Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla jsem se prosím zeptat.. Našla jsem tu jen diskuze na píchání atd. Ale jde o to, že začínám 29tt, a od 15h cca, to jsem odešla z 3d ultrazvuku, mě bolí šíleně spodek, doslova jak kdyby Vás někdo nakopl do rozkroku a nebo jste se narazili na „štanglu“ od kola..
Mám problém i chodit jak to bolí. Do toho mám každý den dost řídký těhotenský výtok (říkala tomu tak dr když sem se jí na to ptala, nikdy sem na to ne trpěla) a kolikrát mi přijde jak kdyby sem se pocurala, že zniceho nic, když se ohňů nebo nebo zvednu z gauče je to jak kdyby to jsem se pocurala. Často mě tvrdne i břicho, na to mám magnesium od doktorky ale zabere jak kdy. Předtím jsem to nezažila u syna. Ten se narodil před 8lety předčasně ve 30tt císařem pro předčasný odtok plodové vody. Ale to byl vyloženě gejzir. Nevíte čím by to mohlo být prosím?
Jinak mě nic nebolí, jen jsem unavená. Budu vděčná za jakékoliv rady případně nebo cim by to mohlo být. Ke své dr du až 7.2.
To e ke konci normální, taky jsem si připaala jak nakopnutá. Nicméně to, že z tebe něco teče moc normální neni a vzala bych si vložku a zamířila k lékaři(podle toho jak se cítíš, ale nejpozději ráno).Vložku doktor otestuje a řekne, zda opět hrozí předčasný porod.
Šup na pohotovost. Žádný dohady, co by kdyby… Tady tě nikdo nevyšetří.
Porodnickou vložku a mazej na pohotovost zkontrolovat jestli to není plodovka.
@Kmkn na co chceš čekat? Jeden předčasný porod máš za sebou, už jsi měla být u dr ![]()