Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ohledně postavení planet - v prosinci se nic zajímavého na toto téma ve vesmíru nekoná ![]()
Pro ty, co se bojí, zkuste si přečíst články na stránkách české astronomické společnosti - http://www.astro.cz/rady/2012#… Tohle aspoň beru za seriozní stránku, rozhodně teda víc, než emaily, které někdo sesmolí doma na koleně a vypustí do éteru ![]()
Nebo tady
http://www.sav.sk/index.php?…
Nic nebude. je tam i hezký obrázek, jak dokonce nic není v přímce…
A MMCH kdo se zajímáte o astronomii, co říkáte na ten blikající Sírius, to se mi spíše zdá zajímavé.
Píše se, že se maj lidi změnit k lepšímu:)jenže si říkam, že tohle přece nemuže ovlivnit nějakej kalendář, ale jen mi, já se obávám a fakt bojím, že se něco stane, mám dvě děti a nedovedu si představit jak by byli vyděšený:(to mě hodně trápí moýná zbytečně, ale trápi, říkam si mám nakoupit zásoby, ale stejně člověk normální jako já nemá tolik penez aby si nakoupil zásoby na roky nebo na jak vlastně dlouho??? hrozny deně na to myslim, když to přijde co jim uvařím když nebude elektrika, kam pujdem v ty zimě, no děs, a deně čtu jak se to blíži,
Kaslicka přestaň číst a sledovat to, nebo se z toho zblázníš.
@kaslicka píše:![]()
Píše se, že se maj lidi změnit k lepšímu:)jenže si říkam, že tohle přece nemuže ovlivnit nějakej kalendář, ale jen mi, já se obávám a fakt bojím, že se něco stane, mám dvě děti a nedovedu si představit jak by byli vyděšený:(to mě hodně trápí moýná zbytečně, ale trápi, říkam si mám nakoupit zásoby, ale stejně člověk normální jako já nemá tolik penez aby si nakoupil zásoby na roky nebo na jak vlastně dlouho??? hrozny deně na to myslim, když to přijde co jim uvařím když nebude elektrika, kam pujdem v ty zimě, no děs, a deně čtu jak se to blíži,
Opravdu se na to vyprdni a necti to, akorát si děláš zbytečný nervi! Je to jedna velká internetová kachna.22.si tady dáme spicha(teda pokud zrovna nebudu rodit),jasný!
Začne to 21.12.2012 ve 20:01 a vstup Země do magnetického stínu galaktického jádra bude trvat 8 minut (což je doba, za kterou se Země přemístí na oběžné dráze kolem Slunce právě o svůj průměr). Ve 20:09 klesne hranice magnetopauzy pod úroveň horních vrstev atmosféry a sluneční vítr začne strhávat atmosféru a unášet ji do vesmíru. Tohle není pohádka, ostatní zprávy jsou bohužel fiktivní za účelem zakrýt pravdu. Je smutné vidět že i pár dní před svou smrtí neznáme pravdu a naopak jí média cíleně odpírají..
Kde jsou fakta, není prostor na dohady. Ať uděláme co uděláme, všichni zemřeme udušením a tohle už se ví dobrých 30 let. Lidé by měli znát pravdu.
Bohužel se o blábol nejedná. Jedná se o astronomický jev, se kterým se již řadu let počítá. ztráta magnetického pole Země způsobí, že se sluneční vítr dostane do styku s atmosférou a doslova ji odfoukne do vesmíru. Následně se během asi 3 měsíců vyvaří voda z oceánů a to bude definitivní konec. Pár magorů už si postavilo vzduchotěsné bunkry se zásobou vzduchu, ale nebude jim to moc platné, těch pár let navíc, které si tím kupují, beztak budou muset strávit jenom v těch svých bunkrech. byl jsem donucen podepsat dohodu, že skutečný důvod, který jsem se, přiznávám, ne zcela legálně dozvěděl, neprozradím. Organizace pověřená utajením události 21.12. mi náhodně vybrala jednu ze zástupných teorií a tu jsem podle dohody musel prezentovat. Ale teď už je to jedno, máme to všichni za pár a na nějaké dohody kašlu. A zjevně nejsem sám.
Napsal Deeadbeef na zpovědnici a novinky.cz jakýsi Petr Horváth.. Působí to tak přesvědčivě.. Nezdá se, že by byl hloupý a kdyby byl nemocny, tak to nevymysli.. Proč by šířil nějaké fámy? Co když to máme všichni spočítaný? Pořád to ve mně hlodá.. Těšila sem se na rok 2013.. Je mi hrozně, kdyz si přestavím, že mam už jen 10 dnů.. Předstím sem tomu tak neverila, ale co se objevilo tohle.. Ani nekupuji letos dárky, protože nevěřím, že se dožiju 24. prosince.. Doma mě mají za blázna a fanatika.. Jenže co když si nechtejí přiznat pravdu? Nedokážu na to nemyslet po tomhle prostě..
:
(
@ajkapajka píše:
Začne to 21.12.2012 ve 20:01 a vstup Země do magnetického stínu galaktického jádra bude trvat 8 minut (což je doba, za kterou se Země přemístí na oběžné dráze kolem Slunce právě o svůj průměr). Ve 20:09 klesne hranice magnetopauzy pod úroveň horních vrstev atmosféry a sluneční vítr začne strhávat atmosféru a unášet ji do vesmíru. Tohle není pohádka, ostatní zprávy jsou bohužel fiktivní za účelem zakrýt pravdu. Je smutné vidět že i pár dní před svou smrtí neznáme pravdu a naopak jí média cíleně odpírají..
Kde jsou fakta, není prostor na dohady. Ať uděláme co uděláme, všichni zemřeme udušením a tohle už se ví dobrých 30 let. Lidé by měli znát pravdu.
Bohužel se o blábol nejedná. Jedná se o astronomický jev, se kterým se již řadu let počítá. ztráta magnetického pole Země způsobí, že se sluneční vítr dostane do styku s atmosférou a doslova ji odfoukne do vesmíru. Následně se během asi 3 měsíců vyvaří voda z oceánů a to bude definitivní konec. Pár magorů už si postavilo vzduchotěsné bunkry se zásobou vzduchu, ale nebude jim to moc platné, těch pár let navíc, které si tím kupují, beztak budou muset strávit jenom v těch svých bunkrech. byl jsem donucen podepsat dohodu, že skutečný důvod, který jsem se, přiznávám, ne zcela legálně dozvěděl, neprozradím. Organizace pověřená utajením události 21.12. mi náhodně vybrala jednu ze zástupných teorií a tu jsem podle dohody musel prezentovat. Ale teď už je to jedno, máme to všichni za pár a na nějaké dohody kašlu. A zjevně nejsem sám.Napsal Deeadbeef na zpovědnici a novinky.cz jakýsi Petr Horváth.. Působí to tak přesvědčivě.. Nezdá se, že by byl hloupý a kdyby byl nemocny, tak to nevymysli.. Proč by šířil nějaké fámy? Co když to máme všichni spočítaný? Pořád to ve mně hlodá.. Těšila sem se na rok 2013.. Je mi hrozně, kdyz si přestavím, že mam už jen 10 dnů.. Předstím sem tomu tak neverila, ale co se objevilo tohle.. Ani nekupuji letos dárky, protože nevěřím, že se dožiju 24. prosince.. Doma mě mají za blázna a fanatika.. Jenže co když si nechtejí přiznat pravdu? Nedokážu na to nemyslet po tomhle prostě..
:![]()
![]()
![]()
(
Tak to vm tak, že co si pomůžeš nějakými depkami a starostmi?
Teď žijem! ![]()
@ajkapajka píše:
Bohužel se o blábol nejedná. Jedná se o astronomický jev, se kterým se již řadu let počítá. ztráta magnetického pole Země způsobí, že se sluneční vítr dostane do styku s atmosférou a doslova ji odfoukne do vesmíru. Následně se během asi 3 měsíců vyvaří voda z oceánů a to bude definitivní konec. Pár magorů už si postavilo vzduchotěsné bunkry se zásobou vzduchu, ale nebude jim to moc platné, těch pár let navíc, které si tím kupují, beztak budou muset strávit jenom v těch svých bunkrech. byl jsem donucen podepsat dohodu, že skutečný důvod, který jsem se, přiznávám, ne zcela legálně dozvěděl, neprozradím. Organizace pověřená utajením události 21.12. mi náhodně vybrala jednu ze zástupných teorií a tu jsem podle dohody musel prezentovat. Ale teď už je to jedno, máme to všichni za pár a na nějaké dohody kašlu. A zjevně nejsem sám.Napsal Deeadbeef na zpovědnici a novinky.cz jakýsi Petr Horváth.. Působí to tak přesvědčivě.. Nezdá se, že by byl hloupý a kdyby byl nemocny, tak to nevymysli.. Proč by šířil nějaké fámy? Co když to máme všichni spočítaný? Pořád to ve mně hlodá.. Těšila sem se na rok 2013.. Je mi hrozně, kdyz si přestavím, že mam už jen 10 dnů.. Předstím sem tomu tak neverila, ale co se objevilo tohle.. Ani nekupuji letos dárky, protože nevěřím, že se dožiju 24. prosince.. Doma mě mají za blázna a fanatika.. Jenže co když si nechtejí přiznat pravdu? Nedokážu na to nemyslet po tomhle prostě..
:![]()
![]()
![]()
(
Tak to vm tak, že co si pomůžeš nějakými depkami a starostmi?
Teď žijem! ![]()
To už na tu psychiatrii podle Deeadbeefa ani nestihnu:D proboha.. proč jsou tací kreténi, co to vypouští ven
@ajkapajka píše:
To už na tu psychiatrii podle Deeadbeefa ani nestihnu:D proboha.. proč jsou tací kreténi, co to vypouští ven
a proč to teda čteš?? Můj chlap by mně už dal pod studenou sprchu, kdybych doma dělala takový scény. ![]()
@consi píše:
a proč to teda čteš?? Můj chlap by mně už dal pod studenou sprchu, kdybych doma dělala takový scény.
mě by odvezl na psychinu
Tohle už není normální ![]()
Takže asi takhle bych to viděla s tím letošním prosincem..
http://en.wikipedia.org/…yptic_events