...

37
15.11.08 10:10

...

Ahojky,
jsem snažilkou 4 měsíce a slabou druhou čárku na tomto testu mám téměř pokaždé :roll:
Koukněte třeba na testy ze srpna:
 http://rodina.cz/…cf5379_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
15.11.08 10:19

Ahojky,
pokud máš slabou čárku na tomto testu pokaždé, tak nevím jestli jsi těhotná. Já bych určitě zkusila jiný test GS mamatest nebo nějaký jiný. Testy nejsou sto procentní.

Přeji aby ti to vyšlo a měla jsi silné // a ať si brzy těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
15.11.08 10:42

Některé testy falešně stínují, zvláště ty citlivější. kup si méně citlivý test a testuj opravdu až v době vynechání MS. Myslím, že předčasné testování zrovna v tvém případě jen zhorší tvůj stres. 4 měsíce nejsou moc, měla bys být ještě v klidu, takhle se z toho zblázníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
15.11.08 11:26

Ahoj Želvicko78, taky se snažíme zhruba stejnou dobu co vy a protože první mimčo bylo hned jak jsem vy:,–(ila antiko, nepřipouštěla jsem si, že druhé by mělo být jinak :lol: :lol: , první měsíc nic, dobrý, druhý měsíc jsem začala studovat co by se dalo dělat, třetí jsem kupovala ovulační testy a jak jsem se pořád zaměřovala na ovulaci není z toho nic, tenhle měsíc jsem se na všechno sledování vybodla, zaměřila se na jiné příjemné věci a uvidíme co z toho bude :lol: :lol: :lol: .
Určitě zkus mamatest a hlavně jak říká moje polovička neupínej se k tomu tolik, pak budeš zbytečně zklamaná, naopak když to vyjde budeš šťastná jak blecha.
Přeji brzké // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
15.11.08 12:08

Proč si děláš pokaždé stejný test, když víš, že ti skoro pokaždé ukáže slabou // a pak těhu nejsi??? Zbytečně se trápíš, stresuješ a máš plané naděje!
Já bych zkusila ten úplně obyčejný Mamatest - jsou tam 2 a stojí cca 30,– Kč!

Amiro - já jsem s malým otěhotněla taky hned po vysazení HA, ale na druhé jsme si počkali 1,5 roku a ve finále jsem vyhledala pomoc Centra reprodukční medicíny! I když jsme s manželem úplně zdraví a nic nám v CARu nezjistili, prostě se mi nedařilo otěhotnět!

Holky, držím palečky aby se co nejdřív ukázaly na testu pořádná // dálnice :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
18651
15.11.08 17:29

želvičko, já na prvního kluka čekala 9měsíců a když se mi za dalších 9měsíců objevila // stejná jako ta tvoje možná ještě slabší a asi až za dvě hodiny po testování, tak se nám pak narodil Tom, Ale pokud to u tebe trvá už 4měsíce, tak bych možná popřemýšlela o návštěvě lékaře, aby ti třeba doporučil nějaké testy na zjištění zvýšeného HCG. Nezkoušela si testovat i úplně mimo plánovanou MS? Možná že tam ty // budeš mít pořád a Těhu ti pak 100% potvrdí až z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.11.08 20:40

Ahojky, já se omlouvím moc, ten můj příspěvek patřil do diskuze o Combu II :wink: Nevím, proč se to uložilo jako nová diskuze :( Jinak mám stínky i na Mamatestu, nechápu to. Nicméně jsem v klidu a čekám na tlustice. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
17.11.08 21:02

Tak já potichoučku gratuluji, zkus testíkovat co dva dny stejným testíkem a určitě uvidíš tak krásně sílí!!!
Držím palečky aby to tentokrát vyšlo!!!

• Citovat
  • Upravit
410
17.11.08 22:16

Tenhle test teda neznám, ale mě dost nemile překvapil několikrát BEST 2, od té doby už ho nedělám, už je to nějaký ten měsíc … pokaždé mi ukázal jasné // v limitu …je to jistě i z části tím že je to citlivější test, má citlivost 20, tenhle má myslím ještě nižší … tyhle testy se sníženou citlivostí jsou n a prd, ukážou // skoro pokaždé … Doporučuji testovat JEDINĚ Mamatestem. Hlavně at tam ty // máš, a at je to v nejbližší době :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciik789
2.12.11 13:14

Ahojky je mi 18let a nedari se mi otehotnet.myslite ze muzu otehotnet pozdeji. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí