Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojky maminky jsme mometalne ve 27tt a už dva dny mě trápí tlumené pohyby není to prostě nic valného. Stávalo se Vám to též v tomto týdnu?
Nevím jestli též v tomto týdnu,ale často miminko i spí
nejlépe se " vyvalit " na bok a pohyby by jsi měla cítit.
Pokud cítíš přes den alespoň něco mělo by být vše v pořádku.
P.S.taky záleží kde máš uloženou placentu.
Dej si čokoládu, lehni si rovně na záda a hned to bude
a nebo si maličko „přilehni“ břicho
jsem na konci 26tt a spím skoro denně na břiše, ale já pohyby cítím dobře ![]()
@Kristyna.Vechtova omlouvám se, že píšu mimo téma, ale musím se zeptat!
Já měla strach si lehnout na boku lehce na břicho, to jsi s tím úplně v klidu? A dítě neprotestuje?
Přijde mi to nepřirozené na něm ležet.
Zakladatelko, já v té době cítila pohyby stále normálně a to jsem měla v bříšku celkem klidné dítě
Já bych klidně na kontrolu zašla, pohyby bych nepodceňovala, žila jsem v zahraničí a tam to bylo červeně v každé brožurce, že je důležité při změně miminko zkontrolovat
Nicméně, mimčo se samozřejmě mohlo pootočit a třeba Tě kope do zad… nejsem moc příznivcem utz, ale v těchto případech jsem dceru zkontrolovat nechala ráda. ALE na druhou stranu, já jsem plašan, po blbých zkušenostech ve mě zůstal strach.
@lovethelife ne dítě neprotestuje ba naopak když ležím na zádech nebo pravém boku tak kope jak zběsilý ať si laskavě přelehnu
a samozřejmě neležím vyloženě úplně na břiše ale spíš na půl na boku na půl na břiše, když ležím „na pravým boku“ tak mám levou stranu „podloženou“ kojícím polštářem
měla jsem to tak i u syna ![]()
Ahojky maminky jsme mometalne ve 27tt a už dva dny mě trápí tlumené pohyby není to prostě nic valného. Stávalo se Vám to též v tomto týdnu?