Pohyb miminka na ultrazvuku

Anonymní
1.2.23 16:42

Pohyb miminka na ultrazvuku

Ahoj. Dneska jsem byla na kontrole (9+5 TT) a vše ok, ale miminko na ultrazvuku bylo zcela klidné. Tak se chci zeptat, jestli jste to v této době měly taky tak, nebo miminko už sebou nějak házelo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77008
1.2.23 16:57
@Anonymní píše:
Ahoj. Dneska jsem byla na kontrole (9+5 TT) a vše ok, ale miminko na ultrazvuku bylo zcela klidné. Tak se chci zeptat, jestli jste to v této době měly taky tak, nebo miminko už sebou nějak házelo?
:mrgreen: nezlob se, ale to je hodně hloupý dotaz
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.23 16:57

Poprvé, se pohnula. Na screeningu nejdřív nic a pak válela sudy, nedala se skoro změřit. Další uz na boku, ruce před obličejem a jinak vždycky a všude byla vidět pr del jako první.
Plody mají svoje vlastní spací cykli.

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
1.2.23 17:05
@Anonymní píše:
Poprvé, se pohnula. Na screeningu nejdřív nic a pak válela sudy, nedala se skoro změřit. Další uz na boku, ruce před obličejem a jinak vždycky a všude byla vidět pr del jako první.
Plody mají svoje vlastní spací cykli.

A později i svoje spací pytli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.23 17:08

@stinga jezis, já se neptam, jestli je to špatně, že je klidný, vím, že to nic neznamená 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️ jen se ptám, ze zvědavosti 🙂 🙂 🙂 🙂

• Citovat
  • Upravit
35351
1.2.23 18:06
@Anonymní píše:
@stinga jezis, já se neptam, jestli je to špatně, že je klidný, vím, že to nic neznamená 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️ jen se ptám, ze zvědavosti 🙂 🙂 🙂 🙂

Podle dotazu je bohuzel jasne, ze nevis a to dost zasadne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
1.2.23 18:13

Prvé dítko bylo v tomhle týdnu jen nehybn flek s tlukoucím srdcem. O to víc mě překvapilo, když druhé v témže věku máchalo všema pahýlkama a mlelo sebou. Ve výsledku je z toho nehybného fleku výrazně divočejší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
1.2.23 18:36

Na 1.screeningu se miminko pekne hybalo 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35351
1.2.23 19:01
@Kariin18 píše:
Na 1.screeningu se miminko pekne hybalo 🙂

Ale ten se nedela v desatem tydnu.
Ten plod muze hybat rukama a nohama, ale spis na bolestivy podnet. Ze se nehybe, je v tomto tydnu samozrejme uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.2.23 19:35
@Anonymní píše:
:lol: :lol:jsi na začátku těhotenství, co čekáš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí