Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@puntice píše:
Už jsem se k tomu vyjadřovala v jiné z místních diskusí. Holky, zapněte mozek v hlavě. Buď se nestane nic moc - a nebo prostě pojdem. Pokud by se nemohly projevit energie - tedy jak píšou „utichnou všechny energie“ tak se vše rozpadne(magnetická, elektrická, gravitační… ) Takže klídek děti
Tak nějak, až nebude fungovat gravitace, tak Země vylétne z oběžné dráhy a že nejde elektřina nám bude asi srdečně jedno
![]()
@alenka84 píše:
Tak nějak, až nebude fungovat gravitace, tak Země vylétne z oběžné dráhy a že nejde elektřina nám bude asi srdečně jedno![]()
![]()
Mně můj selský rozum říká, že by se musela rozpadnout celá galaxie - a ostatně vše na ty nejmenší částečky (protony, elektrony, neutrony, kvarky
a co já vím co dál…) takže mi bude všechno srdečně jedno. Pravda ale je, že pak budeme „všichni jako jedno tělo“ ![]()
Nepíšu, že tomu věřím, zkopírovala jsem to od kamaráda na facebooku a ptám se, co si o tom kdo myslí, mám v okolí lidi, kteří tomu vážně věří a na mě čučí jak na blázna…a hádat se? Proč? Jestli se něco má stát, tak se to stane… ![]()
@Misula.vdf jj slabší povahy to musí nést těžce, já se přiznám, že když mi o tom manžel před lety řekl prvně, měla jsem pár dní depku
ale pak zvítězil rozum a beru to s humorem ![]()
@Verca1989 Kamarádi asi nedávali pozor na hodinách fyziky
![]()
zachovejte paniku!!!
O prázdninách jsem na jedné slavnosti vyhrála střelbu ze vzduchovky a oslovil mě jeden milý pán, zda nechci 21.12.2012 dělá rytíře snajpera, že bude třeba ochránit naši vesnici
že se bude krást a zabíjet a já mám dobrou mušku
![]()
Ne nevěřím a ani nechci věřit ![]()
Holky už jenom to, jak se prognozy mění........tak má být konec světa nebo bude jen na tři dny tma???
. To je do očí bijící. Proboha jestli někdy něco bude, tak bude a nikdo s tím nic neudělá. A rozhodně o tom nechci vědět dopředu…
No tak mě nejvíc pobavilo, že se NASA zajímá o naše duchovno. Resp. že ví, jak nás „to“ obohatí duševně. A taky je fajn, že máme zůstat v přírodě do jara…to mi evokuje spíš že to psala nějaká dobrá duše, co mi chce vybrat dům zatímco si budu vařit oběd na ohništi v lese ![]()
@Etcetera78 nemá a hlavně nedělat vánoční úklid at vás pak nena… že nenajdete nic na svém místě až se vrátíte domů…
Ale upřimně mě děsí představa, kolik najdu na jaře za humny rodin ve stanech ![]()
Budu s napětím sedět u okna a sledovat procesí ![]()
@janusska píše:
No tak mě nejvíc pobavilo, že se NASA zajímá o naše duchovno. Resp. že ví, jak nás „to“ obohatí duševně. A taky je fajn, že máme zůstat v přírodě do jara…to mi evokuje spíš že to psala nějaká dobrá duše, co mi chce vybrat dům zatímco si budu vařit oběd na ohništi v lese
Tak tak.Jako jeden jistý američan prorokoval konec světa, založil si firmu, která se měla starat o domácí mazlíčky těch, kteří odejdou do nebe
Shrábnul nějakolik melounů a vypařil se
![]()
takže ženské, volejte provident, home credit, v prosinci jim padne systém a nebude třeba nic vracet
teda aspon minimálně do března ![]()