29. týden těhotenství a velká bolest

30
2.2.23 22:33

29tt a bolest velká

Ahoj holky, chtěla jsem se prosím zeptat.. Našla jsem tu jen diskuze na píchání atd. Ale jde o to, že začínám 29tt, a od 15h cca, to jsem odešla z 3d ultrazvuku, mě bolí šíleně spodek, doslova jak kdyby Vás někdo nakopl do rozkroku a nebo jste se narazili na „štanglu“ od kola.. :zed: Mám problém i chodit jak to bolí. Do toho mám každý den dost řídký těhotenský výtok (říkala tomu tak dr když sem se jí na to ptala, nikdy sem na to ne trpěla) a kolikrát mi přijde jak kdyby sem se pocurala, že zniceho nic, když se ohňů nebo nebo zvednu z gauče je to jak kdyby to jsem se pocurala. Často mě tvrdne i břicho, na to mám magnesium od doktorky ale zabere jak kdy. Předtím jsem to nezažila u syna. Ten se narodil před 8lety předčasně ve 30tt císařem pro předčasný odtok plodové vody. Ale to byl vyloženě gejzir. Nevíte čím by to mohlo být prosím? :think: :nevim: Jinak mě nic nebolí, jen jsem unavená. Budu vděčná za jakékoliv rady případně nebo cim by to mohlo být. Ke své dr du až 7.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5889
2.2.23 22:46

To e ke konci normální, taky jsem si připaala jak nakopnutá. Nicméně to, že z tebe něco teče moc normální neni a vzala bych si vložku a zamířila k lékaři(podle toho jak se cítíš, ale nejpozději ráno).Vložku doktor otestuje a řekne, zda opět hrozí předčasný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.2.23 22:54

Šup na pohotovost. Žádný dohady, co by kdyby… Tady tě nikdo nevyšetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36179
2.2.23 22:57

Porodnickou vložku a mazej na pohotovost zkontrolovat jestli to není plodovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.2.23 23:58

@Kmkn na co chceš čekat? Jeden předčasný porod máš za sebou, už jsi měla být u dr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí