Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ajkapajka píše:
Kdo tu mluvi o konci světa.. neni už pravděpodobnějši konec lidstva?
No, já bych to spíš viděla na konec mého chození na tento server, neb mě začínáte vážně štvát.
Rozumně vám to člověk nevymluví, logické argumenty poslouchat nechcete, asi nezbude nic jiného, než naklusat k doktorovi pro prášek na uklidnění, abyste se z toho nakonec nezbláznily.
Bohužel, je vidět, že naše školství má velké mezery, protože nenaučí lidi kritickému myšlení a přístupu k informacím.
@afohhltern píše:
Ahoj Ajko, jsem doktor. Nemohl jsem pak už odpovědět, jelikož jsem se musel věnovat své práci.
Opravdu jsi doktor???
@Cuarentena píše:
No, já bych to spíš viděla na konec mého chození na tento server, neb mě začínáte vážně štvát.![]()
![]()
Rozumně vám to člověk nevymluví, logické argumenty poslouchat nechcete, asi nezbude nic jiného, než naklusat k doktorovi pro prášek na uklidnění, abyste se z toho nakonec nezbláznily.
![]()
![]()
Bohužel, je vidět, že naše školství má velké mezery, protože nenaučí lidi kritickému myšlení a přístupu k informacím.
Plně souhLASÍM!!!
@Lhassamag píše:
Tak proč povídáš, že v Bibli je psáno o konci světa? To je jak říkat žákům že Praha je v Africe a neotevřít zeměpisný atlas..aspoň to sem nepiš, když nemáš podklady.![]()
![]()
Lékař nikdy neřekne JSEM DOKTOR ale vždycky řekne jsem lékař. Vážně o tom pochybuju.
@Lhassamag píše:
Lékař nikdy neřekne JSEM DOKTOR ale vždycky řekne jsem lékař. Vážně o tom pochybuju.
Já taky, přelítla jsem to tedy jen letmo, ale lékaři se většinou vyznačují tím, že mozek dokážou používat a na podobné blbiny nevěří.
@ajkapajka píše:
Afohhltern: jsi doktor jo?:)
Taky myslím že kecá. Lékař vždy řrkne jsem lékař a ne jsem doktor. Doktor čehO???
Tady nikdo neříkal, ze to našel doa v Bibli:D v dokumentu o tom mluvil nějaky vědec:P
Tak to si mne asi s někým pleteš, protože já jsem před tím o bibli nepsal!!! Já jsem jen chtěl Ajku uklidnit a na tvůj příspěvek jsem odepsal proto, protože jsem myslel, že reaguješ na můj příspěvek. Takže omyl.
Ajko, když se ptáš jsi doktor? Tak ti odepisuji - jsem doktor V titulu je přeci doktor medicíny. A psychiatr nejsem, ale už myslím, že to tady na určitou péči vypadá. Tak raději ahoj.
Afohhltern: promin.. jsem to říkala z legrace.. a kolik ti je?:P
@kajda123 píše:
Hele lidi dneska ve 12 začala ta transformace. Takže jak se cítíte?;-)
Jaká zase transformace? Co je to za debilitu? Transformujeme se my nebo Země… A co z nás bude až se dotransformujeme? Medvědi? Ajak víš, že dneska ve dvanáct začala transformace?
Tak proč povídáš, že v Bibli je psáno o konci světa? To je jak říkat žákům že Praha je v Africe a neotevřít zeměpisný atlas..aspoň to sem nepiš, když nemáš podklady.