2,5 leté dítě nespí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.1.21 23:38

Jí uspi, ne?

• Citovat
  • Upravit
983
10.1.21 01:04
@Anonymní píše:
Jí uspi, ne?

Netrol ve vsech diskuzich… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
10.1.21 09:43

To bude vychovou, ústupky a důsledností…Je to náročné období kolem druhého roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.1.21 14:21

To je v tomto veku normálne.

U nás to bolo tiež tak. Malá má 2 roky a 7 mesiacov. Nechala som to na prírodu, chodí spať vtedy keď aj ja a prebúdza sa rovnako. Niekedy cez deň zaspe sama a potom je kľud :mrgreen:. No celkovo je kľudné dieťatko aj keď niekedy vie vyvádzať, ako všetky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.22 23:05

Obnovuji diskuzi. Dítě (brzo mu bude 2,5) nespí. Tím myslím, že poledni spánek si zrušil už někdy před půl rokem a pokud ho dostanu do postele před 10 večer, bouchám šampaňské. Jakmile ho dám do auta, usne okamžitě a pak nastane peklo. I deset minut mu stačí na to, aby byl nabuzený do 3 ráno. Jasný pak si další den šoupne ranní vstávání, ale to v jeho podání znamená nejpozději v 10. Pak je jasný, že to má celkově posunuté, ale než ho srovnám aspoň na tu 10 večer, už ho zas musím nějak vláčet autem a mám to zas od začátku. Obvykle mu stačí 9 hodin spánku v noci a to je vše. Jinak je hodný, neřve, že by byl pretažený, prostě si hraje. Ale já už z toho mám nervy na pochodu. Chtěla bych mít aspoň občas večer čas na partnera, nebo třeba i na sebe. Jinak právě teď si hraje s dinosaury…
Máte někdo doma taky takového nespavce? Co s ním děláte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510