Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jediné, co ti mohu poradit je, zkusit za dva dny testnout znova a pokud čárka zesílí, tak to těhu nejspíš bude..
A nebo si dojít na krev a budeš to mít jasné hned..
ahoj,
já při prvním testu měla taky jen strašně malinkatý neviditelný proužeček…ani jsem mu nepřikládala pozornost.ale o 2dny pozdějc už to bylo mnohem lepší a výraznější
.Tak zkus vydržet a počkat,a třeba to tam bude,já myslím,že jo ![]()
Myslím, že můžeš být těhotná, já měla taky slabou druhou, sice až po limitu, ale ještě před očekávanou MS a těhu jsem. Přijde mi, že mamatest je dost spolehlivý a když jsem těhu nebyla nikdy mi neukázal ani náznak slabé //.
Takže potichu gratuluji…
Já jsem měla v den očekávané MS ráno nic a odpoledne slabé // a druhý den ráno už jasné //. Zkus vydržet a otestuj pozítří, ale mě mamatest nikdy nelhal!
Ahoj anonimní, já jsem měla taky tu druhou slabou pomalu začala tloustnout. Neboj Mama test je spolehlivej takže potichu gratuluji ![]()
Udělej si další test tak za dva dny denně to nemá cenu!!!
Držím ti palečky a dej vědět jak jsi dopadla.
M.
Ahojky,
stejně jako holky, i já jsem měla zprvu na mamatestu téměř neviditelnou druhou /. No a teď jsem ve 21. týdnu. Takže vydrž a zkus se za pár dní testnout znovu. Moc ti přeju //, pořádně tlustý:-)
E.
Já s mamatestem například dobrou zkušenost nemám, měla jsem min. měsíc poměrně výraznou slabou čárku a těhu to nebylo, mrcha přišla na den a snad i na hodinu…
Ale spoustě holkám když těhu nebyly neukázal mamatest vůbec nic…
Takže držím palce, ať to dopadne, jak si přeješ!! ![]()
Doporučila bych ti dělat si jen jeden druh testíků a tak jak píší holky, testnou za dva dny - to by měla být už zřetelnější nebo si zajít na krev, to budeš mít 100% jistotu!!!
Já jsem taky začínala jen se stínem - kukni, dám ti sem fotečku!!!
Holky moc krát děkuji jen doufám že to bude sílit a néé jen nějaká srandička v mím životě.
Jenom se pridam, ze jsem taky zacinala se stinem na mamatestu…:) takze drzim palecky, aby to bylo silnejsi a silnejsi..:)
Jsem uplně ve stejné situaci dneska jsem testovala měla jsem ji dostat včera a tak jsem to skusila a hle byla tam ale jen slabá,přitom mám předmenstuační bolesti v podbřišku mastné vlasy málatnost tak taky počkám a uvidím co se z toho vyvrbí.Pak nám napiš a já napiši taky
Ahoj, a zdravím všetkých!!!
Ja som tiež mala na mama testu slabučkú čiarku, ale za dva dni som už mala silnejšiu a silnejšiu!!!
Potom som šla k doktorovi a on mi to už len potvrdil!!!
Boli sme strašne radi, že to vyšlo na poprvé. ![]()
Potom napíš jak si dopadla......
tak jsem nevydržela čekat a testla jsem zvonu a musím říct že se pěkně zesílíla druhé čárky tak si počkám ještě na jedno testování a hned příští týden pojedu na gyndu.
Ahoj holky mužete mi poradit měla jsem to včera dostat,nedostala a udělala si dnes ráno test mamatest a byla tam jen slabounká druhá čarečka myslíte že bych mohla být těhotná nebo planej poplach když jsem si dělala s best2 tak tam byla vždycky a pak veliké sklamání.Jsem tu náhodnš na doporučení kamarádky že vy tady víte všechno a omlouvám se že jsem anonymní ale někdy to tak je lepší.děkuji za odpovědi