Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
S tímto se naprosto ztotožňuji (vlastně všichni, co se trochu zajímají o věci mezi nebem a zemí)
Tak jdu radostně do města a budu si navzdory falešným prorokům dělat radosti.
![]()
Dlouho se tady neobjevila kytka, tak snad přišla trochu k rozumu a na celý humbuk se vykašlala.
Tak vás zdravím ve spolek! Neprejmenujeme Nakonec tuto diskuzi?
Tato diskuze jako jediná skončí, pac už tady vlastně není co řešit, že? Jen jsem zvědavá kolik lidí a různých sekt budou ukazovat, že si vzali nebo chtěli vzít život.
Tak vás zdravím ve spolek! Neprejmenujeme Nakonec tuto diskuzi?
Tato diskuze jako jediná skončí, pac už tady vlastně není co řešit, že? Jen jsem zvědavá kolik lidí a různých sekt budou ukazovat, že si vzali nebo chtěli vzít život.
Protože to má příjít až dnešní noci. Přejdeme do 5. dimenze, tedy někteří. ![]()
Myslíte, že je mistr Deadbeef jen psycháč nebo ví o čem mluví??? ![]()
Že ve 20:09 všichni umřeme…udusíme se…bože už at je aspon půl 9 nedokážu se na nic soustředit..jsem upe střelená asi ale nemůžu si pomoct
Ještě bych si dovolil malou časovou korekci - oproti nultému poledníku nastane u nás každá událost jakoby o osm a půl minuty dříve, pokud bereme pravý astronomický čas… Na Moravě si ještě odečtěte deset až dvacet vteřin… Takže můžeme čekat už každou chvíli, co se stane…
Ježiši nestrašte a já se radovala že už to máme za sebou, mělo to být ve 12 ne?
Teď člověk vidí, jak je ovlivnitelný každou důvěryhodně neprokázanou informací… Zbytečně se stresovat. I když by se něco mělo stát, nikdo z nás nic neudělá… ALE nic se nestane, takže krásné sny přeji