27tt tlumené pohyby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.10.18 18:20

27tt tlumené

Ahojky maminky jsme mometalne ve 27tt a už dva dny mě trápí tlumené pohyby není to prostě nic valného. Stávalo se Vám to též v tomto týdnu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7065
10.10.18 18:48
@Anonymní píše:
Ahojky maminky jsme mometalne ve 27tt a už dva dny mě trápí tlumené pohyby není to prostě nic valného. Stávalo se Vám to též v tomto týdnu?

Nevím jestli též v tomto týdnu,ale často miminko i spí :palec: nejlépe se " vyvalit " na bok a pohyby by jsi měla cítit.
Pokud cítíš přes den alespoň něco mělo by být vše v pořádku.
P.S.taky záleží kde máš uloženou placentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.18 19:34

Dej si čokoládu, lehni si rovně na záda a hned to bude :) a nebo si maličko „přilehni“ břicho :) jsem na konci 26tt a spím skoro denně na břiše, ale já pohyby cítím dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
11.10.18 21:15

@Kristyna.Vechtova omlouvám se, že píšu mimo téma, ale musím se zeptat! :D Já měla strach si lehnout na boku lehce na břicho, to jsi s tím úplně v klidu? A dítě neprotestuje? :D Přijde mi to nepřirozené na něm ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
11.10.18 21:19

Zakladatelko, já v té době cítila pohyby stále normálně a to jsem měla v bříšku celkem klidné dítě :-) Já bych klidně na kontrolu zašla, pohyby bych nepodceňovala, žila jsem v zahraničí a tam to bylo červeně v každé brožurce, že je důležité při změně miminko zkontrolovat ;) Nicméně, mimčo se samozřejmě mohlo pootočit a třeba Tě kope do zad… nejsem moc příznivcem utz, ale v těchto případech jsem dceru zkontrolovat nechala ráda. ALE na druhou stranu, já jsem plašan, po blbých zkušenostech ve mě zůstal strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.18 21:23

@lovethelife ne dítě neprotestuje ba naopak když ležím na zádech nebo pravém boku tak kope jak zběsilý ať si laskavě přelehnu :D a samozřejmě neležím vyloženě úplně na břiše ale spíš na půl na boku na půl na břiše, když ležím „na pravým boku“ tak mám levou stranu „podloženou“ kojícím polštářem :) měla jsem to tak i u syna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí