Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,mám dotaz jsem ve 27.týdnu těhotenství a nemám žádné bříško
a přibrala jsem jen 3kg měla jste to některá z vás podobně?Není něco špatně?Dekuji
Já neměla břicho skoro až do porodu
(a přibrala jsem 10kilo). Sousedi třeba vůbec netušili, že jsem těhotá. Buď ráda, že se s tím nemusíš tahat.
@Kačka93 píše:
Zdravím,mám dotaz jsem ve 27.týdnu těhotenství a nemám žádné bříškoa přibrala jsem jen 3kg měla jste to některá z vás podobně?Není něco špatně?Dekuji
ahoj, já myslím že je to v pořádku, někdo to tak prostě má.. mám v paměti, jak jsem potkala u našich sousedku a za pár dnů jsem se dozvěděla, že porodila.. no vůbec jsem netušila co, protože by mě ani ve snu nenapadlo, že je těhotná.. já naopak měla tak velké břicho, že to s těží pobíral i primář na porodním, takže bu´d ráda, jsou to jen bolesti navíc, problémy s pohybem atd
Já jsem do 5 měsíce neměla taky skoro žádné břicho a to jsem čekala dvojčata, a celé těhu jsem měla menší bříško než maminy s jedním mimi. Ležela jsem nějakou dobu v nemocnici a doktoři si mě dobírali, kde se prý miminka schovávají, když mám tak mini břicho. Já osobně jsem byla za menší břicho ráda, tahat nějaký tank před sebou, děkuji nechci!
Buď ráda. V prvním těhotenství jsem měla taková maličké apartní bříško, které před porodem vypadalo zhruba jako co mají některé maminy v 5.m.
Zato v druhé těhotenství bylo obrovský, šíleně překáželo a poslední 4týdny jsem se kvůli němu nevyspala, funěla jak lokomotiva. Jako jo, bylo nepřehlédnutelné a všichni věděli, že jsem těhotná už na kilometr ode mě, ale jinak to byl fakt vopruz. Děsím se, co mi naroste teď…
já jsem měla bříško maličký asi skoro do osmého měsíce pak mi ale narostlo pěkně ![]()
Já začala vypadat těhotně až pár týdnů před porodem a kolem termínu porodu mi tipovali 7. měsíc
. Přitom jsem přibrala nějakých 18kg…ale tak různě, do břicha toho zase tak moc nešlo
. Alespoň nebudeš muset moc shazovat ![]()
@Kačka93
ja dlouho nemela zadne..a ve 29tt jsem mela nahore 4,5kg
za to po 30tt se to zlomilo-vaha leze nahoru a brisko roste jako blazen
.Tak si uzivej toho maleho-je to pohodlnejsi
![]()
@Lishaa píše:
Já začala vypadat těhotně až pár týdnů před porodem a kolem termínu porodu mi tipovali 7. měsíc. Přitom jsem přibrala nějakých 18kg…ale tak různě, do břicha toho zase tak moc nešlo
![]()
. Alespoň nebudeš muset moc shazovat
no z toho mám radost to je pravda
jen mi připadá že ta naše princezna se tam musí neskutečně mačkat
@Kačka93 píše:
no z toho mám radost to je pravdajen mi připadá že ta naše princezna se tam musí neskutečně mačkat
nemačká ,neboj ![]()
@Kačka93
taky jsem si myslela, ze se mala macka-ale doktor rikal, ze se nemusim bat ![]()
Já teda měla megabuben, ale byla jsem na pokoji s holkou, co ve 34.tt spala na břiše!!
Takže máš čas, však ono bříško vykoukne ![]()
Buď ráda a jestli se ti to nelíbí, tak ti věnuju svoje, i když já už jdu teda do finále, ale obr břicho mam už od 5. měsíce a fakt mě nebaví se s nim tahat, protože nemůžu skoro vůbec chodit, spát, natož se ohnout! Pokud ti na to dr. nic neřekl, tak je vše v pořádku.
@emocuc.polymorf píše:
Já teda měla megabuben, ale byla jsem na pokoji s holkou, co ve 34.tt spala na břiše!!![]()
Takže máš čas, však ono bříško vykoukne
ty jo to spani na brise teda obdivuju-to bych nemohla, i kdybych mela pupik sebemensi ![]()