21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lhassamag
13.12.12 17:35
@afohhltern píše:
Máš pravdu, bibli jsem neotevřel, ale to je záležitost osobní, každého jedince. Nemám důvod studovat bibli.

Tak proč povídáš, že v Bibli je psáno o konci světa? To je jak říkat žákům že Praha je v Africe a neotevřít zeměpisný atlas..aspoň to sem nepiš, když nemáš podklady. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8071
13.12.12 17:39
@ajkapajka píše:
Kdo tu mluvi o konci světa.. neni už pravděpodobnějši konec lidstva?

No, já bych to spíš viděla na konec mého chození na tento server, neb mě začínáte vážně štvát. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Rozumně vám to člověk nevymluví, logické argumenty poslouchat nechcete, asi nezbude nic jiného, než naklusat k doktorovi pro prášek na uklidnění, abyste se z toho nakonec nezbláznily. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bohužel, je vidět, že naše školství má velké mezery, protože nenaučí lidi kritickému myšlení a přístupu k informacím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lhassamag
13.12.12 17:39
@afohhltern píše:
Ahoj Ajko, jsem doktor. Nemohl jsem pak už odpovědět, jelikož jsem se musel věnovat své práci.

Opravdu jsi doktor???

• Citovat
  • Upravit
Lhassamag
13.12.12 17:41
@Cuarentena píše:
No, já bych to spíš viděla na konec mého chození na tento server, neb mě začínáte vážně štvát. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Rozumně vám to člověk nevymluví, logické argumenty poslouchat nechcete, asi nezbude nic jiného, než naklusat k doktorovi pro prášek na uklidnění, abyste se z toho nakonec nezbláznily. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bohužel, je vidět, že naše školství má velké mezery, protože nenaučí lidi kritickému myšlení a přístupu k informacím.

Plně souhLASÍM!!!

• Citovat
  • Upravit
Lhassamag
13.12.12 17:43
@Lhassamag píše:
Tak proč povídáš, že v Bibli je psáno o konci světa? To je jak říkat žákům že Praha je v Africe a neotevřít zeměpisný atlas..aspoň to sem nepiš, když nemáš podklady. :lol: :lol: :lol:

Lékař nikdy neřekne JSEM DOKTOR ale vždycky řekne jsem lékař. Vážně o tom pochybuju.

• Citovat
  • Upravit
8071
13.12.12 17:45
@Lhassamag píše:
Lékař nikdy neřekne JSEM DOKTOR ale vždycky řekne jsem lékař. Vážně o tom pochybuju.

Já taky, přelítla jsem to tedy jen letmo, ale lékaři se většinou vyznačují tím, že mozek dokážou používat a na podobné blbiny nevěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lhassamag
13.12.12 17:47
@ajkapajka píše:
Afohhltern: jsi doktor jo?:)

Taky myslím že kecá. Lékař vždy řrkne jsem lékař a ne jsem doktor. Doktor čehO???

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
13.12.12 17:59

Doktor psychiatrie?:D

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
13.12.12 18:01

Tady nikdo neříkal, ze to našel doa v Bibli:D v dokumentu o tom mluvil nějaky vědec:P

• Citovat
  • Upravit
afohhltern
13.12.12 18:13

Tak to si mne asi s někým pleteš, protože já jsem před tím o bibli nepsal!!! Já jsem jen chtěl Ajku uklidnit a na tvůj příspěvek jsem odepsal proto, protože jsem myslel, že reaguješ na můj příspěvek. Takže omyl.

• Citovat
  • Upravit
afohhltern
13.12.12 18:16

Ajko, když se ptáš jsi doktor? Tak ti odepisuji - jsem doktor V titulu je přeci doktor medicíny. A psychiatr nejsem, ale už myslím, že to tady na určitou péči vypadá. Tak raději ahoj.

• Citovat
  • Upravit
ajkapajka
13.12.12 18:36

Afohhltern: promin.. jsem to říkala z legrace.. a kolik ti je?:P

• Citovat
  • Upravit
Lhassamag
13.12.12 19:20
@kajda123 píše:
Hele lidi dneska ve 12 začala ta transformace. Takže jak se cítíte?;-)

Jaká zase transformace? Co je to za debilitu? Transformujeme se my nebo Země… A co z nás bude až se dotransformujeme? Medvědi? Ajak víš, že dneska ve dvanáct začala transformace?

• Citovat
  • Upravit
3241
13.12.12 20:16

Máme se tranformovat do 5. dimenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.12 20:48
  • Citovat
  • Upravit