Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj. Dneska jsem byla na kontrole (9+5 TT) a vše ok, ale miminko na ultrazvuku bylo zcela klidné. Tak se chci zeptat, jestli jste to v této době měly taky tak, nebo miminko už sebou nějak házelo?
Poprvé, se pohnula. Na screeningu nejdřív nic a pak válela sudy, nedala se skoro změřit. Další uz na boku, ruce před obličejem a jinak vždycky a všude byla vidět pr del jako první.
Plody mají svoje vlastní spací cykli.
@Anonymní píše:
Poprvé, se pohnula. Na screeningu nejdřív nic a pak válela sudy, nedala se skoro změřit. Další uz na boku, ruce před obličejem a jinak vždycky a všude byla vidět pr del jako první.
Plody mají svoje vlastní spací cykli.
A později i svoje spací pytli.
@stinga jezis, já se neptam, jestli je to špatně, že je klidný, vím, že to nic neznamená 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️ jen se ptám, ze zvědavosti 🙂 🙂 🙂 🙂
@Anonymní píše:
@stinga jezis, já se neptam, jestli je to špatně, že je klidný, vím, že to nic neznamená 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️ jen se ptám, ze zvědavosti 🙂 🙂 🙂 🙂
Podle dotazu je bohuzel jasne, ze nevis a to dost zasadne. ![]()
Prvé dítko bylo v tomhle týdnu jen nehybn flek s tlukoucím srdcem. O to víc mě překvapilo, když druhé v témže věku máchalo všema pahýlkama a mlelo sebou. Ve výsledku je z toho nehybného fleku výrazně divočejší dítě.
@Kariin18 píše:
Na 1.screeningu se miminko pekne hybalo 🙂
Ale ten se nedela v desatem tydnu.
Ten plod muze hybat rukama a nohama, ale spis na bolestivy podnet. Ze se nehybe, je v tomto tydnu samozrejme uplne normalni.
@Anonymní píše:
Ahoj. Dneska jsem byla na kontrole (9+5 TT) a vše ok, ale miminko na ultrazvuku bylo zcela klidné. Tak se chci zeptat, jestli jste to v této době měly taky tak, nebo miminko už sebou nějak házelo?