27.týden těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1446
18.7.09 18:41

27.týden těhotenství

Holky,
moc prosím o radu nebo nějaké zkušenosti.Jsem ve 27.týdnu těhotenství.Ve středu jsem byla na KO a byl mi změřen jen tlak a udělán UZ.Pořád se tam teď střídají lékaři,má dr.je dlouhodobě nemocná.Vždy když mi prováděla UZ,tak zkontrolovala vyšetřením rukou zda je hrdlo uzavřeno.Naposledy mi toto vyšetření dělal dr.na předminulé kontrole,tj. v polovině června.Nemám žádné špinění nebo výtok.Ale od čt mi více tuhne břicho,beru na to Magnezko…až 5 tbl denně.Ale co mi vadí a znepříjemňuje život je neustálé píchání na čípku,až řezání.Myslela jsem si,že to může být způsobeno jak tlačí mimi na močák,ale bolí to i přesto že nepotřebuju na malou.Hlavně když stojím a nebo chodím.Nevíte co by to mohlo být?Možná je to dané věkem (34 let) a nebo třetím těhotenstvím?
Děkuji za jakoukoli radu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
18.7.09 19:28

Ahojda, nevím, jestli máš to sané, ale já mám někdy vysloveně pocit, jakoby mimino vzalo moji močovou trubici mezi prsty a mnulo -děsný nucení, ale jen na chvilku. Mívám to při tvrdnutí břicha, téměř výhradně při chůzi. Asi tam přitiskuje hlavou ústrojí na stydkou kost.
No pokud máš vysloveně bolesti, které nesouvisí s tvrdnutím (časově), tak bych se asi u doktora hlásila - můžeš tam v pondělí zajít jako akutní, nikdo se zlobit nebude (nebo by neměl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.7.09 20:29

Ahoj, být tebou tak si sjedu na pohotovost a řeknu jim že mi tvrdne často břicho a cítím čípek.
Sama jsem před 4 týdny prodělala cerkláž (steh na čípku) a tím, že se to zachránilo na poslední chvíli, že jsem se neotevřela a neporodila.
Pro klid duše, bych jela, nebo ležela nohama nahoru a jela v pondělí ke snému doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
19.7.09 12:57

Tak co, bylas někde? Jen by mě zajímalo, co to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
19.7.09 19:14

Holky,
zatím jsem nikde nebyla.Dneska se celý den pozoruju a dělá to hlavně když potřebuju trochu na malou.Schválně jsem šal s dětmi na vycházku a dělalo to zase když byl byť trochu plnej močák…asi tak.Tak jako píše Pudla .Uvidím jak to bude během tohoto týdne a kdyby se to zhoršovalo,zajdu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
19.7.09 19:57

te.ss - podobné (nebo stejné?) bolesti jsem měla v druhé půlce prvního těhu i v druhé půlce tohoto těhu. Když jsem to říkala dr., tak to nijak neřešil. Je to opravdu výhradně (nebo z 98%) ve chvíli, kdy chodím - prudká řezavá bolest, která mne donutí se zastavit - prostě NEJDE udělat další krok :roll: Já to pozoruju ve chvíli, kdy je miminko vzhůru a nějak se tam pohne a na něco zatlačí (nerv? - nevím :? )
Myslím, že to není nic vážného, jen ukrutně nepříjemného :roll: a nezbyde nic jiného, než to „přežít“…
Tak držím palce, aby Tě to obtěžovalo co nejmíň (já teď ke konci občas nemůžu kvůli tomu ani pořádně chodit…)
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
19.7.09 20:26

U me to dneska taky nabralo grady, musela jsem se zastavit a predklonit a chvilku pockat. A kdyz jsem pak sla na WC, tak jsem mela mocak plnej - popravde ja od pulky tehotenstvi moc plnej mocak nepoznam, chce se mi dost casto a obvykle tam skoro nic neni.
A|le u me to je nekolikavterinova zalezitost, treba nekolikrat po sobe, ale neni to trvala bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
20.7.09 20:25

Mě když bolel čípek a řezalo mě tam, tak jsem se otvírala a hrozil předčasný porod i když nakonec jsem přenášela, ale raději bych si na gyndu zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí