27.týden a nemám bříško

36
12.4.12 09:13

27.týden a nemám bříško

Zdravím,mám dotaz jsem ve 27.týdnu těhotenství a nemám žádné bříško :( a přibrala jsem jen 3kg měla jste to některá z vás podobně?Není něco špatně?Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13903
12.4.12 09:16

Já neměla břicho skoro až do porodu :mrgreen: (a přibrala jsem 10kilo). Sousedi třeba vůbec netušili, že jsem těhotá. Buď ráda, že se s tím nemusíš tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
12.4.12 09:16
Ahojík..tak myslím že záleží na tom,kolik máš plodové vody :think: já při prvním těhu měla bříško-jako těhotná-skoro až kolem 29-30t :palec: a přibrala jsem za celkové těhu 9kg ale vše skoro až ke konci.. :mavam:
@Kačka93 píše:
Zdravím,mám dotaz jsem ve 27.týdnu těhotenství a nemám žádné bříško :( a přibrala jsem jen 3kg měla jste to některá z vás podobně?Není něco špatně?Dekuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.12 09:20

ahoj, já myslím že je to v pořádku, někdo to tak prostě má.. mám v paměti, jak jsem potkala u našich sousedku a za pár dnů jsem se dozvěděla, že porodila.. no vůbec jsem netušila co, protože by mě ani ve snu nenapadlo, že je těhotná.. já naopak měla tak velké břicho, že to s těží pobíral i primář na porodním, takže bu´d ráda, jsou to jen bolesti navíc, problémy s pohybem atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
12.4.12 09:21

Já jsem do 5 měsíce neměla taky skoro žádné břicho a to jsem čekala dvojčata, a celé těhu jsem měla menší bříško než maminy s jedním mimi. Ležela jsem nějakou dobu v nemocnici a doktoři si mě dobírali, kde se prý miminka schovávají, když mám tak mini břicho. Já osobně jsem byla za menší břicho ráda, tahat nějaký tank před sebou, děkuji nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.4.12 09:32

Buď ráda. V prvním těhotenství jsem měla taková maličké apartní bříško, které před porodem vypadalo zhruba jako co mají některé maminy v 5.m.
Zato v druhé těhotenství bylo obrovský, šíleně překáželo a poslední 4týdny jsem se kvůli němu nevyspala, funěla jak lokomotiva. Jako jo, bylo nepřehlédnutelné a všichni věděli, že jsem těhotná už na kilometr ode mě, ale jinak to byl fakt vopruz. Děsím se, co mi naroste teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.4.12 09:51

já jsem měla bříško maličký asi skoro do osmého měsíce pak mi ale narostlo pěkně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
12.4.12 10:00

Já začala vypadat těhotně až pár týdnů před porodem a kolem termínu porodu mi tipovali 7. měsíc :nevim: . Přitom jsem přibrala nějakých 18kg…ale tak různě, do břicha toho zase tak moc nešlo :oops: :lol: . Alespoň nebudeš muset moc shazovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
12.4.12 10:01

@Kačka93
:mavam: ja dlouho nemela zadne..a ve 29tt jsem mela nahore 4,5kg ;) za to po 30tt se to zlomilo-vaha leze nahoru a brisko roste jako blazen :mrgreen: .Tak si uzivej toho maleho-je to pohodlnejsi :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.4.12 10:02
@Lishaa píše:
Já začala vypadat těhotně až pár týdnů před porodem a kolem termínu porodu mi tipovali 7. měsíc :nevim: . Přitom jsem přibrala nějakých 18kg…ale tak různě, do břicha toho zase tak moc nešlo :oops: :lol: . Alespoň nebudeš muset moc shazovat :palec:

no z toho mám radost to je pravda :D jen mi připadá že ta naše princezna se tam musí neskutečně mačkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.4.12 10:03
@Kačka93 píše:
no z toho mám radost to je pravda :D jen mi připadá že ta naše princezna se tam musí neskutečně mačkat

nemačká ,neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
12.4.12 10:06

@Kačka93
taky jsem si myslela, ze se mala macka-ale doktor rikal, ze se nemusim bat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
12.4.12 10:07

Já teda měla megabuben, ale byla jsem na pokoji s holkou, co ve 34.tt spala na břiše!! 8o 8o Takže máš čas, však ono bříško vykoukne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11502
12.4.12 10:08

Buď ráda a jestli se ti to nelíbí, tak ti věnuju svoje, i když já už jdu teda do finále, ale obr břicho mam už od 5. měsíce a fakt mě nebaví se s nim tahat, protože nemůžu skoro vůbec chodit, spát, natož se ohnout! Pokud ti na to dr. nic neřekl, tak je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
12.4.12 10:08
@emocuc.polymorf píše:
Já teda měla megabuben, ale byla jsem na pokoji s holkou, co ve 34.tt spala na břiše!! 8o 8o Takže máš čas, však ono bříško vykoukne :kytka:

ty jo to spani na brise teda obdivuju-to bych nemohla, i kdybych mela pupik sebemensi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí