2,5 leté dítě v MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17718
20.2.07 12:43

zdeniku- jsme přijati. ale ředitelka mne požádala, zda bych jí případně nepomohla právě na KU ohledně dotací.

no,jsem jí vděčná, že nás i přes tyto neříjmenosti přijala a budu se snažit i já udělat na uřadě vítr :wink:

I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
20.2.07 12:49

tak to držím palce…a je vidět, že provětrat by to teda chtělo…

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
24.9.07 13:39

Ahoj holky :wink:
Já jsem se byla minulý pátek podívat s malým ve školce. Já zatím zůstávám doma, ale nebyl problém ho na těch pět dní v měsíci přijmout. Takže nastoupí od příštího týdne. A pokud bych prý šla do práce a tím se vzdala rodičáku, tak mi ho normálně na celý dny přijmou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
25.9.07 21:25

ahoj holky tak to zalezi taky kde bydlite ja bydlim v Praze a zrovna u nas jsou vsechno skolky uplne narvane naopak maji nadstav, jsem uplne bezradna, mela bych v kvetnu 2008 nastoupit do prace, ale v kvetnu nikde nepribiraji, protoze jsou od cervence prazdniny a od zari prej stejne nemam sanci, protoze maji deti ktere musi podle zakona prijmout a to jsou predskolaci, nevite jak s timhle poradit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.12.07 20:26

Školka je plná

Jsem na tom úplně stejně, začínám mírně panikařit. Bydlíme v Brně, ve čtvrti s novou zástavbou, takže co byt nebo domek, to aspoň jedno dítě podobného věku jako můj syn. Školka má kapacitu 100 dětí a je beznadějně plná, ani nevím jestli má cenu se hlásit sem. Na druhou stranu když podáme přihlášku jinam, dostanou přednost děti, které jsou v oné čtvrti doma, takže taky moc velká šance není.
Do práce mám jít v červnu 2008, takže i kdyby mi malého do školky vzali, na červen - září bychom museli najít chůvu. Možná moc dramatizuju a zaměstnavatel počká do září, ale nervuje mě že nemůžu nic s nikým domluvit, dokud nebudeme vědět, jestli malého do školky přijali.

A když ne, máme dvě možnosti - zůstanu doma a přijdu o práci nebo najmeme chůvu a já budu strkat 70% výdělku jí. Ach jo.....

Poraďte prosím, nebyly jste některá ve stejné situaci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí