Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já když včera viděla ve zprávách, kolik lidí si koupilo bungr, tak se mi to připadá jako jeden velkej byznys…
@ivodička Přesně. Nechápu lidi, kteří věří v konec světa a jdou si nakoupit předražený zásoby - jakože KPZ. Když v to věří, tak už to pak asi nemá smysl, ne? Jen se ukazuje, že lidi moc nepřemýšlí…A akorát na tom vydělají firmy, které se toho chytnou aby tu všechny „zachránili“.
Já jen čekám kolik lidí spáchá sebevraždu, nebo vraždy celkově. Určitě to nebudou nízká čísla…
http://www.zpovednice.cz/detail.php?…
Přečtěte si tohle, co psal Deedbeef:)
A dost! Na co si vlastně hrajete? Když bude konec tak skončí i ti, kteří si budují zásoby a bunkry a hledají jiným způsobem protekci. Spíš se zblázní dřiv, než ti ostatní normální. Kdo si myslíte že jste? V Bibli se říká že ten kdo se povyšuje bude ponížen. A tak ti, co vydělávají na strachu lidí jednou ošklivě zkrachují, konec nekonec. Když vidím v televizi, jak někteří s potěšením a nadšením líčí, co všwse stydím se za to, že patřím ke stejnému druhu živočichů. Už s tím přestante. Svět jednou skončí a žádné balíčky záchrany a bunkry nikomu nepomůžou… ![]()
@Lhassamag píše:
A dost! Na co si vlastně hrajete? Když bude konec tak skončí i ti, kteří si budují zásoby a bunkry a hledají jiným způsobem protekci. Spíš se zblázní dřiv, než ti ostatní normální. Kdo si myslíte že jste? V Bibli se říká že ten kdo se povyšuje bude ponížen. A tak ti, co vydělávají na strachu lidí jednou ošklivě zkrachují, konec nekonec. Když vidím v televizi, jak někteří s potěšením a nadšením líčí, co vše se stane, stydím se za to, že patřím ke stejnému druhu živočichů. Už s tím přestante. Svět jednou skončí a žádné balíčky záchrany a bunkry nikomu nepomůžou…
@Cipisek79 píše:
Mám kamarádku, která má určité schopnosti duchovního charakteru - opravdu nepopiratelné a schválně jsem se jí ptala, co říká na šílenství ohledně tohoto data.
Zde kopíruji její odpověď :
Co se týká toho 21.12., tak buď v klidu, protože tma nebude, byla jsem na semináři a meditacích s pánem, který má hodně velké schopnosti a je celosvětově uznávaný. Nic takového nehrozí… jenom tento den budou na zem přicházet velmi silné energie, které způsobí spoustu změn a to hlavně v chování lidí. Prý se všem bude více aktivovat srdeční čakra a lidé budou vše vnímat více srdcem než rozumem, skončí období honby za majetkem, banky budou mít udajně problémy a politika nebude pevná v kramflecích…
Příští rok budou na povrch vyplouvat dlouho utajované věci,,, budou se znovu vytahovat na povrch technologie, které jsou několik let drženy v trezoru…atd.
To je ta změna…
S tímto se naprosto ztotožňuji (vlastně všichni, co se trochu zajímají o věci mezi nebem a zemí
)
Půjčila jsem si od kamaráda! ![]()
Výstražná zpráva NASA o zvláštních jevech a zatmění 21.12.2012 byla potvrzena. Stmívání oblohy začne okolo 9:30 našeho času v oblasti Tichého oceánu, mělo by postupovat přes území Číny a Ruska, a na území ČR dorazí okolo 16 hodiny našeho času. NASA vyzývá, aby lidé nepodléhali panice a pro jistotu se dostali do svých obydlí dříve, než daný jev nastane. Jev by měl byt dočasný, měl by skončit v 7:52 následujícího dne. V klidnějších dobách je tento jev označován termínem noc.
No, v 16.hodin už je beztak tma docela přirozeně, takže zas si někdo něco vymyslel…
@Lhassamag píše:
No, v 16.hodin už je beztak tma docela přirozeně, takže zas si někdo něco vymyslel…
Ty jsi taky drnda, viď? O tom to právě je ![]()
Hihi, a v 7:52 se taky uz docela rozedni prirozene:o)))),doslo mi to taky trosku pozdeji, az jsem si to podruhe precetla.ja tomu neverim, ze by se melo neco stat..urcite ne ted.par lidi se na tom pekne zahojilo, viz bunkry apod. zasoby jidla vydrzi, aspon maji lidi nakoupeno:o).priznavam ze mam doma 4 baliky mlika. o))bylo v akci ![]()
Kdokoliv kdo má alespoň základní pomocnou školku a cháme základy fyziky, musí nutně dojít k závěru, že konec světa nebude (zatím). Nicméně jsem fascinován tou začínající davovou a hysterií proto zkusím hodit perly sviním a něco málo vysvětlit.
Nicméně ještě než začnu tak apokalypsy chtivé jedince uklidním, konec světa nastane nejpozději za 4 - 5 miliar let kdy našemu slunci dojde většina paliva pro termonukleární fůzy a promění se v novu. V tom okamžiku celá naše planeta shoří a obrátí se v prach.
téma č.1 - mayský kalendář
vyspělí, leč špatně interpretovaný kalendář založený na dvacítkové soustavě. Nikdo přesně neví kdy začal, natož kdy přesně má končit. Například můj kalendář končí 31.12.. znamená to také konec světa?
téma č.2 - Nibiru
Planeta známá již ve starém Babylonu (pravděpodobně Jupiter). Tato planeta by podle konspirátorů měla do naší soustavy zavítat každých 3600 let a způsobit něco nehezkého. Má se vrátit právě 21.12. Jenže to už by byla vidět pouhým okem třeba jako Merkur, Venuše, Mars nebo Jupiter. A rozhodně by neunikla pozornosti astronomů po celém světě. Ať amatérských nebo profesionálních.
téma č.3 - Erupce na slunci
Sluneční vítr o takové síle, že prorazí geomagnetické pole země a odnese atmosféru. K tomuto nemám ani slov protože větší paskvil jsem ani nikdy neslyšel.
téma č.4 - návrat mimozemšťanů
V dnešní době není víra v boha cool proto si ji jistá skupina lidí nahradila vírou v mimozemšťany. A stejně jako pánbíčkáři čekají na mesiáše tak tito lidé čekají na návrat mimozemšťanů. Opět pro toto tvrzení nejsou hmotné důkazy. Jediný pseudodůkaz je vyspělost starých civilizací která musela nutně přijít z hvězd. To je ale lidská tendence myslet si, že my jsme nejchytřejší a dřív byli všichni blbí. Pravdou je, že před 50 tisíci lety měl člověk podobnou inteligenci jako dnes, takže byl schopný i stejného přemýšlení a výsledků.
Nehledejte ve všem záhady. Vzdělávejte se a MYSLETE tak tohle jsem zkopírovala ze zpovědnice
@Bludička86 píše:![]()
Hihihi, naletěla jsem, protože mne už ty řeči o Nasa iritují a jsem na ně alergická. Prostě mi to došlo až jsem napsala odpověď. Ale je to dobrý vtip, četla jsem to kolegovi a mohl se umlátit smíchem. ![]()
Holky, vždyť každý říká něco jiného a ze 75% to jsou samé blbiny… Pro mě je konec světa jít před Vánoci do supermarketu
Spíš by mohla padnout vláda :-/