Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@karmen1 píše:
Možné je vše, nejlépe ti to asi poví ovulační test.
To asi ano. Mám to vysledované, že to je kolem toho 14dc-15dc. Spis mě zajímá ten ovulacni hlen.. ze je takhle 5 dni před
Ten plodny ale neni mazlavy, je to takovy bílek. Mohlo to byt treba vykyv v ph nebo tak neco
ja mam dvanacty den cyklu u 28 denniho
@PaníKadrnožková píše:
Ten plodny ale neni mazlavy, je to takovy bílek. Mohlo to byt treba vykyv v ph nebo tak necoja mam dvanacty den cyklu u 28 denniho
Když já ten bílek nemám nikdy mi přijde.. ovu mam potvrzenou testy i bolestmi.. a bílek nemám ![]()
@Anonymní píše:
Když já ten bílek nemám nikdy mi přijde.. ovu mam potvrzenou testy i bolestmi.. a bílek nemám
Tak jestli mas ovulaci potvrzenou 2×, tak nezkoumej vytok. To muze byt cokoliv. Kliiiid, mimino bude ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Tak jestli mas ovulaci potvrzenou 2×, tak nezkoumej vytok. To muze byt cokoliv. Kliiiid, mimino bude
Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, jestli je možné při 28 denním cyklu mít ovulaci 9dc?
Dnes jsem 9dc zaregistrovala mokro v kalhotkách, hustší bílý výtok takový mazlavý (pardon)
Ovulaci poznám většinou podle bolesti a to je skoro pokaždé 14dc, ale to už je většinou bez toho výtoku..
tak mě to mate.. jestli se tělo na to chystá..
Snažíme se rok a měsíc tak zkoumam vše co se dá
tez mam ovu hlen 3-5 dni pred samotnou ovulaci kdybych nemerila bt tak ani poradne nevim kdy ovulace je mam ji kazdy mesic jiny den
@naka1911 píše:
tez mam ovu hlen 3-5 dni pred samotnou ovulaci kdybych nemerila bt tak ani poradne nevim kdy ovulace je mam ji kazdy mesic jiny den
Ahoj, chci se zeptat, jestli je možné při 28 denním cyklu mít ovulaci 9dc?

Dnes jsem 9dc zaregistrovala mokro v kalhotkách, hustší bílý výtok takový mazlavý (pardon)
Ovulaci poznám většinou podle bolesti a to je skoro pokaždé 14dc, ale to už je většinou bez toho výtoku..
tak mě to mate.. jestli se tělo na to chystá..
Snažíme se rok a měsíc tak zkoumam vše co se dá