Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj!
Je možné aby mi doktor potvrdil těhotenství týden po styku? V pondělí proběhl sex, další pondělí na testu dálnice a v úterý potvrdil doktor těhotenství (Na utz tečka v děloze)
No, týden po styku ta blastocysta, co má tak 20 buněk, snad není ani uhnízděná v děloze… K tomu „dálnice“ na testu… bych si spíš tipla, že k oplodnění došlo o dost dřív, pokud už něco na UTZ bylo přes to zrnění vidět…
Ne. U kdyby ovulace byla v ten den styku, tak ne. Ja treba byla taky tyden po ovulaci, ze ktere jsem nakonec byla tehotna, na utz kvuli cyste a nebylo tam nic. Za 7 dni se podle me nemuze vyvinout nic viditelneho.
Musí to být starší těhotenství. Ze sexu tak tři týdny před objevenými dálnicemi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj!
Je možné aby mi doktor potvrdil těhotenství týden po styku? V pondělí proběhl sex, další pondělí na testu dálnice a v úterý potvrdil doktor těhotenství (Na utz tečka v děloze)
Urcite ne, tyden po styku neni jeste ani embryo uhnizdene v deloze a neprodukuje hcg, tudiz nemuze nic videt na uzv. Zrejme jsi mela ovulaci driv nez jsi predpokladala. Na uzv uvidi neco az 2-3tydny po spozdeni ms. Takze jsi urcite otehotnela driv a ne minuly tyden ![]()
To spíše vypadá že jsi otěhotněla dříve…ostatně to sama zjistíš až určí gestacni stáří.
@Anonymní píše:
@J_Doe právě bylo. I doktor určil, že je to v děloze.
Ano, ale nebylo to týden staré těhotenství.
Při preventivce těsně před termínem menstruace mi lékař říkal, že těhotenství je možné, že sliznice je hodně vysoká. Ale embryo ještě neviděl.
@Anonymní píše:
Ani 10 dní po styku by tam nešlo nic vidět na tom utz?
Taky málo.
@Anonymní píše:
@Kamkam takže to musí být minimálně 2týdny
Ale opravdu minimálně, ty dva týdny od styku je plus mínus termín menstruace a to taky ještě nebývá nic vidět… No spíš o něco víc… Váček teda neviděl? Opravdu jen nějakou tečku vykoukal? Já bych to teda tipla něco kolem tří týdnů od oplodnění.
Nebo to byla taková ta bublina (váček) a v ní ta tečka?
Ahoj!