prostě mi to nějak nejde.. :pocitac: :pocitac: :roll: :roll: Raděj anonymně, chodím tu dost dlouho, abyste si nemyslely, že jsem úplný cvok. :-)

Já si třeba o tobě rozhodně nemyslím, že jsi cvok. Já to beru prostě tak, že člověk v něco věří. A proto ho rozhodně odsuzovat nebudu. A myslím si, že je přirozený, že se člověk něčeho takového bojí.

ALE přesně jak píšeš. Na googlu najdeš mraky informací a „zaručených“ zpráv o tom jak to 21.12. bude. Ale to se fakt dovíme až v ten den. Ty zprávy si dost protiřečí. Jak je možné, že budou na nebi záblesky když se nebudou přenášet energie? Jak je možné, že nebudu vidět vlastní ruku když budou na nebi záblesky? Když neuvidím vlastní ruku, proč a jak bych si zatahovala okna? Jak to že vůbec přežijeme když se nebudou šířit žádné energie - vždyť i na přežití potřebujeme energii?! Je spousta věcí, které jsou jen vyřčeny (a pro mne) bez souvislosti a nějaké logiky. Ale jak se říká, na každém šprochu, pravdy trochu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlína84
12.11.12 13:57

Energie vymizet nemohou!!

Tady je pár vysvětlení na uklidněnou :)

Tato zpráva má svůj původ údajně z Ruska. (NASA jako první informovala Rusko???) Pokud se do zprávy důkladně začtete, zjistíte, kolik nesmyslů obsahuje…

• bez energie nelze žít, čili by to znamenalo konec lidstva
  • pohyb, dýchání, přijímání potravy – to vše jsou toky energie – jak by tedy lidstvo přežilo?
  • proč tedy kupovat svíčky, které potřebují energii k tomu, aby hořely?
  • proč dělat zásoby, když potřebujeme energii k tomu, abychom mohli jíst?
  • když zmizí veškerá energie, zmizí i magnetické pole Země
  • gravitace je také zdroj energie, čili všichni odletíme do Vesmíru?
  • i kdyby na tom byla špetka pravdy, hovořila by o tom už všechna média – je toho plný internet a novináři by si nenechali tuto mega informaci pro sebe. Sledovanost by jim vyletěla do neskutečných rozměrů a to si žádná televize nenechá ujít.
  • naše galaxie pluje Vesmírem, aby narazila na nulovou zónu? Zvláštní… proč tedy jsou vzdálené hvězdy neustále na svém místě?
  • i naše galaxie se drží u sebe díky energii, takže se rozletí do Vesmíru?

Všem doporučuji používat zdravý selský rozum, než začnou panikařit jako desítky lidí na netu. Celé je to nesmysl, který zavání velice silně „vizí pomatené sekty“. Jedna věc je přiznat si, že letošní rok se energie mění, jsou negativní a nestabilní – což už ale pociťujeme všichni a na toto téma jsem psala už řadu článků… Ostatně, odrazy energií vidíme i v tom, co se děje s přírodou. Ale druhou věcí je vypouštět takovéto bláboly, které jen matou děti a lidi, kteří věří všemu, co si přečtou na kdejaké stránce. Navíc – panika přivolá a vyvolá jen další paniku. A zde je důvod k panice absolutně scestný. Tedy bude vyvoláván zcela zbytečně (nebo snad záměrně?).

• Citovat
  • Upravit
Pavlína84
12.11.12 14:02

V Bibli není nic o třídění lidí. Všude píšou o tom, jak lidé se ženou pouze za mamonem a cílem Májů, Bible, Nostradamus, UFO… je, aby si lidé uvědomili, že jsou důležitější věci na světě. Dříve než cokoliv jiného se zničíme sami (atomové zbraně, chemické potraviny, chemické zbraně..).Konec konců, takové 3 dny temnoty by nebyly k zahození, alespoň by nám otevřely oči, co je opravdu důležité?

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
12.11.12 14:52

Tak, jestli má přijít po 21/12 dunkelterapie, byť jen na pouhé tři dny, tak beru :palec: Aspoň si trochu odpočinu od zrakových vjemů.. ;)

• Citovat
  • Upravit
Sanfoř
12.11.12 16:45

myslim, že to mluví za vše :D

• Citovat
  • Upravit
Silvie 28
13.11.12 09:28

Kde ste vzali že 21.12 bude konec světa??? Tohle nikdo netvrdí!!!
Janusska : sny mě navádějí kde bude celá moje rodina v bezpečí. Vidím už několik let co se stane a budím se hrůzou..
Nostradamus předpověděl, že 21.12 kdy je zimní slunovrat, se planety dostanou do určité pozice..Předpověděl to X let dozadu.. a podle astrologů, kteří předpovídají kdy je zatmění slunce, měsíce atd. se to stát má, jen nikdo neví jaký to bude mít dopad na Zemi a co se bude dít.
Chápete? Je to logické, že se 21.12 něco stane, jen nikdo neví co..zbytek jsou domněnky.
V Austrálii, Usa, Norsku mají pod zemí bunkry. V Česku už se taky našel..Proč?
Proč je dělají a zásobují je jídlem, vodou? To se nikdo neptá?
Mají strach a nechtějí vyvolat paniku, to je taky logické.
Podle Bible se má něco dít.
Konec světa přijít ale ještě nemá..ještě nepřišel Antikrist a poslední Papež Petr Římský. Nynější je totiž předposlední.
Po tomto co se stane 21.12 se lidi jako by sjednotí. Hodně jich umře, ale hodně jich také pochopí, že nejde ovládat zemi.
Začnou být více věřící..Vstup do 5 dimenze, zlatého věku.
A ten kdo četl Bibli tak ví jak to bylo s Noemovou archou.
Bůh řekl, že Zemi očistí vodou. Podruhé ohněm a to zažijeme my… a řekla bych, že to bude tou planetou Nibiru. Ta vyvolává ničivé tsunami, bouře, země třesení, sopky…
3 dny tmy předpovídá více lidí..jen se tomu každý směje, Je to pochopitelné když jsou nevěřící. Japonská princezna, Nostradámus, různí jasnovidci..
Věřte si čemu chcete. Já dám na intuici. Vždyť co se Vám stane když se prostě připravíte? Nic? Pokud se to nestane, potraviny sníte během jiných dnů…
Třeba tady jsem našla video.. http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
18305
13.11.12 09:31
@Pavlína84 píše:
V Bibli není nic o třídění lidí. Všude píšou o tom, jak lidé se ženou pouze za mamonem a cílem Májů, Bible, Nostradamus, UFO… je, aby si lidé uvědomili, že jsou důležitější věci na světě. Dříve než cokoliv jiného se zničíme sami (atomové zbraně, chemické potraviny, chemické zbraně..).Konec konců, takové 3 dny temnoty by nebyly k zahození, alespoň by nám otevřely oči, co je opravdu důležité?

Nejsem znalec Bible, ale ve Zjevení sv. Jana (alias Apokalypsa) je myslím napsáno: jeden každý bude označen. A podle toho, jak bude označen, bude pak souzen. (Přesné znění po mně nechtějte.) Takže toto by si někdo mohl vyložit jako „třídění lidí“. (Celé je to myslím o tom, že si tyto víceznačné texty každý vykládá po svém.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
13.11.12 09:39

Odkud víš, že jsou tam ty bunkry a že je zásobují??to jsem nikde nečetla…
no a jinak, já už se začínám taky obávat, že nějaká změna příjde, nejspíše tím postavením planet…samozřejmě budu ráda, pokud se nestanu vůůůůbec nic, hlavně kvůli dětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.11.12 09:41

Silvie 28: zatmění Slunce a zatmění Měsíce předpovídají astronomové, ne astrologové. To si trochu pleteš. Koneckonců při dostatečné sumě znalostí si můžeš zatmění předpovědět sama. Stačí si vygooglit slovní spojení „perioda saros“ a nastudovat příslušnou pasáž astrofyziky. (Tu periodu objevili Řekové a Egypťané už v době Ptolemaiovců.)
A dovolím si tvrdit, že mytická planeta Nibiru ve skutečnosti neexistuje. To jsou ve vesmíru „zajímavější“ tělesa… Zkus si vygooglit třeba Oortovo mračno. (Nebo Kuiperův pás.)
Fakt si myslím, že letošní zimní slunovrat bude v pohodě.

Příspěvek upraven 13.11.12 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.11.12 09:44

JInak v Orlických horách a na Opavsku jsou taky bunkry… Už od roku 1938. A v některých jsou dodnes muniční sklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová